Οι δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη για τη σύλληψη του Νότη Σφακιανάκη και τα εμβόλια (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Κοινοποίηση:
Ηλίας Κασιδιάρης

Ο Ηλίας Κασιδιάρης συνομιλεί με τον γνωστό ηθοποιό Γιώργο Πετρόχειλο, για τις διώξεις όσων Ελλήνων μιλούν ανοιχτά για την πατρίδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. καλε μεγαλοκοπελεs του πρωην ιδιοκτητη πρακτορειου μοντελων και προωθητη μανεκεν ησυχαστε βρε…

  2. ΑΡΝΟΥΜΕ πεισματικά να ακούσω τι λέει ένα ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ναζιστόμουτρο, που εξακολουθεί να μας το παίζει και Έλλην πατριώτης! NTPOΠH!!! Πολύ κακώς που το Μakeleio εξακολουθεί να προβάλει τέτοια αποβράσματα, που ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν με την αγάπη γιά την Πατρίδα μας, αντίθετα την προσβάλουν βάναυσα!!! Tο μόνο που τους ενδιαφέρει, είναι η προάσπιση της ΣΑΠΙΑΣ ιδεολογίας τους, του νεο-ναζισμού και πουλώντας ΨΕΥΤΙΚΟ πατριωτισμό, προσπαθούν να προσυλητίσουν νέους ανθρώπους… κάτι απο το στυλ σιχαμερων και επισης εχθρων της πατριδος, ΚΚΕδων!!! EΓKΛHMA!!!!!!!! ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ και ας μου επιτραπεί… Α Λ H T E Σ!!!!

  3. ΑΝ Ο ΜΙΚΕ HTAN ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΝΔ Η ΝΔ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΟΛΥ 35% .

  4. Κανενας απο τους πρωη της ΧΑ δεν μπορει να δωσει ελπιδα στους Ελληνες ακομα και αν ειναι τα καλυτερα παιδια.
    Απο την στιγμη που οι Ιουδαιοι σε εχουν μαρκαρει σαν αντισιμιτι εισαι τελειωμενος.
    Αν βγει πρωθυπουργος εχει ανατραπει σε 10 μερες απο λαθρο και αριστερους και θα βαλουν μια πολυ χειροτερη χουντα απο αυτη του Κουλη.Ουτε Ρωσοι Ουτε κινεζοι ουτε ο Τραμπ θα τον στηριξουν

    Αυτο που χρειαζομαστε ειναι καποιος που εξωτερικα ειναι σν αυτους αλλα θα εφαρμοσει μετρα αντικουμουνιστικα θα τσακισει γυφτους και λαθρο .Θα δωσει το δικαιωμα οπλοκατοχης σε αυτους που πηγαν στρατο και αλλα φιλοελληνικα μετρα.Ο μονος που πληρει τα κριτηρια ειναι ο Τζημερος

    1. oι κουκουδες ειναι σαν εσας τους ναζι: ελάχιστοι. Ξυπνα

    2. Αν βγει πρωθυπουργός απλά θα ζήσει ζωή χαρισάμενη σε βάρος μας με την γουοναμπι Μελανιά. Μην παραμυθιάζεσαι. Κάποιος που κάνει μέχρι και σχέσεις για τα λεφτά θα κάνει τα πάντα για τα λεφτά. Θα τον βάλουν κι αυτόν στα κόλπα να εξυπηρετεί ξένα συμφέροντα και να έχει λογαριασμούς οφ σορ.

  5. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

  6. Ηλία μπορεί αυτή τη στιγμή να είσαι μισοξεχασμένος γιατί έχουν φροντισει τα ΜΜΕ με τα χοντρά πακέτα που πηραν από Κούλη και παρέα του αλλά σε 1-2 χρονάκια που έρθει ο Αρμαγεδώνας θα σε θυμηθούν όλοι.
    Αυτό είναι σίγουρο΄..

  7. Αξιος ο Ηλιας….και απο μεσα θα συνεχισει να τους γλενταεϊ…συντομα θα βγαλει και το 4ο βιβλιο του

  8. ΟΣΟ ΕΝΟΧΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΟΛΓΟΘΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΤΟΣΟ ΕΝΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΟΜΟΚΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ?????
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΕΙΤΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ – ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ???
    ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ??????

  9. Μονο γιαννης λαγος τελειωσε .
    ο μονος που τα λεει οπως ειναι τα πραγματα !!!

    1. Όσο είναι διαχωρισμένος ο πατριωτισμός και ο εθνικισμός, δεν υπάρχει ελπίδα

  10. Πρέπει να καταλάβει ο Ηλίας ότι μόνο ενωμένοι και χωρίς καμαριλες και εγωισμούς θα μπορέσει να πάει μπροστά το εθνικιστικό κίνημα και να σώσουμε την πατρίδα .Αν δεν το πράξει σύντομα και να αφήσει στην άκρη το(εγώ είμαι και άλλος κανένας) Δυστυχώς θα ξεχαστεί σύντομα και από αυτούς ακόμα που τον θαύμαζαν (εγώ ένας από αυτούς) Στην άκρη λοιπόν το εγώ και νά αγκαλιάσει το ΕΜΕΙΣ μόνο έτσι θα πάμε μπροστά

  11. Άμα το ανόητο πτηνόν είχε κάνει μια χαμηλή π(σ)τήση, θα είχε αποφύγει την κραβατομουρμουρα.

  12. Προσωπικα μπορει να τον ψηφιζα αν δεν ηταν τοσο ναρκισσος, αν δεν μιλουσε για τον εαυτο του στο τριτο προσωπο και δεν ειχε γινει το σκυλακι μιας πλουσιας. Ξεσηκωσε ολα τα χουγια του Μιχαλολιακου και εφτιαξε μια δικη του καμαριλα να τον γεμιζει σαλια. Ε σε πιανει μια αηδια! Καποτε ειχε τσαμπουκα, ηταν ατιθασος και ηταν ο ελευθερος πλειμποι και τον ειχαν προτυπο ολα τα νεα αγορια και τραβουσε και τα κοριτσια (αν και για να ειμαι ειλικρινης το μικροβιο της δεσμευσης και του ΄να βρω γυναικα να σπιτωσω΄ το ειχε απο τοτε δυστυχως). Τωρα εγινε πιο φλωρος κι απο το Μπακογιαννη, που κοιταει μονο να βο(υ)λευτει και να παντρευτει γυναικα με περιουσια και να μπει στους μεγαλους κυκλους. Την ψωνισε για τα καλα δηλαδη! Απο μενα ειναι ΟΧΙ!

    1. ΡΕ ΄΄ΜΕΓΑΛΕ΄΄ , ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΣΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ FAKE NEWS Η ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΠΟΥ ΕΠΛΑΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΗΛΙΑ……ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΣΑΝ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΛΑΙΟΥΣΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ….Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ MISTER, ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ, ΟΥΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΠΤΟ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΡΑΞΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ…..

      1. Καταρχας και μονο που προσπαθεις να αντιπαρατεθεις σε οσα λεω αποκαλωντας με γκομενα κλαιουσα και αλλα τετοια ποταπα δειχνεις το επιπεδο σου. Αν εισαι γυναικα μαλλον εισαι κατινα. Αν εισαι αντρας, τοτε μαλλον οχι και τοσο αντρας αφου μιλας σαν…γυναικουλα. Ασε που αυτοκοντραρεσαι και αντιφασκεις με το να λες οτι απο τη μια η πολιτικη ζωη δεν μπλεκεται με την προσωπικη αλλα απο την αλλη οτι δειχνει σταθεροτητα, ισσοροπια χαρακτηρα και λοιπα κουραφεξαλα. Οσο για το να αραξει με γυναικα της επιλογης του που λες, εφοσον αυτη η επιλογη γινεται για τα λεφτα και δειχνει ματαιοδοξια απλα επιβεβαιωνει οτι δεν διαφερει απο τους αλλους. Ισα ισα σταθεροτητα, ισσοροπια και ποιον χαρακτηρα θα ειχε αν επελεγε καποια γυναικα με βαση ουσιαστικα χαρισματα και συναισθηματα και οχι τα λεφτα. Αυτο που λες λοιπον ειναι αντιθετο σε καθε κοινη ηθικη και λογικη. Απλα δειχνει οτι ειναι ενας βαθια ανασφαλης και ματαιοδοξος ανθρωπος που εχει αναγκη απο γυναικα με περιουσια οπως και ο ‘δασκαλος’ του. Καμια παραμυθα λοιπον και καθολου φεικ νιουζ. Αλλωστε ολα μαθαινονται καποια στιγμη και οποιος κρυβει την προσωπικη του ζωη ενω ειναι δημοσιο προσωπο σημαινει οτι ντρεπεται για κατι ή κατι συμβαινει που δεν ειναι φυσιολογικο και σωστο. Και δεν χρειαζεται να κανω διατριβη. Το πραγμα μιλαει απο μονο του. Τωρα εσυ μαλλον κανενα κομματοσκυλο εισαι και το πηρες τοσο προσωπικα. Δεν εξηγειται αλλιως. Περαστικα σου.

    2. Τοτε πρεπει να ψαξεις καποιον αλλο με τσαμπουκα.Και αν τον βρεις να μας τον πεις και σε μας.Ο Ηλιας ειναι Παλικαρι.Το εχει αποδειξει.Και να θυμασαι κατι.Δεν υπαρχει ανθρωπος στον πλανητη που δεν εχει κανει λαθη.Απο τα λαθη μας ομως μαθαινουμε.Και ο Ηλιας το εχει παραδεχτει οτι εχει κανει λαθη και για αυτο τον αγαπαμε.Ειναι το Μελλον.Και μεσα απο την φυλακη θα τον βαλουμε στη Βουλη.

      1. Το θεμα αγαπητε δεν ειναι να παραδεχεται κανεις τα λαθη του μονο αλλα και να μη τα συνεχιζει αλλιως κοροιδευει και τον εαυτο του και τους αλλους. Επειτα εγω δεν τον ακουσα ποτε να παραδεχεται τιποτα. Μαλιστα θυμαμαι οτι ειχε ανεβασει μια φορα στο τουιτερ στατους κι ελεγε οτι στην πολιτικη δεν παραδεχεσαι ποτε τα λαθη σου. Κι αυτο το εχει σαν μοτο οπως φαινεται. Δυστυχως ξαναλεω ξεσηκωσε τα χουγια του Μιχαλολιακου. Οσο για τη ματαιοδοξια και τα λεφτα ως αποσκοπο δεν ειναι λαθη αλλα συνειδητες επιλογες στις οποιες και εμμενει. Τωρα τα τελευταια τσιτατα ‘θα τον βαλουμε στη βουλη’ ‘ειναι το μελλον’ μπλα μπλα εχουμε βαρεθει να τ’ ακουμε κι εχουν καταντησει γραφικα πλεον και γελοια. Κοψτε κατι… γιατι ο Χαραλαμπης απο πανω με αυτα που λεει μολις φροντισε να κοψει αρκετες γυναικειες ψηφους απο θαυμαστριες (και εν δυναμει ψηφοφορους) που ισως να του εχουν μεινει ακομη και που αν διαβασουν αυτο το σχολιο μαλλον δεν θα χαρουν και πολυ… Αν και πιο πολυ αυτο το φροντισε ο ιδιος ο Λιακος και καλα να παθει εδω που τα λεμε. Η υπερβολικη σιγουρα, ματαιοδοξια κι ο ναρκισσισμος πληρωνονται.

        1. Ρε φίλε έχεις γράψει 3 σχόλια για να μας πεις τι? Ότι δεν θα ψηφίσεις Κασιδιάρη? Μην τον ψηφίσεις. Σου είπε κανείς να τον ψηφίσεις? Πραγματικά μου κάνει εντύπωση όλοι εσείς που αφού σας γ@μησαν κυριολεκτικά όλα τα υπόλοιπα κόμματα του “δημοκρατικού τόξου” λυσσάτε να ανοίξετε υποτίθεται τα μάτια των άλλων για να προσέχουν τι πάνε να ψηφίσουν. Ποιοί εσείς οι τυφλοί που όταν ψηφίζατε όχι δεν προσέχατε αλλά κρατάγατε και ένα 5κιλο βαζελίνη για να σας πηδήξουν. Έλεος.

  13. Ηλια μου, ουδεις καμπτεται απο τα σκουλικια της NWO. Απο τους προδοτες της Ελλαδος, του Χριστιανισμου, της Οικογενειας!! Να ζησω να σε δω οχι μονον στη Βουλη αλλα και στην εξουσια. ΜΑΖΙ…

Comments are closed.