Οι “δαίμονες” του είπαν μόνο για τους φόνους! Κουβέντα για την φυλακή μετά. 35 χρόνια “έφαγε” 19χρονος

Κοινοποίηση:
danyal-hussein

Ένας Βρετανός που δολοφόνησε δύο αδελφές σε πάρκο του Λονδίνου, στο πλαίσιο μιας συμφωνίας που πίστευε ότι είχε κάνει με δαιμονικές δυνάμεις προκειμένου να σκοτώνει γυναίκες κάθε έξι μήνες, με αντάλλαγμα να νικήσει στη λοταρία στο μέλλον, οδηγήθηκε στη φυλακή για τουλάχιστον 35 χρόνια.

Ο Ντάνιαλ Χουσέιν, ηλικίας σήμερα 19 ετών, μαχαίρωσε και σκότωσε τη 46χρονη Μπίμπα Χένρι και την 27χρονη Νικόλ Σμόλμαν, σε μια άγρια επίθεση σε ένα πάρκο στο βορειοδυτικό Λονδίνοκ, τον Ιούνιο πέρυσι, αφότου οι δύο γυναίκες είχαν γιορτάσει τα γενέθλια της Χένρι με φίλους.

Ο Χουσέιν διέπραξε τους φόνους για να εκπληρώσει το δικό του μέρος ενός «συμβολαίου» με τον δαίμονα “Mighty King Lucifuge Rofocale”, το οποίο είχε υπογράψει χρησιμοποιώντας το αίμα του, υποσχόμενος να «διαπράττει τουλάχιστον έξι θυσίες κάθε έξι μήνες για όσο είμαι ελεύθερος και μου είναι σωματικά δυνατό».

Οι δύο αδελφές, που είχαν στενή σχέση, είχαν πάει στο Πάρκο Φράιεντ στο Γουέμπλεϊ για να γιορτάσουν με φίλους, ωστόσο έμειναν οι δυο τους τα ξημερώματα. Έβγαλαν 150 φωτογραφίες, με την τελευταία φωτογραφία να τις δείχνει να κοιτούν κάτι στο πλάι, όταν, σύμφωνα με την αστυνομία, εμφανίστηκε ο Χουσέιν.

«Ο Χουσέιν είναι ένα επικίνδυνο, υπεροπτικό και βίαιο άτομο, το οποίο από την αρχή δεν επέδειξε καμία μεταμέλεια ή αποδοχή των πράξεών του», δήλωσε η Μαρία Γκριν, μια επιθεωρήτρια της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου.

«Ελπίζω πως γνωρίζοντας ότι θα περάσει πολλά χρόνια στη φυλακή θα προκαλέσει μια μικρή ανακούφιση στους αγαπημένους της Μπίνταα και της Νικόλ».

Ο Χουσέιν μαχαίρωσε τη Χένρι 8 φορές, ενώ η Σμόλμαν έφερε 28 τραύματα. Μετά τις δολοφονίες, έσυρε τα πτώματα στο δάσος, όπου τα βρήκε την επόμενη ημέρα ο σύντροφος της Σμόλμαν.

Ο Ντάνιαλ Χουσέιν, που ζει με τη μητέρα του, εντοπίστηκε από τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο σημείο του εγκλήματος και συνελήφθη έπειτα από τέσσερις εβδομάδες. Η αστυνομία πιστεύει ότι ένα τραύμα που υπέστη στο χέρι του κατά τη διάρκεια των δολοφονιών τον απέτρεψε από το να δολοφονήσει άλλους ανθρώπους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΑΜΑ ΕΙΝΑΥΤΟΣ ΑΓΓΛΟΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ

Comments are closed.