Οι γυναίκες της Δυτικής Λέσβου φώναξαν “ΕΞΩ οι ΜΚΟ από το νησί”..

Κοινοποίηση:
116425433_2751226725123403_130383275010452078_o

Σήμερα, στις 8 μ.μ., στη συμβολή του εθνικού δρόμου Πέτρα – Καλλονή με τον περιφερειακό δρόμο προς Άναξο, συγκεντρώθηκαν γυναίκες κάθε ηλικίας από Μόλυβο, Πέτρα, Στύψη, Σκουτάρο και Λαφιώνα, ένωσαν τις φωνές τους και  βροντοφώναξαν:

«ΟΧΙ» στις ΜΚΟ, που ρούφηξαν σταγόνα – σταγόνα το αίμα του λεσβιακού λαού. «ΈΞΩ» οι αμφισβητούμενου κύρους και αμφίβολης προοπτικής οργανώσεις, που εκμεταλλευόμενες την ανθρωπιά και την ανοχή μας εξαχρείωσαν τις οικογένειες και τις δουλειές μας κι οδήγησαν τη νεολαία μας στην ξενιτιά.

«ΟΧΙ» στους λαθρομετανάστες και στους δραχμοφονιάδες προστάτες τους, που γέμισαν τη Λέσβο με ναρκωτικά κι έκαναν τις επιχειρήσεις μας και τα σπίτια μας πεδία καθημερινής παραβατικότητας.

«ΟΧΙ» σε νέες δομές αλλά και κλείσιμο των υπαρχουσών.  Ν’ ανασταλεί για έναν χρόνο τουλάχιστον η διαδικασία παροχής ασύλου.

«ΟΧΙ» στ’ ανοιχτά σύνορα. «ΝΑΙ» στα δικά μας δικαιώματα, στις δικές αξίες και χριστιανικές αρχές.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης διαμαρτυρίας οι γυναίκες σχημάτισαν με τα σώματά τους ένα τεράστιο «ΕΞΩ», υπέγραψαν σχετικό ψήφισμα κι έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο μέσα σ’ ένα συγκινησιακό κλίμα.

Πηγή : ITVPETRA

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Φωνάχτε την κυρα Τασία να τους διώξει.
    Όπως έφυγαν τα παιδιά σας, σε λίγα χρονια θα σας διώξουν και σας.
    Οι υπόλοιποι που φωνάζαμε τόσα χρόνια, είμασταν φασίστες και διάφορα άλλα κουτόχορτα που σας ταϊζαν.
    Τώρα είναι αργά. Είναι θέμα χρόνου ποτε θα γίνετε εσείς μετανάστες.

  2. ΕΕΕΕΕΕΠΠΠΠΠΠΠΠ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ…ΟΣΟ ΕΠΕΦΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ??? ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΜΠΡΟΥΤΖΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ??? ΟΧΙ ΓΙΔΙΑ…ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ…ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ

  3. Η΄ ΘΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ Η΄ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

  4. έστω και αργά να μην σταματουν οι κινητοποιήσεις..ΚΑΘΟΝΤΑΙ,ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ,τους δίνουν διαμερίσματα και ο Έλληνας δεν έχει δουλειά και βλέπει τα μουσλιμια να απαιτούν να ΜΗΝ ΚΟΠΕΙ το επίδομα τους επειδή δεν ξέρουν ΠΩΣ θα δουλέψουν..να πάνε σε μουσουλμανικές χώρες…ΟΥΣΤ!!!

  5. Εσας εκει στη Μυτιληνη ο λαθροπροσφυγικος τουρισμος ηταν χρυσος.
    Κεντρο διερχομενων λαθροπροσφυγων και οχι μονιμων θελετε τη Λεσβο.
    Ψιτ κοκκινοσφυροδρεπανια,μονο οταν κοιμαστε δεν ειστε πονηροι.

  6. Εκεινες οι γριες βιζαχτρες που βιζαιναν τα λαθροπουλα που θαπαιρναν και nobel που ειναι τωρα να μας πουν…..

  7. Οταν σας ελεγε καποτε καποιος γνωστοτατος Δημοσιογραφος οτι ολα αυτα τα λαθροπηθικια θα μπουν στα σπιτια σας και θα σας βιασουν τα παιδια σας θα σας ριμαξουν τις περιουσιες σας,εσεις οι προοδευτικοι του κωλου τον βριζατε ,φασιστα ρατσιστη χρυσαυγιτη και οτι αλλη σαβουρα σας ειχαν πει οι απλυτοι μπολσεβικοι,τωρα ειναι αργα για δακρυα αλλωστε η βρομιαρηδες της αριστερας σας εχουν ψεκασει πολυ αριστεροστροφα,κοιμηθητε λοιπον οπως εχετε μαθει και αφηστε τους……..αγωνες σας για αλλους που εχουν τα κοτσια και το λεει η καρδια τους ,με τις γιαγιουλες η κινησεις σας ειναι για γελια και της πλακας!!!!!!!!!!!!!!!

  8. τωρα ειναι αργα…
    φωναξτε τα κομματοσκυλα να σας σωσουν….
    θα τους Φατε Ολους στη μαπα…
    ξαναψηφιστε τους…κοροιδα…

  9. Να τούς πάρει στα σπίτια τού ο παπαδημούλης και όλοι οι συριζαίοι πού τούς υποστηρίζουν.

  10. Όταν περίμεναν το Νόμπελ (άάχ ρε γίδια…) κάτι χαμογελαστές σαπόγριες ήταν καλά;;;

  11. Οοοοχι, εσεις να φύγετε απο το νησί σας και να το αφησετε στις ΜΚΟ, στους αλληλέγγυους και στους λαθρο. Δεν σας αξίζει να εχετε ενα τοσο όμορφο νησί, γιατι ειστε ανίκανοι να το υπερασπιστείτε. Οποτε, πάρτε τον πουλο και ξεκουμπιστείτε απο εκει. Αφήστε το παλιό ελεύθερο στους λαθρο, να κανουν οτι θελουν στις περιουσίες σας. Τιποτα δεν σας αξίζει, άχρηστα υποκειμενα. Τωρα το θυμηθήκατε να διώξετε τις μκο;;; Και πως τις διώχνετε;;; με πανό και διαμαρτυρίες;;; Αντε μου στον διάολο, άχρηστοι. Προςφυγες θα γινεται, αν προλάβετε δηλαδη και δεν σας σφαξουν οι επενδυτές, μεσα στην ιδια την χώρα σας. Ζωαααα!!

  12. Αργα ξυπνησατε, αλλα καλλιο αργα παρα ποτε!!!!!!!!! Πεταξτε τους αλητες των ΜΚΟ στην θαλασσα, τους αφησατε κοιμησμενοι και κατεστρεψαν τα νησια, υποδεχομενοι και νταντευοντες τους λαθροεισβολεις εις βαρος της χωρας και υπερ της τσεπης τους!!!! Καντε τους μαυρους στο ξυλο τα τσιρακια του Σορος να ξεκουμπιστουν απο τα νησια!!!!!!!!

  13. ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΜΟΥΝΟΠ@Ν@ ΣΤΙΣ ΜΚΟ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΟΝΤΡΟΓΥΑΛΑΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΦΑΤΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ‘AIRBNB’. ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΡΧΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ.

  14. ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΥΜΥΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ , 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ , ΟΤΑΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΥΣ ΑΦΡΟΛΑΓΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.