ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ! ΓΝΩΣΤΟΙ “ΑΓΝΩΣΤΟΙ” ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ – ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
5833709

Επεισόδια με ομάδες διαδηλωτές να πετούν βόμβες μολότοφ και άλλα αντικέιμενα στους αστυνομικούς σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας λίγο μετά τις 13:30 το μεσημέρι.

Μετά την επίθεση που δέχθηκαν οι αστυνομικοί των ΜΑΤ προχώρησαν σε χρήση χημικών προκειμένου να απωθήσουν τους επιτιθέμενους νεαρούς.

Τα επεισόδια αρχικά ξεκίνησαν στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος αλλά γρήγορα επεκτάθηκαν και στην πάνω πλευρά της πλατείας, μπροστά από τη Βουλή.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο twitter, και όπως έχουμε γράψει ξανά, “γνωστοί – άγνωστοι” και αστυνομικοί πριν κάνουν το ντου κάθονται δίπλα δίπλα.

5833715 5833709 5833672 5833641

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν στα Προπύλαια

5833775

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

  1. αυτο το σιχαμα ο μητσοτακης δεν πληρωνει μονο τα πετσομενα μεσα ενημερωσης για να τον δοξαζουν αλλα και τους κουκουλοφορους για να διαλυουν τις διαδηλωσεις και τις διαμαρτυριες που των πολιτων που προσπαθουν να ξεβρωμισουν την πατριδα μας απο κουτοπονηρους και μαφιοζους πολιτικους που εχουν αρχηγο τον ιδιο !!!

  2. Ειναι “εκλεκτοι κρατικοι υπαλληλοι” των Αθηνων και ξερουν εξαιρετικα καλα τη δουλεια τους, διοτι δεν επιτρεπουν να ενοχλουνται οι Ανωτεροι και Ανωτατοι Κρατικοι Υπαλληλοι των Αθηνων.
    Θλιψη και μονο θλιψη, γι αυτους τους ανικανους, αναλγητους, ψευτες και προκλητικους Πολιτικους ολων των κομματων.
    Τα ιδια εκανε και το ΠΑΣΟΚ. Τα ιδια εκανε και ο Συριζα.
    Οι κρατικοι τραμπουκοι, παντα στη πρωτη γραμμη και υπερανω ολων.

  3. Καφτε τα όλα να πέσει η χούντα μητσοτακη.

  4. Το γνωστοί άγνωστοι πάλιωσε.Είναι οι ξακουστοί γνωστοί πιά

  5. Η νδ παρακράτος ουτε για φτύσιμο είστε παλιόσκυλα της κυβέρνησης

  6. Σε αυτό ακριβως το άρθρο φάνηκε ποιος είναι με τον Κούλη. Με τις υγειες σας ακροδεξιά μυασματα, θα τον ξαναβγαλετε τον κανακάρη πρωθυπουργό. Αλλά αυτοι ηταν παντα οι ελληναραδες, ριψασπιδες και δεκανικια των κυβερνήσεων.

  7. ….ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΔΑ…..

  8. Που είναι ο Βαγγέλης Μπαταρλής οέο…..;;;;; !!!

  9. θέλουν να πάρεις τη μάνικα να τα καταβρέξεις με το νερό τα παλιοκομμούνια

  10. Κανένας πολίτης δε θέλησε να διαμαρτυρηθεί.
    Οι Συριζαιοι κι οι γνωστοί παρακρατικοί γνωστοί άγνωστοι διαμαρτύρονται.
    Οι πολίτες δε διαμαρτυρήθηκαν για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμους θα διαμαρτυρηθούν για τα Τέμπη ;;

    1. Θα σού ‘λεγα τίποτα για τα μούτρα σου και τους “πολίτες”, αλλά χάνω τα λόγια μου.

  11. ξανα τα ιδια με τους κουκουλοφόρους του παρακράτους και τςη Αστυνομίας … ο κοσμος τους εχει πάρει είδηση και αυτοί το έχουν ακόμη κρυφο καμάρι, δεκαετιες τωρα το ιδιο παραμυθι με τους κρατικους σφουγκοκωλάριους που τους ντύνουν κουκουλοφόρους αντιεξουσιαστες, και περίεργο τρόπο, ποτε κανενας δεν εχει συλληφθεί, απλα όταν σφίγγουν τα πράγματα … οδηγούν μερικούς δλδ απλές προσαγωγές, ταχα στον εισαγγελέα και επειτα φεύγουν … δεν βαρέθηκαν το ιδιο εργο???

  12. Το έχουμε ξαναπεί, οι γνωστοί-άγνωστοι είναι αστυνομικοί χωρίς στολή, που σκοπό έχουν να ξεκινήσουν επεισόδια και να διαλυθεί η πορεία.

  13. Πηγαιντε να διαμαρτυρηθειτε στη ΜΑΦΙΑ,ρε μαλ.. νεοελληνες.
    Σας βλεπουν και εχουνε ξεσκιστει στο γελιο.
    Χαμπαριαζει η ΜΑΦΙΑ απο λογια και διαμαρτυριες,ρε μαλ… ;
    Εχουνε δικιο να σας θεωρουνε ζωα.
    Εισαστε.

  14. Άντε μάγκες και μετά την απεργιουλα σας όλοι/όλες για μάσα και τσιπουρακι. Έτσι για να μην σας χαλάσουμε το lifestyle…🤡

  15. Αστυνομικοί ειναι οι δήθεν αναρχικοί… Τους ειδα μια μερα να συνομιλούν κρυφα με τα ματ.. ειχα και μια κοπελα ξενη μαζι στην παρεα και της εκανε εντυπωση που μιλουσαν τα εξτρεμιστικά στοιχεια με την αστυνομια.. Μαλλον οι μπατσοι επηδη ειναι υποανάπτυκτοι διανοητικά νομίζουν πως ειναι ολοι και τρωνε κουτόχορτο. Σε κανανε κρατος δεν γινετε αυτη η παράσταση μονο σε αυτο το ομορφο μερος που λεγετε ελλαδα με τους βρομερούς μπατσους και κρατικούς

  16. Τι άλλο περιμέναμε; Ο Τσίπρας δεν είχε διαλύσει την τεράστια συγκέντρωση για τη Μακεδονία για τη πλάκα του; Λίγοι προβοκάτορες και ο χημικός πόλεμος κατά των πολιτών αρχίζει.

  17. Αυτοί είστε. Τί Τέμπη και αρχ@#$ καλαβρέζικα..

Comments are closed.