Οι αναγνώστες στηρίζουν ΜΑΚΕΛΕΙΟ και Πάσσης Ελλάδος. Η ενημέρωση δεν φοράει χειροπέδες…

Κοινοποίηση:
makeleio2

Οι αναγνώστες στηρίζουν το “Μακελειό” και τον Στέφανο Χίο και αυτό φαίνεται από τα μηνύματα που έχουμε λάβει ως τώρα!

Δείτε τι γράφουν οι αναγνώστες μας:

Ο Χρήστος εύχεται καλή επιτυχία στη νέα δοκιμασία και γράφει: “Μαθαίνοντας εχθές το μεσημέρι την συλληψή σας πραγματικά που προκάλεσε έκπληξη και θυμό ταυτόχρονα. Είστε το μοναδικό μέσο που μεταφέρει αλήθειες στον ελληνικό λαό που άλλα μέσα τις κρύβουν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην εκάστοτε εξουσία πάντα με το ανάλογο αντίτιμο. Θα ήθελα να σας τονίσω να συνεχίσετε κ Χίο και η υπόλοιπη ομάδα της εφημερίδας μακελειό, να έχετε καλό κουράγιο και δύναμη, προσωπικά σας στηρίζω κάθε μέρα γιατί γνωρίζω ότι διαβάζω αλήθειες, να είστε πάντα καλά και μην αλλάξετε ποτέ από τον δρόμο της αληθείας”.

Η Ελένη: “Δεν έχω λόγια για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου! Ευχαριστώ για το έργο σας! Ο Πανάγαθος Θεός να σας έχει καλά γιατί σας χρειαζόμαστε και ιδιαίτερα τα παιδιά μας. Ευχαριστώ”!

Ο Κώστας: Καταλαβαίνω ότι ταλαιπωρείσαι πολύ, αλλά είσαι από τους ελαχίστους γνησίους άνδρες της δημοσιογραφίας. Σε συγχαίρω. Τιμάς τα παντελόνια σου και το λειτούργημά σου. Μην πτοείσαι από τα σκουπίδια. Λυπάμαι πολύ γιά την ταλαιπωρίαν σου ασφαλώς, αλλά να ξέρης ότι γράφεις ιστορία. Όλοι οι γνήσιοι άνθρωποι, είμαστε μαζί σου”.

Δήλωση συμπαράστασης και από το ΕΛΑΣΥΝ: “Η κατάταξη της χώρας μας στον πάτο της διεθνούς αξιολόγησης για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης από την Κυβέρνηση και τα μεγάλα συμφέροντα, έχει συμπαρασύρει όπως κανείς θα μπορούσε να υποθέσει, με εντολή της Κυβέρνησης και την ανοχή στις αντίθετες φωνές. Μια τέτοια αντίθετη φωνή που συχνά δέχεται τα πυρά (κυριολεκτικά και μεταφορικά) είναι του Στέφανου Χίου, ο οποίος για άλλη μια φορά βρέθηκε κατηγορούμενος, επειδή έχει την παρρησία να λέει και να γράφει τα πράγματα με το όνομά τους.

Ο Χίος δεν δημιουργεί ειδήσεις, καταγράφει γεγονότα όπως οφείλει εκ καθήκοντος. Και το γεγονός ότι καταγράφει ό,τι ακριβώς γίνεται, είναι εκείνο που εξοργίζει τους εξουσιαστές.

Συμμεριζόμαστε και συμπαραστεκόμαστε γιατί και η δική μας ανεξάρτητη και αντισυστημική φωνή, της ΕΛΑΣΥΝ και του Ευρωβουλευτή Γ. Λαγού, φιμώνεται, διαστρεβλώνεται, βρίσκεται υπό διωγμό και λοιδωρείται. Αλλά όπως πάντα συμβαίνει με την αλήθεια, στο τέλος δικαιώνεται”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. It’s about time, that the cancer that Govern’s Hellas for the last 46 years is cauterized once and for all… The citizens should rise and be counted…
    Έχει έρθει η ώρα, για αυτόν τον Καρκίνο που κυβερνή την Ελλάς τώρα και 46 χρόνια να καυτηριάστει μια φορά και για πάντα… Πολίτες ορθοί και μετριηθειτε…

Comments are closed.