Οι αγωνιστές που διαδήλωσαν στη βίλα Πλεύρη, ευχαριστούν το ΜΑΚΕΛΕΙΟ. Η συγκινητική ανάρτηση που μας κάνει πιο δυνατούς σαν μια γροθιά. Αυτό σημαίνει πατριωτισμός ΚΟΥΡΕΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΒΑΡΒΑΤΙΛΑΣ ΠΟΥ ΦΙΑΧΝΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΤΕ

Κοινοποίηση:
makelioonly

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ στάθηκε απο την πρώτη στιγμή στο πλευρό των υγειονομικών που συνελήφθησαν επειδή βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Θανάση Πλεύρη για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά.

Οι αγωνιστές, θέλησαν να ευχαριστήσουν το ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

“Ευχαριστούμε ολόψυχα -έχω ενημερώσει σχετικά και σας είναι υπόχρεοι οι συνάδελφοι- για την ουσιαστική συμβολή και ενδιαφέρον σας στην απελευθέρωση των πολύπαθων συναδέλφων μας!

Θεωρώ οτι έπαιξε ρόλο το άμεσο και αιχμηρό όπως ΠΑΝΤΑ, δημοσίευμά σας!

Αν είχαμε και άλλους δημοσιογράφους αντικειμενικούς και ατρόμητους, Έλληνες λεβέντες, όπως εσείς, η Ελλάδα μας δεν θα είχε μετατραπεί σε υποσαχάρια λατινοαμερικανικού τύπου, μπανανια-τρομοκρατία!!!!

Να είστε καλά και να προσέχετε!!!!” είναι το μήνυμα που μάς έστειλαν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τέλειο σχόλιο, κ. Χρήστο. Αυτό πρέπει να διδάσκονται οι Ελληνόπαιδες: Τι, πράγματι, εστί ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
    Να το εκτυπώσουμε και να το στείλουμε στα σχολεία όλης της χώρας, μόλις ανοίξουν.
    Ξανά μπράβο, γιά την πεντακάθαρη σκέψη και λόγο σας.

  2. Οταν θίγεται ώς πρόσωπο ένας θεσμικός εκπρόσωπος του κράτους κινδυνεύει το δημοκρατικό πολίτευμα
    κατ αυτούς και άρα σύμφωνα πάντα με την πονηρή αντίληψή τους νομιμοποιείται να κινητοποιείται
    η αστυνομική μηχανή εναντίον ανθρώπου(ων) ο οποίος(λένε) ότι προσβάλλει την ασφάλεια του κράτους(Στέφανος Χιος)ή τη δημοκρατία(Υγειονομικοί)
    Τελικά η δημοκρατία όπως την εννοούν αυτοί οι κύριοι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που πραγματικά είναι η Δημοκρατία.Δηλαδή με τη διάκριση των εξουσιών
    (Νομοθετικής-Εκτελεστικής-Δικαστικής),η οποία είναι η ουσία της(δεν είναι ουσία της δημοκρατίας η αρχή της πλειοψηφίας όπως παραπλανητικά διαδίδουν οι δημαγωγοί επειδή η κοινή γνώμη άνετα μπορεί να άγεται και να φέρεται) ή την ανακλητότητα των κρατικών λειτουργών ή τη συμμετοχικότητα του λαού σε αυτές τις τρεις εξουσίες.
    Δημοκρατία για αυτούς τους πολιτικούς είναι ο εαυτός τους.Αυτό όμως που εκφράζουν στην πραγματικότητα είναι δικτατορία.Καμία δημοκρατία και κανένα κράτος δεν κινδυνεύει όταν ελέγχεις πρόσωπα που ασκούν πολιτική υπουργική διοίκηση.Η αλήθεια δεν φοβάται τον έλεγχο επειδή απλά δεν ψεύδεται.Φοβούνται μόνο οι ψεύτες.
    Δημοκρατία λοιπόν σημαίνει:
    1)Διάκριση των εξουσιών
    2)Ανακλητότητα(αμέσως) κάθε κρατικού στελέχους.
    3)Συμμετοχή προσωπική των πολιτών σε κρατικές εξουσίες καθολικά και εναλλακτικά.
    Άρα όποιος θίγει αυτά τα τρία θίγει και τη δημοκρατία.
    Δεν θίγεται η δημοκρατία όταν αμφισβητείς πρόσωπα της Κυβέρνησης που νομιμοποιήθηκαν
    επειδή τους ανέχεται ή τους εκλέγει η πάντα εξαπατημένη και άσχετη με την πολιτική διαδικασία,πλειοψηφία.
    Η αρχή του να γίνεται ό,τι προστάζει η πλειοψηφία δεν έχει καμία σχέση με τη Δημοκρατία αλλά με τη δικτατορία.Ούτε στην αρχαία Αθήνα δεν συνέβη να γίνεται το χατίρι της πλειοψηφίας.
    Κανένας Χίος ή υγειονομικός δεν έχει θίξει τη Δημοκρατία αλλά ενοχλούν μάλλον τη δικτατορία όλων αυτών(παρά την ανύπαρτη δημοκρατία που δήθεν οι πολιτικοί κυβερνώντες προσποιούνται ότι εκφράζουν)

Comments are closed.