Οι ήρωες που… ξεχάστηκαν! Στους δρόμους σήμερα οι νοσηλευτές που διεκδικούν τα αυτονόητα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
nosileutries

Οι νοσηλευτές πραγματοποίησαν συγκέντρωση, με τη στήριξη της ΠΟΕΔΗΝ, έξω από το υπουργείο Υγείας, ζητώντας καλύτερες συνθήκες στη δουλειά τους.

“Μας χειροκροτούσαν και τώρα μας ξέχασαν” έλεγαν οι άνθρωποι οι οποίοι στη μάχη κατά του κορωνοϊού υπερέβαλλαν εαυτούς και έκαναν ότι μπορούσαν για να σταθούν στο πλευρό των ασθενών και όχι μόνο.

nosileutries1 nosileutries2

Οι πρώην… ήρωες της κυβέρνησης, καταγγέλλουν όπως θα ακούσετε στα βίντεο την υποβάθμιση του κλάδου.

 

Οι συγκεντρωμένοι έξω από το Υπουργείο Υγείας βέβαια συνάντησαν κατεβασμένα ρολά, αφού κανείς δεν είχε το θάρρος να τους αντιμετωπίσει. Ένταση δημιουργήθηκε όταν ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος και άλλα μέλη, άρχισαν να χτυπούν τα ρολά ζητώντας να συναντήσουν τους αρμόδιους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δεν καταλάβατε αξιότιμοι γιατροί και νοσηλευτές ότι σας εκμεταλλεύτηκαν τα όργανα του αντιχρίστου οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι και ότι άλλο θέλετε να προσθέσετε,,,σας χρησιμοποίησαν να γίνει το παιχνίδι τους και τώρα σας πέτανε,,,,και στο κάτω κάτω γιατί να σας ονομάσουμε ήρωες; Την δουλειά σας κάνατε ,για αυτό αμειβεστε,,,,άκου ήρωες,,,και το πήρατε και επάνω σας

  2. ποιοι ηρωες;; ολα τα νοσοκομεια αδεια ειναι ολο αυτο τον καιρο. το 80% καθεται χωρις να κανει τιποτα. μη τρελαθουμε κιολας..

  3. Ειχαμε το πινοκιο ,αλλα ο κουλης ειναι χειροτερος!!Ο μπουμπουκος και ο μπασκετμπολιστας που ειναι ?Οταν τους ειχαν αναγκη τους παρακαλουσαν να κανοιυν αιτησεις για να προσληφθουν ,τωρα κρυβονται.Πληρωσαν τις πορνες απο Γεωργια ,Ουκρανια,Ρουμανια ,Αλβανια κλπ που δουλευαν στα μπαρ και στα στριπ ,για τους Ελληνες τιποτα?

Comments are closed.