Οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι εξάρθρωσαν «δίκτυο δολοφόνων της Μοσάντ»!

Κοινοποίηση:
ΜΟΣΑΝΤ

Για άλλη μια φορά μέσα σε λίγους μήνες, τα τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες εξάρθρωσαν πολυμελές δίκτυο της ισραηλινής Μοσάντ, το οποίο μάλιστα δεν αποτελείται από κατασκόπους όπως το προηγούμενο, αλλά από «δολοφόνους»!

Η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας της Τουρκίας ισχυρίζεται ότι διεξήγαγε μια επιχείρηση που είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 33 ατόμων με διασυνδέσεις με την Ισραηλινή Υπηρεσία Πληροφοριών, τη Μοσάντ που σχεδίαζαν να απαγάγουν και να σκοτώσουν ορισμένους ανώτερους αξιωματούχους της Χαμάς που διαμένουν στη χώρα.

Τα τουρκικά ΜΜΕ ισχυρίζονται επίσης ότι οι Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες εξακολουθούν να αναζητούν τουλάχιστον 13 άλλους που εμπλέκονται στην «ομάδα δολοφόνων της Μοσάντ».

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία αντίδραση από το Ισραήλ, όπως δεν υπήρχε και στην προηγούμενη περίπτωση με συλλήψεις υποτιθέμενων ισραηλινών πρακτόρων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΧΑ ΧΑ Η ΜΟΣΑΝΤ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΑΤΑΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΥΝΗΓΑΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ

  2. Ξεκαρφωτηρι καραμπινατο. Θέλει η π…..α να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Θα πιστέψετε ότι ο πρεζεμπορας καταγγέλλει τον κλέφτη της πρέζας του; Όσο δεν ήξερε και η Μοσάντ την επίθεση της Χαμάς. Το άλλο με τον Τοτό;

Comments are closed.