Οι Σπαρτιάτες «κόπηκαν» από τον Άρειο Πάγο για τις ευρωεκλογές

Κοινοποίηση:
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής και λήψη απόφασης, σύμφωνα με το άρθρο 62 του Συντάγματος και τα άρθρα 43Α και 83 του Κανονισμού της Βουλής, για την αίτηση άρσης ασυλίας των βουλευτών των Σπαρτιατών Αθανασίου Χαλκιά, Χαραλάμπους Κατσιβαρδά, Γεωργίου Μανούσου, Αλεξάνδρου Ζερβέα, Ιωάννη Δημητροκάλλη, Διονυσίου Βαλτογιάννη, Γεωργίου Ασπιώτη, Μιχαήλ Γαυγιωτάκη, Ιωάννη Κόντη, Πέτρου Δημητριάδη και Κωνσταντίνου Φλώρου, Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023. 
(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Το κόμμα των Σπαρτιατών «κόπηκε» από τον Άρειο Πάγο και δεν θα συμμετάσχει στις επικείμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

Τελικά, 31 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων από τα 46 που αρχικά είχαν δηλώσει συμμετοχή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, έλαβαν το ”πράσινο φως” από το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου για να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές.

Αρκετά κόμματα δεν κατέβαλαν το προβλεπόμενο από την εκλογική νομοθεσία παράβολο των 20.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να τεθούν αυτομάτως έξω από την εκλογική αναμέτρηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Καταφερε τελικα το αντιδημοκρατικο τοξο των ξεπουλημενων πολιτικαντηδων να τους αποκλεισει απο τις εκλογες με την δηθεν ανεξαρτητη δικαιοσυνη!!Γελανε και οι κοτες!! Ακολουθει και το κλεψιμο σε λιγο των εδρων του κομματος που το ψηφισε ο Ελληνικος λαος , διοτι οι… Κοι αυτοι δεν εχουν ιερο και οσιο και ολα θα ειναι μια χαρα!! Σπουδαια δημοκρατια εχετε ρεμπεσκεδες να την χαιρεστε!! Τις αποφασεις τις βγαζουν πριν τα δικαστηρια ο Ευαγγελατος , η Κοραη και η Μανδρου!! Μια χαρα ολα!!

  2. Σώπα κανείς δεν το περίμενε αυτό από την ανεξάρτητη Ελληνική δικαιοσύνη.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  3. ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΥΓΑ ΣΑΜΠΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΙΦΗΣΕΙ

Leave a Response