Οι Ουκρανοί χλευάζουν τη Ρωσία για τη γέφυρα της Κριμαίας: Η Κραυγή του… Πούτιν, τα χρόνια πολλά της Μέριλιν

Κοινοποίηση:
kavgi

«Πάρτι» κάνουν οι Ουκρανοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το σαμποτάζ στη γέφυρα στο Στενό του Κερτς στην Κριμαία, που υπέστη σοβαρές ζημιές μετά το σαμποτάζ. Από το «πάρτι» δεν λείπουν και οι Ουκρανοί αξιωματούχοι.

Ο σύμβουλος του υπουργείου Εσωτερικών Άντον Γεραστσένκο, έχει αναρτήσει την… Κραυγή του Πούτιν, δηλαδή μια σατιρική παραλλαγή του πίνακα που δημιούργησε ο Νορβηγός εξπρεσιονιστής καλλιτέχνης Έντβαρτ Μουνκ το 1893. Στο φόντο του πίνακα τι άλλο; Η γέφυρα.

Από πλευράς του, ο Ολεξέι Ντανίλοφ, Γραμματέας του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας, δημοσίευσε ένα βίντεο της φλεγόμενης γέφυρας της Κριμαίας, υπαινισσόμενος ότι πρόκειται για κεράκια με βίντεο της Μέριλιν Μονρόε να τραγουδά «Χρόνια Πολλά, κύριε Πρόεδρε», αναφορά για τα 70 χρόνια ζωής που έκλεισε χθες ο Πούτιν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΤΟΣΟ ΜΑΛ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ( ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ΚΟΥΛΟΣ !! ) ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΕΡΤΊΠΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ…. ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ..ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΙ ( ΙΔΙΑ ΡΑΤΣΑ ΕΙΝΑΙ !! ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ …Ε !! ΦΥΣΙΚΑ ΦΤΑΕΙ ΑΦΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ !!!!

  2. Ο βλαδίμηρος πονάει και οι φασίστες τσυρίζουν. Και ακόμα έχει συνέχεια

  3. Οι Ουκρανοι οπως πανε θα τους κερασει ο Βλαδιμηρος….μανα εξ ουρανου για τα γενεθλια του και το ΝΑΤΟ απλα θα παρακολουθει! Τοσο ηλιθιοι ειναι που δεν εχουν ακομη καταλαβει την εκμεταλλευση τους απο τους Δυτικους!
    Τζαμπα πιονακια της ΝΤΠ!

Comments are closed.