Οι Λομπίστες των Αιολικών – Τι συνδέει Ανεμογεννήτριες, Αλεξάνδρα Μητσοτάκη και Σταύρο Μπένο;

Κοινοποίηση:
anemogennitries

Επίσημοι λομπίστες των βιομηχανικών αιολικών πάρκων η οικογένεια Μητσοτάκη.

Το Πράσινο Ταμείο μετατρέπεται σε μηχανισμό στήριξης του αιολικού λόμπι στη χώρα μας, εγκρίνοντας πρόγραμμα ύψους 130.000 ευρώ, ώστε να καμφθεί η εναντίωση των τοπικών κοινωνιών στο ανεξέλεγκτο στήσιμο χιλιάδων ανεμογεννητριών ανά την επικράτεια.

Την υλοποίησή του αναλαμβάνουν το Ινστιτούτο EPLO και το Φόρουμ «Συγκλίσεις», που ιδρύθηκε από την Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, αδελφή του νυν πρωθυπουργού.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Convergences Greece Forum- «Συγκλίσεις» και του Ινστιτούτου για τη Μεσόγειο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO) που έκανε και τη σχετική πρόταση προς το Πράσινο Ταμείο.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ιδρύτρια του φόρουμ «Συγκλίσεις» είναι η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, αδελφή του πρωθυπουργού Κυριάκου και της Ντόρας Μπακογιάννη.

Πηγή:netakias.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Η ΑΠΛΟΙΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΟΝΝΟΜΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΤΥΡΡΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ…….Α ΡΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΥΟ ΕΠΙ ΔΥΟ ΠΟΙΑΝΟΥΜΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΤΕ ΕΧΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ………..

Comments are closed.