Οι “ΕΛΛΗΝΕΣ” του Ηλία Κασιδιάρη, έξω από την Τουρκική Πρεσβεία…(Βίντεο)

Κοινοποίηση:
κασι

Μια ανάρτηση από τον ίδιο τον Ηλία Κασιδιάρη στο twitter, ήταν αρκετή για να μαζευτούν πολλοί από τα μέλη του νέου κόμματος “Έλληνες” έξω από την Τουρκική Πρεσβεία το βράδυ της Παρασκευής.

Το κάλεσμα έγινε από τον ίδιο γύρω στις 7 το απόγευμα, την ώρα που είχε γίνει ήδη γνωστό, ότι είναι πλέον οριστική η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

Λίγο αργότερα, ήταν αρκετοί αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του επικεφαλής του νέου φορέα και βρέθηκαν έξω από την Τουρκική Πρεσβεία, για να διαδηλώσουν κατά της απόφασης του Τουρκικού ΣτΕ και του Τούρκου προέδρου. Μάλιστα η συγκέντρωση έγινε παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Στέφανε, ότι περίεργο σκέφτηκα για σένα το παίρνω πίσω. Είπα και γω, ο Στέφανος να μην έχει βάλει ούτε λέξη για μια διαμαρτυρία που έκαναν ο Ηλίας και οι Ελληνες για την πατρίδα.
    Να ήταν συστημικό ΜΜΕ θα το καταλάβαινα. Τα “Ελληνικά” (;) ΜΜΕ δεν μετέδωσαν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. όταν τα τουρκικά ΜΜΕ ξεσηκώθηκαν με το κάψιμο της σημαίας τους από τους “ακραίους εθνικιστές”
    Ξέχασαν το 1955, το 1974, τα Ιμια και τα αντίστοιχα καψίματα όχι απλά σημαιών αλλά ανθρώπων.
    Κάποια στιγμή οι “Political Correct” συμπεριφορές θεωρούνται και ΥΠΟΤΑΓΗ.
    Συνεχίζουμε δυναμικά

  2. Πρεπει να εκλασαν μεντες οι Τουρκοι που ηταν μεσα στην πρεσβεια , και ακούγεται ότι του σουλτανου του σφηριξαν για τον υπερπατριωτη κλασιδιαρη και τωρα το ξανα σκέφτεται ο σουλτάνος και μαλλων δεν θα την μετατρεψει σε τζαμι,φοβηθηκε

  3. Σε μια ακρωτηριασμένη χώρα με τεράστιες εδαφικές και πληθυσμιακές απώλειες οι ανθελληνικές κυβερνήσεις με τάση στο να ξεπουλανε ιστορία και να βαλωντε εναντίον του έθνους οδηγούν στον αφανισμό του. Ας ξυπνήσουμε να υποστηρίξουμε το μέλλον των παιδιών μας γιατί με τα προνόμια που έχουν και τους άνισους χειρισμούς αύριο θα έχουν εξασφαλίσει μια θέση των παιδιών τους στα καλύτερα πανεπιστήμια μας και μάλιστα με ευνοϊκούς όρους έναντι των δικών μας παιδιών. Θα μπουν σε νευραλγικές θέσεις και θα κόβουν και θα ράβουν. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες τα λάθρο που μας κουβάλησαν πανηγυρίζουν για την ισλαμοποιηση της Αγίας Σοφίας. Κασιδιάρης με κλειστά ματια

    1. Ο/Η Πιο πολλοι ηταν οι τουρκοι στην πρεσβια απο τους μπατηριωτες απ εξω λέει:

      Καλα ρε τα ιδια που λεγατε στην χ.α. λες εσυ ακομα; τροπαριο δεν σας αλλαξε ο νεος αρχηγος σας; χαχαχα…

  4. ΜΠΡΑΒΟ στον Ηλία Κασιδιάρη.
    Μπράβο στους ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
    Ελπίζω στις εκλογές που θα έρθουν να καταλάβει ο κόσμος οτι τα ανθελληνικά μασονάκια του πουλούν, εκτός απ’ το σπίτι και την ίδια την πατρίδα.

  5. Για να τσιμπήσει κανένα ψηφαλάκι!
    Παλι τρεις κι ο κουκος είναι ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    1. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΞΥΛΟ. ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΣΤΗ ΜΑΜΑΚΑ ΣΟΥ ΜΠΟΥΛΗ

      1. ΣΙΓΑ ΚΑΛΕ ΑΝΔΡΑΑΑ ΜΗΝ ΔΕΡΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!!! ΘΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ!!

    2. το ανέκδοτο με τον πισωγλέντη σαν κι εσένα το ξέρεις;
      από που κ-άνεις χαχαχα;;;;

  6. Λιάκο ο Κολοκοτρώνης,ο Καραισκάκης,ο Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης καί όλοι οι ήρωες καί αγωνιστές τού 1821 ήταν γηγενείς Ελληνες.Στίς βλέβες τους ερεε ελληνικό αίμα καί ήταν όλοι πατριώτες καί θυσιάζονταν γιά τήν πατρίδα.Οι σημερινοί πολιτικοί στήν Ελλάδα δέν είναι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι ελληνόφωνοι.Κοίταξε τίς μουσούδες τους.
    Ο Κούλης ο γουρλομάτης βορειοαφρικανικής καταγωγής.Τό κατακάθι ο Δένδιας κατάφτυστος εβραίος.Ο Τσίπρας
    αλβανοτουρκόσπορος.Η υπουργίνα δεσποινίς Κεραμέως μέ εξελληνισμένο όνομα αλβανικής η σκοπιανής καταγωγής.Αυτοί οι σφετεριστές πρέπει νά τιμωρηθούν λόγω εσχάτης προδοσίας.
    Γιάννης Λάκων

  7. Μπραβο! Επιτελους καποιοι δραστηριοποιουνται!

  8. αν και δεν συμφωνω με οτι εκπροσωπει ο κασιδιαρης του λεω μπραβο γιατι ολοι εμεις οι αλλοι καθομασταν στους καναπεδες αντι να ειμαστε εκει η αλλου να διαμαρτυρηθουμε για αυτο το επαισχυντο πραγμα που εκανε ο ερντογαν

  9. Ακόμα κι ο κυρ-Νίκος είχε πολιτικό συμβούλιο και κεντρική επιτροπή. Χωρίς συμμετοχή ΟΛΩΝ με εκλογή ηγεσίας και οργάνων από χιλιάδες πατριώτες δεν υπάρχει σοβαρό κόμμα, ούτε καμιά προοπτική για τον πατριωτικό χώρο. Οι “μεσσίες” έχουν τελειώσει εδώ και χρόνια. Επίσης έχει τελειώσει κι ο χρυσαυγιτισμός με τα ζήτω ο αρχηγός, τις δάδες, τις τζάμπα μαγκιές κι όλα τα καραγκιοζιλίκια που τον συνόδευαν. Όσοι δεν θέλουν να δουν την πραγματικότητα θα προσγειωθούν πολύ ανώμαλα.

  10. Κάποια κοπροσκυλα βλέπω πειραχτηκαν, εσεις τι προβλημα έχετε ;

  11. MBRABO ILIA, MBRABO STIN NEOLEA….SIHARITIRIA PEDIA TOU THEOU/THEANTHROPOU!!!!!!!!!!!!!!
    I AGIA SOFIA TOU THEOU/THEANTHROPOU INE TO DNA MAS ELLINES HRISTIANI ORTHODOKSI !!!!!!!!!!!!!!

    1. Ροχιπνολ
      ————
      Βρισκεσαι σε Ελληνικο πατριωτικο ιθαγενη σταθμο. Και γραφεις γκρικλισ ;;;
      Αλβανος εισαι ;

  12. Μετα τον Βελοπουλο εχει σειρα ο Κασιδιαρης κ μετα ο Λιακοπουλος;
    Ρωταω,εσενα ρωταω Πεφωτισμενων συστημα,μ’ακους;

    1. Τι έγινε Δεσποινάκι, πειράχτηκες που βρίζουν τα πατριωτάκια σου τους Τούρκους;

    2. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΡΙΕΣ ΑΠΛΥΤΕΣ ΞΥΡΙΖΕΤΕ ΠΟΤΕ ΜΑΣΧΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ; ΛΟΥΖΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ; ΡΩΤΑΩ ΣΟΒΑΡΑ…

  13. Τωρα είναι καλη ευκαιρια να μαζεψει κανενα ψηφαλακι μπας και μπει στην βουλη το κα’ι’μενο το παιδακι.

    1. ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΝΑΙ ΕΞΩ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΜΕ ΤΗ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

  14. Πάλι τρεις καί ο κούκος.. Με ταξί θα πήγανε

    1. Επείγοντος οφθαλμιατρο.
      Ειναι πολυ σοβαρο το προβλημα σου.
      ΥΣ:Το εβγαλες το μεροκάματο σημερα??

  15. Μπραβο στον Κασισιαρη γιαυτη του την κινηση ,αλλα μπραβο και στον Χιο γιατι ειναι το μονο σαιτ που το μετεδωσε. Ο πατριωτης ο Γκουριωτης μουγκα στην στρουγκα , εχει εντολη απο Σορος.

Comments are closed.