Οι Αλβανοί επιτίθενται από “μέσα και έξω”

Κοινοποίηση:
astinomia_1

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχηκαν χθες το βράδυ σε γειτονιά της συνοικίας της Χιλιαδούς στον Βόλο.

Ένας νεαρός άνδρας 31 ετών Αλβανικής καταγωγής κινούνταν μεθυσμένος και αστυνομικοί του Α.Τ.Βόλου, οι οποίοι έκαναν περιπολία τον σταμάτησαν για έλεγχο. Εκείνος αρνήθηκε, έβρισε τα όργανα της τάξης και αμέσως μετά τους επιτέθηκε. Κατάφερε μάλιστα να προκαλέσει σωματικές βλάβες και στους δύο αστυνομικούς ηλικίας 45 και 47 ετών αντίστοιχα. Αμέσως κλήθηκαν ενισχύσεις και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά και άνδρες της Ασφάλειας με περιπολικό έφτασαν στο σημείο προκειμένου να συλλάβουν τον… νταή.

Η επιθετικότητα του δράστη όμως δεν τελείωσε εκεί, καθώς κατά τη μεταφορά του στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας έσπασε και ένα καρτοτηλέφωνο. Σήμερα ο 31χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες της αντίστασης, της εξύβρισης, της απειλής, της πρόκλησης απλών σωματικών βλαβών και της πρόκλησης διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς, ενώ οι δύο αστυνομικοί μετέβησαν στο Νοσοκομείο Βόλου, καθώς ο πρώτος φέρει κάκωση στο δεξί αυτί και ο δεύτερος εκδορές στο χέρι του.

Πηγή: panagiotisarvanitis.blogspot.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Οι γυμνοσαλιαγκες αυτοι, που με την απαραδεκτη πολιτικη τους, κουβαλησαν στην χωρα καθε καρυδιας καρυδι, συν τοις αλλοις εχουν ευνουχισει την Ελλ. αστυνομια, της εχουν δεσει τα χερια, με τα σκατενια μυαλα που κουβαλουν, καθηστοντας τα παιδια αυτα των 800 Ευρω σακκο του μποξ στις ορεξεις του καθε λεχριτη, ειτε αυτος ειναι ρομα, ειτε ειναι αναρχοαπλυτος, μη αφηνοντας τους να κανουν χρηση του οπλου τους, ακομα και αν κινδυνευει η σωματικη τους ακεραιοτητα η ακομα και η ιδια τους η ζωη!!! Αυτοι νομιζουν οτι βρησκομαστε στην δεκαετια του 50 και το εγκλημα οργιαζει!!! Φτανει πια!!!!!!

  2. Ευτυχως που υπαρχουν αυτα τα παιδια σαν τον Πετρουνια και μας κανουν υπερηφανους, διοτι αν περιμεναμε απο τους γυμνοσαλιαγκες σαλτιμπανγκους, που μας κυβερνουν κατι τετοιο θα ειμασταν βαθια νυχτομενοι!!!! Μερες τωρα οι κατσαπλιαδες αλβανοι λενε χιλια ψεματα σχετικα με το παλικαρι Κατσιφα, αρνουνται τοσες μερες να παραδωσουν την σορο του στους δικους του κλπ και τα ανδρεικελα του Ελληνικου κρατους τους χαιδευουν και ανεχονται αυτη την αθλια συμπεριφορα, αποδεικνυοντας για αλλη μια φορα οτι ειναι κατωτεροι των περιστασεων!!!!! Συνελθετε ρε γιατι εχετε καταντησει της αλεπους μασκαραδες!!!!!!

  3. Μπιστολια δεν ειχαν…γιατι αν αυτος ειχε θα τους εκλαιγαν τωρα.
    Αν θέλετε να ζήσετε Κάντε το οπως στην Αμερική…με το που πάει να ανοίξει το στόμα χάνει όλα τα δόντια…

Comments are closed.