Οικονόμου για κόμμα Κασιδιάρη: «Αν χρειαστούν προσθήκες στη διάταξη, εδώ είμαστε»

Κοινοποίηση:
kasidiaris2-1-768x480

Ανοικτό το ενδεχόμενο αν χρειαστεί να υπάρξουν προσθήκες στη διάταξη για τον Κασιδιάρη άφησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Ερωτηθείς σχετικά ο Γιάννης Οικονόμου επεσήμανε ότι «υπάρχει επαρκές θεσμικό πλαίσιο το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον Άρειο Πάγο να απαγορεύσει σε εγκληματικές οργανώσεις – ακόμη και αν αυτές χρησιμοποιήσουν το οποιοδήποτε τρικ και επιστρατεύσουν πρώην δικαστικούς που αποφασίζουν να γίνουν επικεφαλής οργανώσεως με στελέχη μαχαιροβγάλτες – να κατέβουν στην εκλογική διαδικασία”.

Επεσήμανε δε ότι αν τεχνικά χρειάζεται να γίνουν οι οποιεσδήποτε προσθήκες, εδώ είμαστε για να το δούμε», εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η ελληνική δικαιοσύνη θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων.

«Υπάρχει θεσμικό πλαίσιο που δεν αφήνει καμιά αμφιβολία για το ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις και πραγματική ηγεσία κομμάτων, που προσπαθούν να ξεγελάσουν τη δικαιοσύνη και την κοινωνία. Νομίζω κανείς δεν είναι αφελής και κανείς δεν θα ξεγελαστεί», κατέληξε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι το κόμμα «Κασιδιάρη» επιχειρεί από το παράθυρο να κατέβει στις εκλογές, αναθέτοντας την προεδρία του κόμματος στον πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Αναστάσιο Κανελλόπουλο.

Το λόγο έχει δικαιοσύνη και συγκεκριμένα ο Αρειος Πάγος που είναι αρμόδιος για την ανακήρυξη των κομμάτων και των πολιτικών συνδυασμών που θα λάβουν μέρος στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Εχετε λυσσάξει να βγάλετε εκτός μάχης τον Ηλία…Κατανοητός ο πανικός σας, βλέπετε να χάνετε μέσα από τα χέρια σας την κουτάλα μαζί με τα ζουμιά, όπως λέει και κάποιο άσμα…

  2. Για τον Τεμπονερα εχει να μας πει κατι ο κ.Οικονομου η μηπως ο κ.Βοριδης που ειναι ειδικος στο τομαχωκ?

  3. καλα τα λεει ο οικονομου μονο που πρεπει πρωτα απο ολα τα κοματα να φυγει το δικο του γιατι οντως ειναι εγκληματικη οργανωση (βλεπε Τεμπονερα τεμπη τοσες αυτοκτονιες κλπ) μετα να καταργησει τον τσυριζα για εγκληματικη οργανωση (βλεπε μαρφιν μακεδονια και ενα σωρο δολιοφθορες καθημερινα στο κεντρο) το κκε αστο αυτοι μια ζωη το ιδιο τροπαριο ψελνουν και να αφησουν ησυχο τον Ηλια τοσο πολυ τον φοβουνται οι τσιρλιδες??????????? του δημοκρατικου μιασματος ?? εφοσων λενε οτι εχουμε δημοκρατια ο καθενας μπορει να κατεβει ειτε το θελουν ειτε οχι εκτος και αν εννοουν καραμπινατο φασισμο ξερους αυτοι ( απο την κατοχη)

  4. H KYBEΡNHΣH TΩN ΔOΛOΦONΩN ΤΗΣ ΝΔ……
    ΓΙΑ ΔΕΣ ΘΡΑΣΣΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ….

    ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΛΕΟΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

  5. ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

  6. Εγκληματικη οργανωση εισαστε εσεις κ.Οικονομου, με τα Τεμπη που λυσατε το…δημογραφικο, το καψιμο της μισης Ελλαδας για κουλογεννητριες, τις τοσες αυτοκτονιες, την εξαθλιωση του Ελληνα πολιτη που του πετατε δωθε κειθε κανα κοκκαλακι με τη μορφη δανεικου επιδοματος, το εσκεμμενο ακριβο ενεργειακο, την προσχεδιασμενη ακριβεια για κονομα….. Καλα τσιπα δεν διαθετετε να βαλετε την ουρα κατω απ τα σκελια καμμια φορα?
    Ενας παραδοσιακος Νεοδημοκρατης !

  7. Ίσως δεν έπρεπε να ανακοινώσει ακόμη το όνομα του εισαγγελέα. Μια μέρα πριν αποφασίσει ο Άρειος Πάγος.

  8. την ιδια ωρα κατι αλλοι (τζημερος, μπογδανος, φαηλος, καζακης, δηκκι ανταρσιες κλπ) που το παιζουν αντισυστημικοι απολαμβανουν την ελευθερια τους και το ελευθερο απο το συστημα που ταχα πολεμουν(;) να κατεβουν στις εκλογες. γελαει ο κοσμος

  9. Σκουπιδια σας συχαθηκε ο ελληνικός λαός … Κασιδιάρη δαγκοτο κουφάλες….

Comments are closed.