Οικονομικά σκάνδαλα καταγγέλλονται στον δήμο Γλυφάδας: Παραιτήθηκε ο Γ.Τζούβελης με μύδρους κατά δημάρχου Γ.Παπανικολάου

Κοινοποίηση:
2

Διασπάστηκε εν μέσω καταγγελιών για διασπάθιση δεκάδων (!) εκατομμυρίων ευρώ, επί δημαρχίας Γιώργου Παπανικολάου, η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Γλυφαδας, με αποχώρηση πολλών δημοτικών συμβούλων, βασικά των κορυφαίων σε σταυρούς των προηγούμενων δημοτικών εκλογών!

Η πλέον ηχηρή αποχώρηση με βαριές καταγγελίες για «κουμπάρους του δημάρχου» που ευνοήθηκαν με εργοληψίες, ήταν αυτή του Γιάννη Τζούβελη, πρώην προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας και ισχυρού πολιτικού παράγοντα σε ολόκληρη την Γλυφάδα-και όχι μόνο.

Αλλοι δημοτικοί σύμβουλοι που αποχώρησαν ή αποστασιοποιήθηκαν από την δημοτική πλειοψηφία, καταγγέλλοντας οικονομικά σκάνδαλα είναι ο πρώην αντιδήμαρχος Στέλιος Θεοδοσόπουλος, η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, ο οικονομολόγος Νίκος Νικολάου κλπ.

Σε βάρος του νυν δημάρχου Γ.Παπανικολάου, έχουν κατατεθεί δεκάδες μηνύσεις για βαριά αδικήματα, όπως πλαστογραφία των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου και οικονομική κακοδιαχείριση.

Ο ίδιος ο δήμαρχος (πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ) δεν έχει ανακοινώσει ακόμα αν θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές ή θα επιδιώξει να κατέλθει ως υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, αν και οι πληροφορίες τον φέρουν ως «κομμένο» από τον Κ.Μητσοτάκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Όπως επίσης, είναι απολύτως φυσιολογικό, πως το μεγάλο έργο με το νεκροταφείο πάνω από την Αγ. Νεκταρίου, δόθηκε μόνο σε έναν μαρμαρά? Γιατι ρε φιλαράκι? Αυτός ο δημαρχός, στην τελική τι κάνει? Ξετινάζει τις επιδοτήσεις από το ΕΣΠΑ και τα έσοδα του δήμου, τσέπη?

Comments are closed.