«Οικονομικά είμαστε σε τραγική κατάσταση. Το 2020 έχω δουλέψει 3,5 μήνες”! H κραυγή αγωνίας του Γ.Καπετάνιου

Κοινοποίηση:
1

«Άκουσα τη Ρένια Λουιζίδου που έλεγε ότι έπαιρνε 10.000 το επεισόδιο. Εγώ ούτε στον ύπνο μου δεν τα έχω δει αυτά» σχολίασε ο γνωστός ηθοποιός


Στην κάμερα του «Πρωινού» μίλησε ο Γιάννης Καπετάνιος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δύσκολη οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζει.

«Από καραντίνες έχουμε ζήσει πολλές εμείς λόγω επαγγέλματος. Από σεζόν σε σεζόν σημαίνει καραντίνα στο ενδιάμεσο. Μένεις σπίτι σου, δεν έχεις χρήματα και έχει ο Θεός» εξήγησε ο γνωστός ηθοποιός. «Οικονομικά είμαστε σε τραγική κατάσταση. Το 2020 έχω δουλέψει 3,5 μήνες και είμαι από τους προνομιούχους επειδή ήμουν με τον Μάρκο (σ.σ. Σεφερλή). Εκτός από καλός συνάδελφος, καλός επαγγελματίας είναι πολύ καλός εργοδότης. Δεν έχει αφήσει ποτέ κανέναν απλήρωτο» είπε.

Και συνεχίζοντας σχολίασε: «Άκουσα τη Ρένια Λουιζίδου που έλεγε ότι έπαιρνε 10.000 το επεισόδιο. Εγώ ούτε στον ύπνο μου δεν τα έχω δει αυτά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. 3,5 μήνες, αλλά ξεκούραστοι…αφού το μόνο που κάνεις είναι να κλάνεις, σύμφωνα πάντα με τις σκηνοθετικές οδηγίες του οσκαρικού Σεφερλή.
    Ταυτίστηκες με αυτόν και πλέον είσαι στο έλεός του…
    Δε θα μπορούσες να έχεις διαφορετική κατάληξη με αυτόν τον ηθοχαλαστή…

  2. Με τον Σεφερλή τόσα χρόνια που να τα δεις τα λεφτά;

  3. Καπετάνιε μου, η διαίσθησις μου μου λέγει ότι σε βλέπω να μπαρκάρεις σύντομα. Σε θωρρώ να νίβεις τα χέρια σου από χαρά μεγάλη, αδίκως χαίρεσαι, δεν θα πας σε κρουαζιερόπλοιο, σε λογκάδο ξιφιόπλοιο είναι το ριζικό σου.

  4. Δυστυχώς δεν έχει μείνει τίποτε όρθιο.
    Δεν υπάρχει κλάδος που να μην υποφέρει και σίγουρα αυτός των ηθοποιών πλήτεται αφάνταστα.
    Οι μόνοι που κονομάνε από όλη αυτή την κατάσταση είναι οι σουπερμαρκετεράδες που κάθε μέρα γεμίζουν ράφια μαζεύοντας όλο το μετρητό και φυσικά οι μεγαλοκαναλάρχες – και οι ρουφιάνοι – δημοσιογράφοι των οποίων τη χρηματοδότηση έχει αναλάβει απλόχερα η κυβέρνηση που δίνει ένα ξεροκόματο 400 ευρώ ως επίδομα πείνας στους υπόλοιπους.
    Αυτή είναι η κατάσταση και το μέλλον δυστυχώς προβλέπεται μαύρο .

Comments are closed.