Οικογένεια κλεφτών! Ετών… 11 συνελήφθη μαζί με τους γονείς της!

Κοινοποίηση:
astynomia-1

Τρύπωσε σε ένα σπίτι και «άρπαξε» χρήματα που βρήκε

Ήξεραν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ότι το κοριτσάκι που τρύπωσε σε ένα σπίτι σε περιοχή του Μεσολογγίου και «βούτηξε» ένα μικρό χρηματικό ποσό το απόγευμα του Σαββάτου ήταν ανήλικο, δεν περίμεναν όμως ότι θα ήταν μόλις… 11 χρόνων!

Μετά την καταγγελία του ιδιοκτήτη, που είδε την δράστιδα την ώρα που το έσκαγε, έφτασαν στα ίχνη της «άγουρης» κλέφτρας και πήγαν το ίδιο βράδυ στο σπίτι της, όπου κατέσχεσαν τα κλεμμένα χρήματα. Στη συνέχεια, πέρασαν χειροπέδες στους γονείς της, που παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για παραμέληση της εποπτείας της κόρης τους, η οποία φυσικά δεν συνελήφθη λόγω της μικρής της ηλικίας.

Συλλήψεις ανηλίκων και σε Πιερία και Ιωάννινα

Δεν πήγαν για μπάνιο στην παραλία των Νέων Πόρων στην Πιερία δύο 17χρονα αγόρια το μεσημέρι του Σαββάτου, αλλά για να αρπάξουν ό,τι μπορούσαν από τους λουόμενους την ώρα που θα βρίσκονταν μέσα στη θάλασσα! Έτσι, έκλεψαν το σακίδιο ενός 15χρονου που είχε μέσα το κινητό του και διάφορα προσωπικά αντικείμενα, ενώ αποπειράθηκαν να κλέψουν την τσάντα μιας 51χρονης Βουλγάρας χωρίς να το καταφέρουν. Οι δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Δίου- Ολύμπου και στην κατοχή του ενός βρέθηκε το κλεμμένο σακίδιο.

Σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους των Ιωαννίνων, ένας ανήλικος Αλβανός έκλεψε το τσαντάκι ενός 15χρονου Έλληνα το οποίο περιείχε μικρό χρηματικό ποσό. Ο 15χρονος ενημέρωσε την αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα ο ανήλικος αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, προσήχθη στην Ασφάλεια και σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Λες και δεν το καταλάβαμε ότι πρόκειται για σκατογιουφτους και αλβανογιουφτους… πφφφφφφφ!

Comments are closed.