Οδός Ιάκχου: “Ξυλοδαρμοί, βιασμοί στον πιο βρώμικο δρόμο της Αθήνας” – Τι καταγγέλλει πολίτης

Κοινοποίηση:
TSX_1_GAZI-2048x1365

Η οδός Ιάκχου στο Γκάζι ήρθε στην επικαιρότητα μετά το αιματηρό περιστατικό ανάμεσα στους τρεις Κρητικούς και τους δύο Αλβανούς μαφιόζους, που έστειλε τους πρώτους στο νοσοκομείο.

Δείτε τι μας καταγγέλλει πολίτης για την περιοχή:

“Μιλάμε για τον πλέον παράνομο και βρώμικο δρόμο της Αθήνας κατακλυσμενος από μαφία Ρομά και Αλβανών. Την άνοιξη του 2020 βγαίνουν από μπαρ, τέσσερις φουσκωτοι Ρομά και ξυλοκοπουν μέχρι να πέσει αναίσθητος έναν νεαρό ο οποίος μάτωσε απ’ τα αυτιά. Η αστυνομία της Δίας ήρθε μετά από 20′ και έκανε το κορόιδο,φουλ ανευροι και τυπικοί χαρτογιακαδες.

Τους έλεγα ή “είσαστε άσχετοι ή κάνετε τους άσχετους. Από κει πήγαν”. Εχει καταγγελθεί και βιασμός από το προσωπικό μετά ναρκωτικών ουσιών στο ίδιο μαγαζί.

Ειδική μνεία οφείλει να γίνει στους Ρομά ταξιτζήδες έξω από το μπαρ επί της Ιάκχου. Αρνούνται να πάρουν κούρσα που δε τους βολεύει, ζητούν διπλάσια χρέωση να σε πάνε ,κάνουν παζάρι στη τιμή ενώ έχουν ανοιχτή σημαία”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΞ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΘΗΣΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΑΤΣΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΩΖΕΤΑΙ ΛΙΓΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΔΙΑ

  2. Μέχρι να αναλάβει τα ηνία ο Κασιδιάρης, όλοι οι βαρβαρικοί και προσκυνημένοι εγχώριοι κώλοι θα χέζουν τις κατοικίες των προγόνων μας.

  3. Αν κάποτε, το σύμπαν επιτρέψει στον Ηλία Κασιδιάρη να κυβερνήσει, είμαι βέβαιος ότι μέσα στα σχέδιά του είναι να γκρεμίσει βόθρους, όπως αυτό το άθλιο παράπηγμα, που κρύβει από τον ήλιο τα αριστουργήματα των προγόνων μας.
    Να δεις που το σχέδιο εξαγοράς της Χώρας μας από κάποιον περιούσιο λαό, προβλέπει την απόκρυψη τέτοιων κοσμημάτων, μέχρι περιέλευσης στην κυριότητά του και τότε να παρουσιαστεί ως δημιούργημα των περιούσιων προγόνων του.

  4. Με την απόφαση 1968/30514 (ΦΕΚ Β’ 621/26-9-1986) η υπουργάρα Μελίνα Μερκούρη, που καιγόταν για τα μάρμαρα του Παρθενώνα, έριξε νομοθετική ταφόπλακα στην αρχαία Ελληνική συνοικία που βρίσκεται θαμμένη κάτω από τα εκτρώματα των εγκαταστάσεων της εβραϊκής οικογένειας Σερπιέρι, στην οποία, παρότι χαρίστηκε η εκμετάλλευση για 50 χρόνια, εκείη διήρκησε σχεδόν 100 χρόνια συν αποζημιώσεις. Πρόκειται για την ίδια οικογένεια που λήστευε τα λατομεία Λαυρίου για άλλα τόσα χρόνια.
    Έτσι, η αγαπημένη όλων Μελίνα, εφηύρε ένα πυροτέχνημα, το δήθεν αίτημα επιστροφής των κλεμμένων αρχαιοτήτων του Παρθενώνα, για να καλύψει τον ενταφιασμό μίας ατόφιας αρχαίας Ελληνικής συνοικίας, από τα μπάζα των Σερπιέρι.
    Πόσο μοιάζει άραγε, με τον πρωθύστερο πολεοδομικό κώδικα και νόμο περί αντιπαροχής, που θέσπισε ο κωλόγερος καραμάν-αλή, από το 1953 και δυνάμει των οποίων, καταστράφηκε η Αθήνα!
    Κάντε τους μνημόσυνα…

  5. Ποιος παίρνει γ@φτους ταξιτζήδες; Πάτε καλά; Υπάρχουν τέτοιοι;

  6. Φωσκωτοι Ρομά
    😄😄😄😄😄😄😄😄
    Παραφουσκωσαν από τα κλεμμένα εεεε;
    Ταξιτζήδες Ρομά στο Γκάζι. Μάλιστα ☝️
    Μάλλον τους πάνε και τους φέρνουν από το Ζεφύρι, μην ψάχνουν νυχτιάτικα για αστικό ή το ντάτσουν με την πραμάτεια στην καρότσα 😄😄😄😄😄

  7. Φωσκωτοι Ρομά
    😄😄😄😄😄😄😄😄
    Παραφουσκωσαν από τα κλεμμένα εεεε;
    Ταξιτζήδες Ρομά στο Γκάζι. Μάλιστα ☝️
    Μάλλον τους πάνε και τους φέρνουν από το Ζεφύρι, μην ψάχνουν νυχτιάτικα για αστικό ή το ντάτσουν με την πραμάτεια στην καρότσα 😄😄😄😄😄

  8. Εμ, πρέπει να βγει και ένα μερτικό για τα μπασκίνια, λογικό δεν είναι;

  9. Τι περιμένατε να γίνετε στο Γκάζι; Πουστροχωριό είναι και ένα μικρό δείγμα, μια μικρογραφία της κοινωνίας τους που θέλουν και να τη διαδώσουν με μηνύματα “αγάπης” και συμπόνοιας. Ότι και η Τρούμπα κάποτε έτσι και εκεί τώρα όπου πουτάνες και πούστηδες μαζεμένοι αυτά συμβαίνουν τι σας κάνει εντύπωση;

  10. Μμμμμ μια χαρά θα ήταν οταν οι Ισραηλινοι ξεμπερδεψουν με την πλεμπα εκει κατω να έρθουν μια βόλτα από Αθήνα μεριά για αναδόμηση.

  11. Ταριφες τσιγγάνοι και μπραβοι λεει 🤣 αυτα τα επαγγέλματα τα κανουν άλλες νατσιονες οι τσιγγάνοι με αλλα ασχολούνται, μη νόμιμα φυσικά.

Comments are closed.