Οδηγός Tesla καθόταν στο πίσω κάθισμα και συνελήφθη: Δεν ήταν κανείς στο τιμόνι [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
ΣΑΑΣΣΑΔ

Ένας άνδρας συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών. Καθόταν στο πίσω κάθισμα του Tesla ενώ το αμάξι πήγαινε στον αυτόματο πιλότο.

Όμως η μέρα που πέρασε στη φυλακή δεν φαίνεται πως τον έκανε να μάθει το μάθημά του.

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, μια μέρα μετά την αποφυλάκισή ξαναέκανε την ίδια ανοησία σε άλλο Tesla, όταν ένας φίλος ήρθε να τον πάρει από το σπίτι.

Ο 25χρονος άντρας που αντιμετωπίζει κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση και αντίσταση κατά της αρχής δεν θεωρεί ότι έκανε κάτι κακό και υπερασπίστηκε τις ενέργειές του, μιλώντας σε περιφερειακό κανάλι του τηλεοπτικού δικτύου Fox.

«Έλεγξα τα φρένα πολύ καλά προηγουμένως και το αμάξι σταμάτησε μια χαρά. Ο Έλον Μασκ ξέρει πολύ καλά τι κάνει και αδίκως οι άνθρωποι φοβούνται» ανέφερε ο 25χρονος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όταν ρωτήθηκε αν θα αγοράσει καινούριο Tesla μετά την κατάσχεση του προηγούμενου, ο άντρας ανέφερε πως είναι «πολύ πλούσιος» κι έχει «απεριόριστα λεφτά» για να ξοδεύει σε Tesla.

«Ένας άντρας κάθεται στο πίσω κάθισμα ενός Tesla Model 3 χωρίς να υπάρχει κανείς στο τιμόνι» ανέφερε η καταγγελία που δέχτηκε η τροχαία της Καλιφόρνια.

Στα social media, εξάλλου, έχει κυκλοφορήσει βίντεο που θεωρείται πως δείχνει τον Σάρμα να κάθεται στο πίσω κάθισμα ενός Tesla, ενώ αυτό κινείται χωρίς οδηγό.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία της Καλιφόρνια, τα αυτοκίνητα με αυτόματο πιλότο σαν το Tesla Model 3 πρέπει πάντα να έχουν κάποιον στη θέση του οδηγού.

Χαρακτηριστικό είναι πως όταν ο νεαρός ρωτήθηκε για την επικίνδυνη συνήθειά του να κάθεται στο πίσω κάθισμα, ο Σάρμα απάντησε: «Αισθάνομαι πιο ασφαλής να κάθομαι εδώ παρά μπροστά».
Παρά τη σύλληψή του, ο νεαρός άντρας δεν έβαλε και πολύ μυαλό και ισχυρίστηκε πως θα συνεχίσει να ταξιδεύει έτσι.

Μέχρι τα μέσα του 2022 «όλοι θα κάνουν το ίδιο» προέβλεψε ο νεαρός που έχει αποκτήσει την κακή συνήθεια να κάθεται στο πίσω κάθισμα του Tesla Model 3, χωρίς να υπάρχει κανείς στο τιμόνι.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: