Οδηγός λεωφορείου έκανε επίθεση σε γυναίκα για το… ντύσιμό της

Κοινοποίηση:
ΟΑΣΘ

Eπίθεση σε βάρος γυναίκας για το ντύσιμό της εξαπέλυσε οδηγός του ΟΑΣΘ, μέσα στο λεωφορείο, κατά τη διάρκεια δρομολογίου, το βράδυ της Δευτέρας.

Το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου. Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός αντίκρισε τη γυναίκα και προχώρησε σε άνευ προηγουμένου σχόλιο για την εμφάνισή της, καθώς απευθυνόμενος προς το πρόσωπό της ζήτησε χαρακτηριστικά να ντύνεται πιο ευπρεπώς στο λεωφορείο, επειδή φορούσε ένα απλό… μπουστάκι.

Ακολούθησε ένταση και με άλλους επιβάτες, με τη γυναίκα να ξεσπά σε λυγμούς από το σχόλιο του οδηγού. Στο σημείο έφτασαν ο σύντροφος και η μητέρα του θύματος της σεξιστικής επίθεσης, η οποία είπε στον οδηγό ότι «το κορίτσι θα ντύνεται όπως θέλει».

Μάλιστα, ο οδηγός ήταν εκείνος ο οποίος ενημέρωσε την Ελληνική Αστυνομία για το περιστατικό, με τις δυνάμεις της ομάδας ΔΙ.ΑΣ να σπεύδουν και να τον ενημερώνουν ότι δεν υπάρχει νομοθεσία που να προβλέπει τον τρόπο που θα ντύνεται το επιβατικό κοινό.

Η διοίκηση του ΟΑΣΘ καταδίκασε το περιστατικό και τονίζει ότι δεν έχει εκδοθεί κάποια οδηγία -και ούτε πρόκειται να εκδοθεί- σχετικά με την εμφάνιση των επιβατών. Σύμφωνα με πηγές του Οργανισμού, ο οδηγός έπραξε μεμονωμένα κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας και ήδη έχουν κινηθεί οι προβλεπόμενες πειθαρχικές διαδικασίες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Όλες αυτές οι αλανιάρες που γράφουν τάχα για ταλιμπάν να μάθουν να μη κυκλοφορούν ξεβράκωτες. Είναι οι ίδιες που άμα βγάλει ένας άντρας τη στύση του χτυπιούνται κάτω πως βιάστηκαν.

  2. Απλα,ο στερημενος σκατοψυχος νοικοκυραιος,πηρε θαρρος απο το αλλο ρεμαλι των ΚΤΕΛ στη Θρακη,οπου εκει καναν την παπια.Δοξα τω Θεω,οι συνεπιβατες επιτελους αντεδρασαν.

  3. κανενας μισογύνης θα είναι από το αδελφατο το συνηθιζουν αυτό οι ανωμαλοι

  4. Οι Ελληνο-Ταλιμπαν Χομεινιδες (οι ιδιοι που φορανε ακομη μασκες με 40 βαθμους) ειναι οι βασικη δεξαμενη ψηφοφορων της Κουλας, για αυτο και ο Ανηψιος ως εκκολαπτωμενος αρχηγος ΝΔ και πρωθυπουργος κλεινει το Γκαζι. Βεβαια ολοι αυτοι δεν εχουν ιδεα τι θα γινει αν φυγουν οι τουριστες απο την χωρα, ας κοιταξουν κατα Σρι Λανκα μερια για να το δουν….

  5. ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ 3-4 ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΕ ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ…ΕΚΕΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ

  6. Βέβαια χωρίς να ξέρουμε λεπτομέρειες, βάζω στοίχημα πως η κοπέλα ήταν ελληνίδα… Καθώς σε ξένες δεν κοντάει κανείς να πουλήσει μούρη.

    1. Και πως μπορει να ξεχωρισει ο Ελληνο-Ταλιμπαν οδηγος μια ξενη απο Βαλκανια απο μια Ελληνιδα?

Comments are closed.