Οδηγός έσπασε το μπλόκο των αστυνομικών στα διόδια – Θα θρηνήσουμε θύματα;;; (BINTEO)

Κοινοποίηση:
image-187-1024x568

Στα διόδια ουρές, έλεγχοι σε έγγραφα, ακόμα και σαρωτές από κλιμάκια της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση για την Ελλάδα.

 

Κάποιοι Έλληνες κατάφεραν να το σκάσουν από τις Αρχές μέσω του προαστιακού, καθώς οι δυνάμεις ασφαλείας δεν είχαν προβλέψει αυτό το ενδεχόμενο και φυσικά βρέθηκαν τα ΜΜΕ να το υπενθυμίσουν.

Παράλληλα, στα διόδια Ελευσίνας, οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα  και έσπασε το μπλόκο των αστυνομικών, ανάβοντας τα αλάρμ και πατώντας την κόρνα.

Τον ακολούθησαν δυνάμεις της Τροχαίας, όπου τον ανάγκασαν σε αναστροφή και τον οδήγησαν στο ανακριτικό. Εκεί ισχυρίστηκε πως η γυναίκα του πρέπει να πάει στο νοσοκομείο Κορίνθου γιατί εκεί είναι ο φάκελός της, ενώ η γυναίκα έβηχε.

Οι αστυνομικοί τον άφησαν ελεύθερο, αλλά κράτησαν τα στοιχεία του λέγοντας πως θα ερευνήσουν το θέμα και αν δεν ισχύουν όσα λέει θα μηνυθεί για απείθεια στον έλεγχο.!

Τι θα γίνει αν κάποιος οδηγός δεν σταματήσει: Ανθρωποκυνηγητό στην εθνική οδό με κίνδυνο δυστυχήματος;;;;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Τους αλητες να θελουν να φυγουν για πασχα στα χωρια τους να ξεσκασουν

  2. Εχουν καταντήσει τους αστυνομικούς τα κανάλια των εφοπλιστών κομπάρσους της κακιάς ώρας. Κρίμα

  3. Ρε παιδιά η υπόθεση κορονοιος είναι διεθνής υπόθεση. Υποταγή των λαών, κατακρεούργηση των ελευθεριών, νέα παγκόσμια τάξη. Εντολές εκτελεί ο κούλης και ο κάθε κούλης. Οι λαοί πρέπει να γονατίσουν. Σιγά σιγά έρχεται και άλλη ασθένεια και μαζί και γεγονότα. Στο όνομα της υγείας θα γίνουν όλα, και ξέρετε γιατί; Γιατί το κατασκεύασαν έτσι ώστε πείσθηκε ο κόσμος και αν δεν φοράς μάσκα εναντιώνεται ό ένας στον άλλο. Όλα υποτάσσονται στην λεζάντα: Αν αγαπάς τον συνάνθρωπό σου πρέπει να υπακούς στούς νόμους. Διαφορετικά είσαι εχθρός και του συνανθρώπου σου και του κοινωνικού συνόλου. Δεν βλέπετε ότι έχουν χεστεί όλοι τους και όπου βρεθείς χωρίς μάσκα σου επιτίθενται; Και να φορέσω μάσκα στο κρεοπωλείο ή στα μέσα μαζικής μεταφοράς όλα καλά. Αλλά να περπατάς με τη γυναίκα σου σε παραλιακό δρόμο, να μην έχει καθόλου κόσμο και να περνά κάποιος 5 μέτρα απόσταση και να σου λέει φόρα μάσκα αυτό είναι τρέλλα. Και σου κάνει την υπόδειξη όχι γιατί φοβάται μην κολλήσει κορονοιό. Αλλά επειδή σε ζηλεύει που κυκλοφορείς χωρίς μάσκα ενώ αυτός έχει καταπιεί το “αφήγημα“ με τα μέτρα. Και δεν λέω όχι στη προφύλαξη σε κλειστούς χώρους. Αλλά στην θάλασσα που ψαρεύω και είμαι εγώ και ο σκύλος μου και περνάς σε απόσταση 5 μέτρων και διαμαρτύρεσαι τότε είσαι πολύ ζώο και προπάντων υποταγμένο ανθρωπάκι. Και ξέρεις τι θα σου κάνουν αν φοβάσαι τόσο πολύ. Καλύτερα να μην σου πώ………..Άστο καλύτερα. Ούτε στην αυλή σου για καθαρό αέρα δεν θα σε αφήνουν σε λίγο καιρό. Βλάκα έ βλάκα. ………………………

  4. Όσο οι μπάτσοι σκέφτονται τα αναδρομικά τους τόσο ξεχνάνε ότι και άλλοι θα εκτελούν εντολές κάποτε

  5. ΝΑ ΦΥΛΑΓΑΤΕ ΕΤΣΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ- ΟΠΩΣ ΦΥΛΑΤΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ.
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ.

  6. Άι να χαθείτε παλιοτσογλανια όλα σας. Ρε κοπροσκυλα τους πολιτικάντηδες και τα κοματοσκυλα τολματε να πάτε να τους ρωτήσετε με τα καβλιτζεκια στα χέρια αν έχουν χαρτιά????? Άντε να πάτε να γαμηθειτε μεγαλοβδομαδιατικα σκατορουφιανοι του συστήματος.

  7. οταν θαρθη η ωρα να πητε οτι εκτελουσατε εντολες μην το ξεχασετε

  8. ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ!!!

  9. Με moto από 750 cc και άνω, δεν σε σταματούν με τίποτα, εκτός κι αν είναι τόσο πυροβολημένοι (ψεκασμένοι) που σε πυροβολήσουν.

  10. λες και ειμαστε εκλιματειες ρε αδερφε τιναυτα ??? αν δουν πακι να γυρναει δε το πειραζουν φυσικά

    1. Τα πακια είναι προστατευμένο είδος αυτά και οι αθίγγανοι πάρτι τραγούδι ποτό ποια μέτρα εγώ βλέπω συνέχεια αφγανούς με βαλίτσες κόβουν βόλτες….

    2. Χωρις να θελω να σε στεναχωρησω το να περνας διοδια χωρις να σταματας εχει προστιμο.

  11. νατο το 10 το καλο κτυπάει το Συστήμα παει κοντρα στις διαταγές των μασονων

    1. Υπάρχουν και το 11, 12, 13 οχι μονο το 10 απλα δεν τα ξέρεις

Comments are closed.