Οδηγία “βόμβα” CDC: «Μην πηγαίνετε στην πιο εμβολιασμένη χώρα του κόσμου το Ισραήλ -Θα κολλήσετε!» – Άχρηστη και η 3η δόση!

Κοινοποίηση:
emvolio1-696x391-1

Πολλά ερωτήματα προκαλούνται από την είδηση που έρχεται από το Ισραήλ, καθώς όπως φαίνεται 14 Ισραηλινοί βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό παρόλο που είχαν εμβολιαστεί και με 3η δόση κατά του ιού.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, δύο από αυτούς που κόλλησαν μετά την λήψη του εμβολίου έχουν νοσηλευτεί επίσης στο νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες από το bankingnews.gr

Παρόλο αυτά δεν ήταν άμεσα σαφές εάν οι 14 προσβλήθηκαν από τον ιό πριν ή μετά την λήψη της λεγόμενη ενισχυτικής δόσης.

Έντεκα από τα 14 κρούσματα ήταν άνω των 60 ετών και τα υπόλοιπα τρία ήταν κάτω των 60 ετών, όπως αναφέρεται.

Οι δύο που νοσηλεύτηκαν ήταν άνω των 60 ετών.

Όπως ορίζει και η κοινή λογική είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο στην παρούσα περίοδο να διεξαχθεί περαιτέρω έρευνα για όλα όσα λαμβάνουν χώρα προτού αποφασιστεί η λήψη της τρίτης δόσης.

Εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι… το ίδιο πράγμα
Την ίδια ώρα εμβολιασμένα άτομα που έχουν μολυνθεί με την παραλλαγή Delta του ιού COVID-19, μπορεί να είναι το ίδιο μολυσματικά με τους μη εμβολιασμένους με βάση ανάλυση από την Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας (PHE).

Αυτό συμπίπτει με μια πρόσφατη μελέτη από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου παρόμοια αποτελέσματα παρατηρήθηκαν στο Ουισκόνσιν αλλά βεβαίως και στο Ισραήλ όπου το Υπουργείο Υγείας έχει καταλήξει σε ανάλογα συμπεράσματα.

«Ορισμένα αρχικά ευρήματα… δείχνουν ότι τα επίπεδα του ιού σε όσους έχουν μολυνθεί με το Delta που έχουν ήδη εμβολιαστεί μπορεί να είναι παρόμοια με τα επίπεδα που βρέθηκαν σε μη εμβολιασμένα άτομα», ανέφερε Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας της Αγγλίας (PHE)σε ανακοίνωσή της.

«Αυτό μπορεί να έχει επιπτώσεις στη μολυσματικότητα των ανθρώπων, είτε έχουν εμβολιαστεί είτε όχι», πρόσθεσε.

Έκτακτη οδηγία CDC: Μην πηγαίνετε στο Ισραήλ
Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ συμβουλεύει τους Αμερικανούς να σταματήσουν να ταξιδεύουν στο Ισραήλ, χώρα υπόδειγμα σε σχέση με τους εμβολιασμούς, γράφει ο βρετανικός Independent.

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα, το CDC αύξησε τον κίνδυνο Covid-19 του Ισραήλ για τους ταξιδιώτες στο επίπεδο 4, το υψηλότερο επίπεδο κινδύνου.

Το CDC συνιστά στους Αμερικανούς ταξιδιώτες να αποφεύγουν να επισκέπτονται το Ισραήλ και, εάν πρέπει να πάνε, να διασφαλίσουν ότι είναι πλήρως εμβολιασμένοι πριν φύγουν από τις ΗΠΑ.

Ωστόσο, ο οργανισμός σημείωσε ότι λόγω της υψηλής συγκέντρωσης κρουσμάτων στο Ισραήλ, ακόμη και πλήρως εμβολιασμένα άτομα μπορεί να κινδυνεύουν να προσβληθούν και να εξαπλωθούν παραλλαγές του Covid-19.

Η σύσταση επεκτείνεται για όλο το Ισραήλ καθώς και για την Δυτική Όχθη και την Γάζα. Ο οργανισμός συνιστά την μάσκα και την κοινωνική αποστασιοποίηση σε όποιον πρέπει να επισκεφθεί την χώρα.

Τα κρούσματα κορονοϊού αυξάνονται σταθερά στο Ισραήλ λόγω της παραλλαγής Delta και παρά το γεγονός πως έχει εμβολιαστεί η συντριπτική πλειοψηφία της χώρας!

Ο υπουργός Υγείας της χώρας Νίτζαν Χόροβιτς δήλωσε την Δευτέρα πως η κυβέρνηση κάνει ό, τι μπορεί για να αποτρέψει μια άλλη καραντίνα.

«Ο κορονοϊός δεν πρόκειται να εξαφανιστεί σύντομα. Καθορίζουμε την υποδομή που θα μας επιτρέψει να ζήσουμε με τον ιό μακροπρόθεσμα», είπε ο κ. Horowitz.

Η εφημερίδα Haaretz ανέφερε ότι το Ισραήλ επανέφερε ορισμένους περιορισμούς για να βοηθήσει να σταματήσει η εξάπλωση του ιού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Πριν λίγο μίλησα με συγγενικό μου πρόσωπο. Έκανε το εμβόλιο τέλος Μαίου μονοδοσικό και τώρα είναι με κόβιτ εδώ και τρείς μέρες. Κατά τα άλλα οι εμβολιασμένοι μπορούν να μπαίνουν σε κλειστούς χώρους και να απολαμβάνουν τα προνόμια .Όταν βλέπεις τα ψέματα που αραδιάζουν για τις φωτιές και ότι τα έκαναν όλα καλά τη στιγμή που δεν μπορούν να κρύψουν την αλήθεια, καταλαβαίνει κάποιος και τα ψέματα για τα εμβόλια και όλο αυτό που κάνουν με τον κόβιτ. Ποιός να τους πιστέψει και να τους εμπιστευτεί.

  2. Ο ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΘΑΝΑΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΡΙΝΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ….

  3. Αυτα να τα βλεπουν τα δικα μας ΧΑΙΒΑΝΙΑ εδω που επιβαλλουν στον κοσμο το εμβολιο ……

Comments are closed.