ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ!!! Ντρέπεστε να πείτε «Καλά Χριστούγεννα» κύριε Νίκο Δένδια;

Κοινοποίηση:
Συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, με τον υπουργό Εξωτερικών της Γαλλίας, Jean-Yves Le Drian, Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2021.
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Αυτό με τα φοβικά σύνδρομα που έχουν αναπτυχθεί αναφορικά με τα Χριστούγεννα, έχει καταντήσει αποκρουστικό.

Μέχρι σήμερα είχαμε το θλιβερό φαινόμενο με εταιρείες να μην τολμούν να ευχηθούν «Καλά Χριστούγεννα» μήπως και της κατηγορήσουν για ρατσισμό.

Το να έρχεται όμως το υπουργείο εξωτερικών της Ελλάδας και να αναρτά νερόβραστες ευχές, είναι τουλάχιστον εκνευριστικό.

Διότι το υπουργείο εξωτερικών οφείλει να εκφράζει την Ελλάδα και όχι κάποια κακώς εννοούμενη «πολιτική ορθότητα». Και στην Ελλάδα, γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα.

Καλά Χριστούγεννά λοιπόν κύριε Δένδια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο Ηράκλειο της Κρήτης.Στο στολισμένο με λαμπιόνια και κακότεχνες κατασκευές από φελιζολ κέντρο της πόλης δεν ακούγεται Χριστουγεννιάτικη μουσική για την πολιτική ορθότητα του δήμου.Αντιθέτως προχθές και ίσως και άλλη φορά εμφανίστηκε μία μπάντα τυμπανιστών που με τους εκνευριστικούς για πολλούς τυμπανισμούς προσπάθησαν να μας δείξουν ότι τα Χριστούγεννα της γαλήνης είναι γι αυτούς κάτι σαν γιορτή των Ζουλού.

  2. Καλα Χριστουγεννα μαλακα .Η Ελλαδα ειναι Χριστιανικη χωρα και οποιος δεν γουσταρει το πουλο.Καταλαβες χοντρομαλακα.?

  3. ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΓΛΟΜΠΟΣ

  4. «Διότι το υπουργείο εξωτερικών οφείλει να εκφράζει την Ελλάδα και όχι κάποια κακώς εννοούμενη «πολιτική ορθότητα»»

    Πάρτε το χαμπάρι επιτέλους!! Όλα αυτά τα «λουλούδια» της πολιτικής ελίτ, εκφράζουν αποκλειστικά και μόνο τις θέσεις και τις αντιλήψεις της «Στοάς» που τους έχει ανεβάσει στις συγκεκριμένες θέσεις. Πέραν αυτού, ουδέν…

  5. παλιο@@@ ακα προδότες, άθεοι, .. μέρες που έρχονται δεν θα γράψω αλλά. Ο θεός τα βλέπει και τα ακούει, θα λάβετε την απάντηση του άμεσα! Καλά Χριστούγεννα πατριώτες, ευχές σε όλους και σε όλες, λευτεριά στις αλύτρωτες πατρίδες!

Comments are closed.