ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ’ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ! ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΟΛΙΓΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Κοινοποίηση:
ragdaies ekselikseis

Δήλωση για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή έκανε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης που προκαλεί τρόμο και σίγουρα δεν είναι τυχαία την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη το ΚΥΣΕΑ.

«Είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη, που ελπίζω ότι θα υπάρξει αυτοσυγκράτηση και δεν θα συνεχιστεί», ανέφερε από τις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου όπου συμμετείχε ο παρολίγον Πρωθυπουργός της χώρας πριν μερικά χρόνια.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η δήλωση έχει ως εξής:

«Γεγονός είναι πάντως ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση όλοι για να μπορέσουμε να υπερασπιστούμε τις αρχές μας, τις αξίες μας, την εδαφική μας ακεραιότητα. Ήδη στην Ευρώπη συνεδριάζουν τα αρμόδια θεσμικά όργανα για να εξετάσουν την πολύ σοβαρή κατάσταση και τις επόμενες κινήσεις, που ελπίζουμε και ευχόμαστε να επικρατήσουν η λογική και η Ειρήνη», πρόσθεσε.

«Η Ελλάδα είναι ένα κράτος μέλος του ΝΑΤΟ, είμαστε ενεργό μέλος της ΕΕ και αυτό σημαίνει ότι, αν μας ζητηθεί, πρέπει να ανταποκριθούμε ώστε να βοηθήσουμε να εξασφαλίσουμε την Ειρήνη ακόμη πιο γρήγορα. Και πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι εμείς θα υπερασπιστούμε τις αρχές, τις αξίες μας τον δυτικό τρόπο ζωής», επισήμανε.

Δεν φτάνει που η Κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει στοχοποιήσει την χώρα ενάντια στη Ρωσία λόγω του Ουκρανικού, οι ανθέλληνες που μας κυβερνούν θέλουν να μας σύρουν και σε έναν πόλεμο στη Μέση Ανατολή που μόνο ολέθριο αποτέλεσμα θα έχει για την πατρίδα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

52 Σχόλια

  1. Να πάτε να Γ@, μη θείται που θα στείλετε το ενεργό δυναμικό της Πατρίδας μας να σκοτωθεί για τα συμφέροντα της ΝΤΠ, εμάς ποιός θα μας υποστηρίξει αν οι Τούρκοι επιτεθούν. Οι σύμμαχοί μας των ΗΠΑ θα έπρεπε να μας έχουν ήδη παραδώσει ήδη 24 F16 αναβαθμισμένα και καθυστερούν χωρίς να δίνουν νεα ημ/νία παράδοσης εκτελώντας τα χατήρια της Τουρκίας, τα όπλα μας το καθεστώς τα στέλνει άμεσα ή έμμεσα στην λάθος πλευρά της ιστορίας (Ουκρανία) και η άμυνά μας αποδυναμώνεται. Σαν πολλά δεν μας τα κάνατε, προσέξτε γιατί θα δείτε πράγματα που δεν έχετε ξαναδεί από τον Ελληνικό Λαό. ΩΣ ΕΔΩ!!!

  2. Δώσε σφεντονες στα λαθρο και στείλτα να πολεμήσουν παλιομπασταρδε. Τι δουλειά έχουμε εμείς εκεί;

  3. Σήμερα έλεγε οι Έλληνες πρέπει να πολεμήσουν στην πρώτη γραμμή για την ευρωπαϊκό τρόπο ζωής!!!!
    O ευρωπαϊκός τρόπος ζωής :
    ΛΟΑΤΚΙ, Λαθρό & ισλάμ, αυτά που γελούσαμε με τους ξένους τόσα χρόνια που αγόραζαν 2 τομάτες 150γρ φέτα μισό καρπούζι, να κοιμάται ο Έλληνας με της κότες για να προσπαθεί να βγει μια φορά το μήνα και ΑΝ, που όταν βγήκε ο Νόμος Παπαθεμελή κόντεψαν να γκρεμίσουν τη κυβέρνηση γιατί έκλεινε τα νυχτομάγαζα στις 3:30 τα ξημερώματα της καθημερινές (Δευτέρα-Πέμπτη), που αγόραζε 1 κιλό ψωμί και όχι ένα κουλούρι για το σπίτι ακόμα και τις πιο δύσκολες εποχές.

    Αυτός είναι ο ευρωπαϊκός τρόπος ζωής που σας καλεί το καθεστώς να πεθάνετε.
    Εγώ αν είναι να πεθάνω πολεμώντας, θα το κάνω για να γκρεμίσω το καθεστώς για τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ. Την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ των Ελλήνων και της πατρίδας μου Ελλάδας.

    1. Μαζί σου χωρίς άλλη σκέψη…Ακου ευρωπαϊκός τρόπος ζωής…Δεν θέλουμε ρε, τον φάγαμε στην μάπα…

  4. Να πάει πρώτα η πισωγλεντου Κασέλα, η Κούλα και το μπ@σταρδο της, ο Τσίπρας, ο Μπουμπουκος και όλα τα σιχαμερά βδελυγματα της Βουλής μαζί με τα μπ#σταρδ@ τους και μετά βλέπουμε….. Σε δεύτερη φάση θα στείλουμε ότι λαθροπιθηκι υπάρχει στο Ελλαδισταν από βορρά έως νότο και από δύση έως Ανατολή! Οποιο λαθρομουσλιμι δεν δέχεται να πολεμήσει θα εκτελείται επιτόπου!!!!! Σε τρίτη φάση να σταλεί στο μέτωπο ότι ανώμαλο της woke κουλτούρας κυκλοφορεί!!! Να δεις πως θα καθαρίσει έτσι ο τόπος μια ώρα αρχιτερα!!!!

  5. Εχουν λυσαξει όλοι τους με αυτή τη σιωνιστική τρέλα. Όλοι μιλανε για το Ισραήλ, αλλα για αυτα που κανει το Ισραήλ, για την εξόντωση των Παλαιστινίων κανένας δεν μιλαει. Το Ισραήλ θέλει να δηιουργήσει το μεγαλο Ισραήλ και μετα τους Παλαιστίνιους έχουμε σειρα εμείς. Να πολεμήσουμε για τη πατρίδα μας ναι,όχι όμως για το Ισραήλ. Αφού το Ισραήλ κανει επιστρατευση ασφαλως θα προχωρήσει σε χερσαία επίθεση. Εμείς δεν έχουμε καμία δουλεια να μπλέξουμε με όλο αυτό. Αρκετα έχουμε μπλέξει με την Ουκρανία. Είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου όλοι τους. Ο Νετανιαχου λέει ότι θα πολεμήσουν την αυτοκρατορία του κακού. Έχουν βρει και τις ημερομηνίες που να δινουν τον ιερό αριθμό για αυτούς το 666 και πορεύονται μαζί με τον εκπεσόντα εωσφόρο. Αυτό είναι το ψευτορωμέικο, με ξένους εντολοδόχους ηγέτες

  6. Καλα τα λετε εχετε να πειτε ομως κατι για εμας που εχουμε παιδια φανταρους και το *δεν παω* σε καιρο πολεμου σε στελνει ΠΕΤΡΟΥ ΡΑΛΛΗ1(στρατοδικεια) Υπευθυνες απαντησεις ομως οχι καφενειου ΑΥΤΑ.

    1. Κανένα πρόβλημα αυτοί όμως για την προδοσία του 2005 του στρατού που θα δώσουν εξηγήσεις;

    2. Να πας εσύ και τα παιδιά σου. Ξέρεις και τη διεύθυνση του Ερωτοδικείου Εβραίε, που δεν τονίζεις και τις λέξεις. ΟΥΣΤ, επτάφωτη λυχνία. Κάντε τη μαλακία, να δείτε τί έχει να γίνει…Εγγυημένα ΑΥΤΑ.-

  7. Οι Ελληνόψυχοι θα πολεμήσουν όχι όμως εκεί που θέλετε εσείς καθάρματα πιονια των κατακτητών που φέρατε .
    Θα πολεμήσουμε εντός της επικράτειας τα διαβολεμένα διποδα που φέρνεται κατά χιλιάδες .
    Έχουμε ύψιστη υποχρέωση και καθήκον να προστατέψουμε τους οικείους μας . Με εσας θα κάνουμε αυτό που μας διέταξε ο Στρατηγός μας Θ.Κολοκοτρωνης .
    Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους .

  8. να πας εσυ και τα χιλιαδες κομματοσκυλα σας…σιγα μην υπερασπιστουμε το εδαφος για εσας …. χιλιες φορες σκλαβωμενος απο αλλη χωρα παρα να πολεμησω για τον κουλη τον αδωνι και τον μιχαλακη

  9. Θα πάει να πολεμήσει Ο ΚΟΥΛΗΣ Ο ΓΙΟΣ του ΚΟΥΛΗ και ο ΑΝΗΨΙΟΣ του ΚΟΥΛΗ και το σόι του ΚΟΥΛΗ…….Στην πρώτη γραμμή……
    Εμείς τα κορόιδα πήγαμε 18 μήνες ….
    Ας πάνε και αυτοί τόσα τσεπωσαν…….
    Όπως Ο ΚΟΥΛΗΣ αποφασίζει και λογαριασμό δεν δίνει ας πάει να πολεμήσει…..
    ΑΜΑ γίνει κάτι κακό Ο κόσμος θα βγει στους δρόμους και θα επιτεθεί στον βρωμιάρηδες άχρηστους κλέφτες πολιτικούς….θα ΤΟΥΣ λιανισει…

  10. καθε μερα μας επιβεβαιωνουν οτι εξυπηρετουν τα συμφεροντα ολου του κοσμου πλην της χωρας μας. δεν κρατουν ουτε τα προσχηματα πλεον. δεν φτανει που μας εχουν σε οικ. κατοχη 15 χρονια θελουν να πολεμησουμε κιολας για παρτη τους.

  11. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ???ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΠΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ???

  12. Ντροπή. Τετοια αναρχια στα λεγομενα ουτε εμεις στο καταχρεωμενο ισραηλ λεμε. Να βαλετε λεφτα απο την τσεπη σας και να πατε να πολεμησετε.

  13. ήδη έχουνε καταφέρει να μας κάνουν εχθρούς της Ρωσίας τώρα θέλουν να γίνουμε και εχθροί του Ιράν και ερωτώ με το μικρό μου μυαλό τί δουλειά έχει η Ελλάδα να μπλέκει σε ξένες υποθέσεις??? δεν μας φτάνει που έχουμε απέναντί μας τους Τούρκους???

  14. Τι λέει ρε το λεσι;από το κυνήγι για τον αφανισμό του Έλληνα,θα μας σειρουν σε πολεμο χωρίς σφαίρες για να σκοτωθούμε 1 ώρα αρχιτερα!ποιος θα εμπιστευτεί ρε τους πεταμενους κ θα πάει να πολεμήσει για ποιον ρε;για το ισραηλ;κ οι ισραηλινοι αγοράζουν σπίτια σωρηδόν στη θεσσαλονοκη;αν είναι να πολέμησε κάποιον αυτός θα είναι ο προδότης της πατρίδας μου!κ η συμμορία του

  15. Μη τολμηση αυτο το πραγμα που κυβερνα να μπλεξει τη χωρα σε μια καταδταση που δεν μας αφορα καθολου. Το εκανε ηδη με την Ουκρανια και θα το πληρωσουμε συντομα.
    ΔΙΩΧΤΕ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΩΡΑ.

  16. Γαμημενοι κρητικοι να πατε εσεις να πολεμησετε καθικια του κερατα θα σας σφαξουμε πρωτα πρωτα εσας παλιοσαταναδες κρητικια πανουκλα σας γαμουμε εσας και το κολονησο σας να πατε να βουλιαξετε πουστρονια

    1. ΒΑΤΡΑΧΕ ποτε θα καταλαβεις κανενας στην κυβερνηση δεν ειναι Ελληνας..η ΚΟΥΛΑ ειναι εβραια μερι το κοκκαλο..ΚΡΗΤΙΚΟΣ δεν ειναι..για αυτο πηρε κ την εβραια να διπλασιαει τα πλουτη τουτου βρωμοσογου..εδω που τ λεμε δεν κανει το ζαβο κουμαντο εδω …εντολες των ΗΠΑ εκτελει..

  17. Λουγκρες ανά την υφήλιο έχετε βάλει σκοπό να εκτελέσετε το σχέδιο με ακρίβεια…..να πεθάνει κοσμάκης κ να ανοίξουν οι δουλειές των απογόνων του Ρότσιλντ κ σία……..δεν το κουνάω από την καλύβα μου ούτε για πλάκα…..να πάτε πρώτοι εσείς κ τα παιδιά σας μπροστά………….

  18. Σκεφτείτε να έλεγαν τα ίδια (σσ: να μην μπλέξουμε), Κολοκοτρώνης, Καραϊσκάκης, Διάκος κλπ. Όποιος φοβάται, να γυρίσει στην χώρα του.

    1. Μόνο που αυτοί που αναφέρεσαι δεν πήγαν να πολεμήσουν αλλού για αλλού αλλά και πρώτα ξεπαστρεβαν κάτι τύπους σαν εσένα τους προσκυνημένους στην τότε κυβέρνησης εν ολίγοις

  19. Εγώ άκουσα να λέει ότι:
    ” …Η Ελλάδα είναι ένα κράτος μέλος του ΝΑΤΟ, είμαστε ενεργό μέλος της ΕΕ και αυτό σημαίνει ότι, αν μας ζητηθεί, πρέπει να ανταποκριθούμε ώστε να βοηθήσουμε να εξασφαλίσουμε την Ειρήνη ακόμη πιο γρήγορα. Και πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι εμείς θα υπερασπιστούμε τις αρχές, τις αξίες μας τον δυτικό τρόπο ζωής.”
    Λόγια ενός προσκυνημένου λακέ, ενός τυπικού δημογέροντα της οθωμανικής κατοχής, αφέντη υποτακτικών ραγιάδων.
    Τα λόγια ενός π@ύστη, χειροκροτητή των μνημονίων.
    Τα ηρωικά, πού τα ακούσατε;

  20. σε πανικό τα μασωνικά σκυλιά, απειλείτε η ύπαρξη τους. Καιρός ήταν.
    Αν θες εσύ μεϊμαράκη πάρε το όπλο και πήγαινε να υπερασπιστείς τους σατανοεβραίους. Θα σας βλέπουμε
    από τους καναπέδες.

  21. Καποτε γελουσα μαζι του για τις βλακειες που ελεγε και ηθελα να γινει προεδρος της νδ αν και δεν τους εχω ψηφισει ποτε φυσικα για να μη τον χασουμε.
    Εδω σοβαρευει η κατασταση κ δεν απαλλασσεται λογω βλακειας.

  22. Μπεκρή,…..να μαζευτούμε να πας!!!!!
    Όλο το στράτευμα είναι στα κάγκελα με τις περικοπές που ετοιμάζεστε να κάνετε στα μετοχικά του ταμεία… αφορμή ψάχνουν οι ένστολοι να παραιτηθούν

    1. Όταν όμως το στράτευμα στην ορκωμοσία Παπούλια ζητούσαν αναδρομικά και τα πήραν για να κάνουν τουμπεκί αντί να τους εκτελέσουν όλους ήταν καλά έτσι; την προδοσία πολύ αγάπησαν τον προδότη ουδείς τώρα όχι περικοπές να τους κάνουν να τους στείλουν Ουκρανία και Ισραήλ να σκοτωθούν όπως στείλανε και τους άλλους στην Λιβύη και από το 2001 και δώθε και δεν ρωτάνε και δεν υπάρχει δεν πάω μουνόπανα έρχεται ο καιρός που θα αναμετρηθούμε κοντοζυγονει η ώρα δεν ξεχνάμε ποιοι μας πουλάνε από το 130 π.Χ οι ίδιοι ήσαν πάντοτε δεξιοί αριστεροί κεντρώοι άκρα δώθε κειθε δεν θα ξέρετε που να κρυφτειται

  23. Μη φοβάστε τίποτα κύριοι. Αν ο Κούλης μαυρίζει τα κάκαλά του στο Μαράθι και είναι στ’ αρχίδια του τελείως, ο πόλεμος δεν αγγίζει την Ελλάδα.

  24. Είστε πολύ γελασμένοι αν νομίζετε μετα απο οσα περνάει ο δύστυχος ελληνικός λαος απο εσας τους πολιτικούς τυράννους ότι θα παει να πολεμήσει για λογαριασμό σας να στείλετε τους αλβανους που μας φέρατε οπως επίσης Τον καθε μουσουλμανο λαθρο ορκ ψηφοφορο σας απο τους ελληνες θα παρετε το 3το το μακρύτερο

    1. Και τα πουσταρια για τα οποία ενδιαφέρονται τόσο πολύ. Φτιάξτε λοιπόν ένα τάγμα από αυτούς και στείλτε το όπου γούσταρετε.

  25. Ποια πρωτη γραμμη εννοεις ηλιθιε ? Να παμε εναντιον του Ιραν και πρωτοι κιολας για να μας εξαφανησουν πρωτους οι Ρωσοι ? Πανιβλακα ε πανιβλακα. Δεν ειναι δικο μας ο πολεμος ηλιθιε. Συγκρατησε το κουφιοκεφαλακι σου και μαζεψε τη γλωσσα σου ηλιθιε που εχει χασει οποια επικοινωνια με το πανω μερος του κεφαλιου σου Βλακα ε βλακα.

  26. ηδη μας εχουν μπλεξει.. δεν μας συμφερει καθολου που μας εκαναν εχθρους της ρωσιας και πολυ φοβαμαι θα μας μπλεξουν και στον πολεμο ιραν-ισραηλ μας εχουν καταστρεψει ηδη οι μαλακες οι καταραμενοι

  27. Το 2027 θα ελευθερωθεί η Ελλάδα δυστυχώς πάμε για συγκυβέρνηση.Κριμα χύθηκε άδικα τόσο αίμα με τις πολιτικές που ψηφίζατε Έλληνες.Ανεργια φτώχεια ακρίβεια δούλοι για βασικό μισθό αλλοίωση πληθυσμού μηδέν γεννήσεις και υπάρχει ο πόλεμος των Πακιστανών μην το ξεχνατε η Ελλάδα δεν σηκώνει κεφάλι και οπότε θα το κάνει θα της το κόβουν γιατί ο λαός κοιμάται βγάζοντας άθλιους που κυβερνούν.

  28. Ρε παιδια ο πολεμος στη μεση ανατολη ειναι πολεμος πυρηνικων υπερδυναμεων! Ο Μειμαρακης σαν μητσοτακοπαιδο του μακαριστου λεει τις μαλακειες του!

  29. Κάνουν ότι μπορούν για να είναι αρεστοί και να έχουν την εύνοια των καθαρμάτων που κυβερνούν τον δυτικό κόσμο.

  30. να πας εσυ και το σοι σου που ειστε δυτικοι και οχι Ελληνες. Εμεις οι Ντοπιοι Γνησιοι Καθαροι δεν γουσταρουμε δυση με ψευτικες κοσμοθεωριες.

  31. Μα πάλι η Κουλα θα είναι με τη σωστή πλευρά της ιστορίας και θα μας μπλέξει άσχημα!

  32. Ακριβώς τα πολιτικά κοπρόσκυλα της βουλής έχουν την απόλυτη ευθύνη εάν εμπλακεί η χώρα μας

  33. Οταν η Βίκυ Μιχαλονάκου τον είχε καλεσμένο στην εκπομπή «Στην πόλη των παραισθήσεων» μαζί με την Άννα- Μαρία Λογοθέτη καλυτερα τα ελεγε για το στηθος η μπούτι…

  34. αυτος ο ηλιθιος χαλβας να στειλει πρωτα απο την οικογενεια του και το σο’ι’ του και να αφησει τα ελληνοπαιδα στην ησυχια τους !!!

  35. Κουλη σε αδειαζουν οι ιδιοι οι δικοι σου….Ξυπνα!!!Αν εχεις το σθενος διεγραψε τον!!!

    1. μην ξεχναμε εμας μας βοηθησαν Νεο Ζηλανδοι κ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ στον 2ππ κ ειναι θαμενοι στο Γαλατα Χανιων..κ αυτοι τι αναγκη ειχαν να πεθανουν εδω απο την αλλη ακρη της γης.παρεμπιπτοντως δεν πανε φανταροι στα κρατη αυτα,,διοτη εξω μεγαλωσα..παντος αν ζουσε το παλικαρι μου εγω θα το εβγαζα απο την χωρα..να πολμησει για αχρηστους κ προδοτες το καθε παιδι του ελληνα να πανε να γα@@@ν να στειλουν τα κωλοπαιδα τους πρωτα

      1. ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΒΛΑΧΩ; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΧΩΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ.
        ΧΑΖΟ ΕΒΡΑΙΟ ΕΙΣΑΙ;

Leave a Response