ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ. Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΚΟΥΛΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ: ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΩΡΑ!

Κοινοποίηση:
christmasfactory-570-1

Ζώντας στην εποχή των απαγορεύσεων και των μέτρων COVID τίποτα δεν πρέπει να μας ξενίζει πια.  Η μια απαγόρευση διαδέχεται την άλλη με στόχο πάντα όσους δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. Όλες οι επιμέρους απαγορεύσεις, όσο και αν «αθώες» φαίνονται στην αρχή συνθέτουν την μεγάλη εικόνα όπου σε αυτή δεν θα υπάρχει χώρος  πουθενά για μη εμβολιασμένους, αφού θα θεωρούνται οι ¨απόβλητοι» της κοινωνίας.


Έτσι η Επιτροπή των «Εμπειρογνωμόνων» του υπουργείου Υγείας εισηγείται ακόμη ένα νέο μέτρο κατά των μη εμβολιασμένων: Όλοι  – εργαζόμενοι και επισκέπτες- στα χριστουγεννιάτικα πάρκα  θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα παιδιά των γονέων που δεν έχουν εμβολιαστεί θα αποκλείονται από τα χριστουγεννιάτικα πάρκα αφου οι γονείς τους δεν θα έχουν τη  δυνατότητα  να τα συνοδεύουν εκεί.

Πρόκειται για τακτικές που έχουμε δει στη Γερμανία του Χιτλερ ή στη Νότια Αφρική.

«Τα παιδιά θα είναι ανεμβολίαστα και εφόσον οι ενήλικες που τα συνοδεύουν είναι εμβολιασμένοι, να είναι εμβολιασμένοι και οι εργαζόμενοι. Είναι χώροι διασκέδασης και όχι εστία αναζωπύρωσης», τόνισε για τα θεματικά πάρκα και τη λειτουργία τους την εορταστική περίοδο, ο πλαστικός χειρούργος, κ. Εξαδάκτυλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. Γιατί να με παρακαλάει;;εσύ το έκανες για σένα, είσαι προστατευμένος.τι σε νοιάζει για μένα που σίγουρα θα πεθάνω;;ξυπνά βρε μαλακά και κοίτα τι θα γίνει σε σένα και την οικογένεια σου σε λίγο καιρό.να δούμε αν θα σου αρέσουν;;

  2. Στέφανε, βάλτο πρωτοσέλιδο για το συλλαλητήριο το σάββατο. Πρέπει να είμαστε εκατομμύρια όπως τότε με τις πρέσπες που τις ξεπούλησαν και αυτές ο κούλης, ο πλεύρης, ο γεωργιάδης και οι πρώην μακεδονομάχοι του. Ερχόμαστε προδότες. Ελευθερία ή θάνατος δαιμονισμένο προδοταριό της μασωνίας και του μαμωνά. Δείτε τις φάτσες τους κσι θα καταλάβετε τα πάντα!

  3. Η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι έτοιμοι πιστεύω για τον αγώνα που πρέπει να δώσουμε.. ένα σήμα περιμένουμε για να βγούμε …

  4. Μην ξεχνάμε την ιστορία μας Έλληνες,,,παντοτε λίγοι και καλοί εμεναν να υπερασπιστουν την πατρίδα, θα έρθει η ώρα και τότε δε θα δείξουμε οίκτο,,,φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους είχε πει ο Αρχιστράτηγος.

  5. Στεφανε,ενωθειτε με τους “Ελληνες” και τον Ηλια Κασιδιαρη και πολεμηστε εμπρακτα τη Χουντα του Μητσοτακη.
    Βριζοντας και γραφοντας στα πληκτρολογια δεν αλλαζει τιποτε,πρεπει ολα τα κομματα του πατριωτικου χωρου να ενωθουν σε ενα αντι να ειναι ο καθενας μονος του.Δεν αλλαζει τιποτα ετσι,αφηστε τα λογια και περαστε στις πραξεις,εχουμε να αντιμετωπισουμε τη Μαφια και η Μαφια δε χαμπαριαζει απο λογια,τωρα δρασεις και πραξεις για να ανατραπουν μια ωρα αρχητερα.

  6. Θέλω να δω τις φάτσες σας (και πραγματικά εύχομαι να είστε όλοι καλά) όταν το βράδυ των εκλογών θα σας σαρώσει ο “Κούλης” όπως τον λέτε και σας στείλει πίσω στις σπηλιές σας.

    1. ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ;

    2. Ρε τράβα για την τέταρτη δόση. Αλλά δεν θα σταματήσουν εκεί. Ο μητσοτάκης είπε μπόλι κάθε τετράμηνο. Και ο βασιλακόπουλος συμφώνησε που παλιά έλεγε για εξάμηνο! Ε ρε μπόλι που θα φάτε περιμένοντας την ελευθερία!!! Από αυτούς που σας την στερήσανε!!! Ελευθερία ή θάνατος όπως είπε ο στρστηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

  7. μέσα βλαμμένοι……..όχι θα κάθετε ένα ολόκληρο κράτος να σας παρακαλάει…….!!!!!!!!!!!!!!!

    1. εσυ μπολιασμενε βουλωνε γιατι σε περιμαινει μετα ΤΑΦΟς γλυψε τα καλαμπαλικια του κουλη σου οσο ακομα ζεις το μπολι σου εγγιατε ωραιο θανατουλη με βασανο

      1. Giorgos, ο κλασσικός αντιεμβολιαστής, αγράμματος και δεν έχει ούτε μαντήλι να κλάψει, όπως όλοι σας

    2. Κάνε εμβόλια εσύ μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα και θα δούμε τι θα κάνουμε εμείς!

    3. Και εσυ να ετοιμάζεις μπρατσάκια και κωλαράκι γιατί κάθε 4μηνο θα δουλεύει βελόνα…..Πρόσεχε μόνο το στερητικό γιατί μετά θα τρυπιέσαι μόνος με τις βελόνες πλεξίματος……Υπάρχουν και άνθρωποι που λόγω ειδικών προβλημάτων υγείας ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΟ…..Αυτό δεν το ξέρει ούτε ο Κούλης ούτε εσύ ρε ηλίθιε ??????????

    4. Γιατί να με παρακαλάει;;εσύ το έκανες για σένα, είσαι προστατευμένος.τι σε νοιάζει για μένα που σίγουρα θα πεθάνω;;ξυπνά βρε μαλακά και κοίτα τι θα γίνει σε σένα και την οικογένεια σου σε λίγο καιρό.να δούμε αν θα σου αρέσουν;;

  8. ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΟΠΛΑ ΣΤΑ ΑΤ … ΕΠΙΤΟΠΟΥ

  9. Στέφανε, εσύ και οι υπόλοιποι του λεγόμενου πατριωτικού χώρου (Τράγκας, Βελόπουλος, Κρανιδιώτης κλπ) αφήστε τις αντιστάσεις και τα αναθέματα των λόγων του πληκτρολογίου. Οι αγώνες για την αξιοπρέπεια και την επιβίωση δίνονται στους δρόμους και τις πλατείες. Οι πολίτες σιγά σιγά εξαθλιώνονται. Μην ετοιμάζετε τα κουστούμια και τα κολάρα για να γίνεται και σεις βουλευτές, επενδύοντας στην διαρροή των δεξιών ψηφοφόρων της Ν.Δ και στο τέλμα του Τσίπρα. Μη γίνεστε δεκανίκια του Μητσοτάκη. Οι διαφωνίες σας δεν είναι πάνω από το συμφέρον της πατρίδας. Βγήτε μπροστά στους δρόμου και δεν θα χάσετε. Θα ακολουθήσουμε χιλιάδες. Μπορεί να φάμε καπνογόνα, ξύλο αλλά στο τέλος θα νικήσουμε. Και η πίτα γεμάτη και ο σκύλος χορτάτος δεν γίνεται…..

  10. Ο/Η ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΝΕΚΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΟΥΜΕ λέει:

    Κυριε Χίο, δεν θα σταματήσουν,αν δεν τους σταματήσουμε.Τρόποι υπάρχουν πολλοί, ενας απο αυτούς θα ήταν ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ : Διαθέστε δύο τηλέφωνα στα γραφεία σας, στα οποία να μπορούν να γίνουν καταγγελιες για περιστατικά θανάτων η βαρειών βλαβών απο τις παρενέργειες ή μάλλον πιό σωστα,απο τά ίδια τα εμβόλια,διότι αυτός ειναι ο σκοπός τους, θανατοι και αναπηρίες. Να σχηματισθεί ενας κατάλογος απο τα θύματα ,κατι που θα είναι πολύ χρήσιμο για την ενημερωση του κόσμοπυ αλλα και για χρήση εναντίον τους στο μέλλον . Ευχαριστώ.

  11. στο τελος θα βαλουν μηχανιμα εντοπισμου κι σκαναρισματος πασαπορτι στις ισοδους των σπιτιων μας οταν παμε να βγουμε να μας λενε πισωωωωωω σπιτιιιιιιιιι

  12. Καλά τους κάνει ο Μητσοτάκης τους δεξιούς-ακροδεξιούς (αν και παίρνει κι άλλους η μπάλα). Και εξηγώ:

    Όλοι σας τη ζωή ρε μπετόβλακες τον διχασμό δεν υμνούσατε; Αντικομμουνιστές, αντιαριστεροί, αντιεβραίοι, αντιγκέι, αντιπρόσφυγες κτλ. Τώρα σας χαλάει ο διχασμός ε;

    Όλη σας τη ζωή δεν χλευάζατε για τις εκτρώσεις αυτούς που λέγανε “Το σώμα μου η επιλογή μου”; Τώρα λέτε ότι είναι το σώμα σας και πρέπει να αποφασίζετε εσείς;

    Όλη σας τη ζωή δεν θέλατε έναν Παπαδόπουλο να ανατρέψει τη δημοκρατία και το σύνταγμα; Τώρα κλαίτε για τα αντισυνταγματικά μέτρα;

    Αγαπητοί δεξιούληδες-ακροδεξιούληδες όταν όλη σας τη ζωή προωθείτε τη σκατοψυχιά θα ρθει ο καιρός που θα τη λουστείτε.

    Ετοιμαστείτε να πάτε πρόσφυγες στη Συρία και την Αλβανία για να γλιτώσετε απ’τον δρακουμέλ.

  13. καλα ρε….με 300.000 εως 500.000 αμβλωσεις καθε χρονο με νομιμοποιηση της ομοφυλοφιλιας και του σοδομιζμου με την σφραγιδα νομο του κρατους και την υλοποιηση και την επιβραβευση των πολιτων σε αυτα αλλα και σε αλλα πολλα ποια περιμενατε οτι θα ειναι η τυχη μας? απο το κακο στο χειροτερο μεχρις οτου συνερθουμε και αλαξουμε πραγματικα και οχι στα χαρτια…………………………………………

  14. Εγώ είμαι σε ένα μικρό χωριό και δεν μπορώ να κάνω τίποτα σχεδων.Αυτοι που ζουν στην Αθήνα οι πολιτες, οι φοιτητές ,οι άνεργοι,ο φτωχός απλός άνθρωπος που δεν μπορεί να πληρώνει τα τεστ αυτοί γιατί δεν ξεσηκώνεται να ρίξουν αυτή τη κυβέρνηση έκτρωμα.Που είναι τώρα οι φοιτητές του Πολυτεχνείου να φωνάξουν ψωμί παιδεία ελευθερία.Εριξαν τον Παπαδόπουλο και κατέστρεψαν την Ελλάδα.Φατε τώρα Δημοκρατία και τον Κούλη στη μούρη.

    1. Οι φοιτητές του Πολυτεχνείου να…….ξεσηκωθούν;;;;;;;;
      Χαχαχαχαχα…..καλό ανέκδοτο

  15. -Ο Παγκόσμιος φασισμός των “δημοκρατών” με “επιστημονικά” άλλοθι.
    Ζούμε καιρούς χαλεπούς. Ζούμε καιρούς που γίνεται υπερ-προσπαθεια να επικρατήσει το κακό στη γη ;..

    -Φθάσαμε στους καιρούς που τα παιδιά μας στα σχολεία, αν δεν ανήκουν σε συμμορία θα εκτοπίζονται από το σύστημα και θα παθαίνουν κατάθλιψη;.
    Που ο βιαστής θα έχει περισσότερα δικαιώματα από το θύμα.
    Που ο άντρας θα σκοτώνει την γυναίκα του ,το παιδί τη μητέρα , τον πατέρα του ;….
    Που δεν θα αγγίζει ο άνθρωπος τον άνθρωπο και ο φόβος , τα νεύρα , η απελπισία και η δυστυχία θα κυριαρχούν;.
    Και όλο αυτό θα μας το λένε Δημοκρατία ,αλληλεγγύη , για το καλό μας;;

    -Για αυτούς που το καταλαβαίνουν όλο αυτό και ανεβαίνουν τον Γολγοθά .
    Υπομονή -Δύναμη και Πίστη .

    Ο καιρός γαρ εγγύς…

  16. Ερχόμαστε προδότες. Ραντεβού το Σάββατο στο Σύνταγμα και σε όλη την Ελλάδα. Ερχόμαστε φιλαράκια του ζάεφ και της μπιλντεμπεργκ. Όποιος λείψει, μην ξαναμιλήσει. Ερχόμαστε να πάρουμε την ελευθερία που μας στερήσατε, υπάλληλοι των φαρμακευτικών και της μπιλντεμπεργκ, βολεμένοι των επιτροπών της κούλας και της αριστερής πρώην δικαστίνας προέδρου με τα 10.000 ευρώ μισθό, που δεν λέει τίποτα για τα αντισυνταγματικά μέτρα. Ερχόμαστε!!!!!!!! ΕΛΛΑΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

  17. Δεν γίνεται ο ανεμβολίαστος να πηγαίνει στον εμβολιασμένο και να του λέει «Και δεν εμβολιάστηκα και δεν έπαθα και τίποτα». Θα σκάσει. Γι’αυτό και λένε και συνέχεια «Εγώ μαλάκας είμαι που πήγα και το έκανα;». Γι’αυτό ρίχνει ο Κούλης πρόστιμα και απαγορεύσεις για να έχουν κάποια έστω και ανώμαλη ικανοποίηση οι εμβολιασμένοι. Και τώρα ρίχνει και το διάστημα μεταξύ των δόσεων στους τέσσερις μήνες,οπότε πρέπει να τους δώσει κίνητρο ότι οι άλλοι τιμωρούνται.

  18. Όλη η πλαστογραφία στον αέρα. Κυνηγάνε τα υπερήφανα γηρατειά, ενώ τα νοσοκομεία είναι γεμάτα με αλλοδαπούς που δεν αρρωσταίνουν. Θα πάνε ΟΛΟΙ τους ΦΥΛΑΚΗ. ΑΓΙΑ ΚΩΛΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΠΩΛΗΤΙΚΟΙ , ΤΗΛΕ-ΓΙΑΤΡΟΊ , ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ και ΣΙΑ.

    Στο «Σωτηρία» το 25% των νοσηλευομένων είναι αλλοδαποί ηλικίας κάτω των 30 χρόνων.

    Στο 5% υπολογίζεται το ποσοστό των αλλοδαπών ασθενών που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ.

    Στον «Ευαγγελισμό» δε οι αλλοδαποί με λοίμωξη COVID-19 αποτελούν το 55% των νοσηλευομένων, και μάλιστα ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 17-25 χρόνων.

    Στις ΜΕΘ του νοσοκομείου το 15% των σοβαρών περιστατικών και διασωληνωμένων είναι επίσης αλλοδαποί.

    KAΘΑΡΜΑΤΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΙΖΟΤΑΚΗ, ΤΣΙΜΠΛΑ, ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ, ΚΤΣΙΟΥΜΠΑ
    ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  19. πάντα νόμιμα και ειρηνικά, το κράτος θα καθορίζει τι είναι “νόμιμο” οπότε ποτέ δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα….

  20. Νοσούν, εισάγονται σε ΜΕΘ και πεθαίνουν και εμβολασμένοι, ο Κυριάκος όμως δείχνει γέροντες και ανεμβολίαστους. Ίδια τακτική με αυτήν που ακολούθησε ο χιτλερ με τους Εβραίους. Τον γνωρίσαμε σαν υπουργό με τις απολύσεις καθαριστριών και εκπαιδευτικών.

  21. το μόνο ευχάριστο γεγονός είναι ότι περάσαμε από το “δεν πολιτεύομαι” στην ενεργή πολιτική δράση.
    Παμε και στις πράξεις τώρα
    Περιμενω νεα

Comments are closed.