ΟΥΚΡΑΝΙΔΑ “ΠΡΟΔΩΣΕ” τον ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΑ; ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΤΑΝ, ΠΩΣ ΔΙΕΦΕΥΓΕ. ΜΕΤΑ από ΕΙΣΒΟΛΗ της ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ στου ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ο επί 10 ΜΗΝΕΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΤΟΝ ΕΨΑΧΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ! Τι είχε εξομολογηθεί στη μία και μοναδική του συνέντευξη στην εφημερίδα μας

Κοινοποίηση:
exofillo2-7

teaser2=7

Tεύχος 1937, 6μιση χρόνια αυτόνομης , ανεξάρτητης  κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς  λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

opisthofyllo2-7Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Παρασκευής 2-7-2021, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

alitheia-aima-banner

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 6μιση συνεχή χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους, «καινούργιους».

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε  πια  τα πάντα…

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Βγαλτε την Χρυση Αυγη απ την φυλακη και χωστε τους Νεοδημοκρατες μεσα, για εγκληματα και γενοκτονια εναντι του Ελληνικου Λαου.

  2. Να δούμε με τον Παππά του ΣΥΡΙΖΑ τι θα γίνει.

  3. Αυτή πού τα έχουν δήθεν με τα λαθροπιθικια και θα τούς διώξουν όλους τούς λαθρεους πώς γίνεται να συναστρεφωντε ξαφνικά όλοι με αλοδαπες πόσο σανό ταϊζε ή Χρυσή Αυγή τον κόσμο τελικά μία από τα ίδια με όλα τα υπόλοιπα λαμόγια καμία ή διαφορά

    1. και ο μπουμπουκος ειχε πει ζωντανα οτι (εγω στην νεα δημοκρατια ουτε νεκρος δεν προκειται να παω ) το θυμοσαστε αυτο αραγε μην κολατε μονο σε μεμονομενα λογια και εργα και ολοι αυτοι γεμισαν την χωρα με σκουπιδια τα δημοκρατικα τοξα κλπγιατι στις λαικες να ειναι ολο πακιστανοι? το ενα ατομο σας πειραξε και στο φιναλε την ειχαν κανει ελληνιδα ναπειτε και για τον γιγηριανο που τον εχουν κανει θεο και ελληνα ακου γιαννης απο που και ως που

  4. Τι του ταξανε??Δομοκος!!!Οταν θα κανεις εσυ ποτε αγωνα για τις ιδεες σου με οποιο τιμημα ελα να συζητησουμε.Για την ωρα τουμπεκιασου πισω απο τα καλωδια γιατι αλλοι κανουν αγωνα μεσα απο την φυλακι γιατι πολλυ απλα ειναι εθνικιστες.ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

  5. Προ καιρου ειχε βγαλει πρωτοσελιδο η συριζαιικη Κοντρα οτι γνωριζουν που ειναι και διαπραγματευονται μαζι του…..
    Ουτε οτι το πιστευω ουτε οτι δεν το πιστευω…..
    Μηπως λεω βολεψε η συλληψη σε σχεση με τα μετρα για τις μετακινησεις???
    Μια νεα χρυσαυγιαδα δεν θα τους χαλαγε, εστω και Παππαιαδα!!!

  6. Αν θέλει κάποιος να φύγει και να μην τον βρουν παίρνει ένα ιστιοφόρο και την κάνει.ούτε αεροπλάνα ούτε τρένα ούτε τίποτα.ένα μικρό καράβι μόνο και πάει όπου θέλει αργά μεν αλλά πάει

  7. Όπως άλλωστε τα είχαμε ξαναπεί και πριν τις εκλογές του 19 και τον Δεκέμβρη του ίδιου χρόνου. Χώρισαν την Ελλάδα σε φωτοβολταϊκά τσιφλίκια, χώρισαν την Ελλάδα κατακαίοντάς την σε αιολικά τσιφλίκια, χώρισαν την Ελλάδα σε πετρελαϊκά και άλλου είδους ενεργειακά τσιφλίκια, την έχουν χωρίσει δεκαετίες με τις ομάδες, ε…..μετά απ’όλα αυτά, ας χωρίσουν και τα λιμάνια. Ο ένας το Πάνω λιμάνι, ο άλλος το Κάτω λιμάνι. …….και κρατάμε κι ένα κοινό, κατά Κρήτη μεριά, στο Ρέθυμνο, να παρκάρουμε με “ασφάλεια” ,τα πρεζόπλοια και τα λαθροτσιγαράδικα και όχι μόνο, μέχρι αυτά να βουλιάξουν, ως περιβαλλοντικά αξιοθέατα ρύπανσης, στο τοπικό λιμάνι, αλλά κανείς εισαγγελέας δεν έχει κάνει τίποτα τόσα χρόνια, με εξαίρεση τον Κο Τζορμπατζόγλου τελευταία. Άρα να αναμένουμε μία από τα ίδια με “καυτό χειμώνα” και με εκατομμύρια ελληνόφωνα κορόιδα να τσακώνονται για τα ποδοσφαιρικά στημένα δρώμενα της κρατικοδίαιτης επιχειρηματικής και εφοπλιστικής ψευτοελίτ και ΠΆΝΤΟΤΕ με τις απειλές του “τρυπήματος”……για να μην ξεχνιόμαστε.

  8. Στέφανε παρτε μια συνέντευξη από Τσίπρα ώστε να τον βγάλετε στα μανταλάκια κι αυτόν…τόσο καιρό εξαφανισμένος….τι εχει να πει για την χουντα της Κούλας, τι θα κάνει??

  9. Οι γείτονες γνωρίζονται εκεί και θα πήραν χαμπάρι τα κλειστά παράθυρα ίσως και τις συζητήσεις και απ έξω σημαία ελληνική Πιάστηκε στον ύπνο λες και τους προκαλούσε να τον συλλάβουν σε ισόγειο διαμέρισμα και στο κέντρο της Αθήνας Που πας ρε Παπά δεν είχε μυαλό τώρα χάθηκε θα καθίσει πιο πολύ φυλακή από τους άλλους

Comments are closed.