ΟΤΑΝ Η ΠΛΑΣΤΙΚΟΥΡΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ!!! Ιωάννα Μπέλλα για Ντουμπάι: «Προσφέρει πολλές και σημαντικές ευκαιρίες σε ανθρώπους που ξεκινούν από το μηδέν»

Κοινοποίηση:
i-ioanna-bella

Η «φλογερή» Ιωάννα Μπέλλα η οποία έχει εγκατασταθεί εδώ και αρκετό καιρό στο Ντουμπάι μπορεί να συνεχίζει την καριέρα της ως μοντέλο, ωστόσο όπως αναφέραμε πριν λίγες μέρες, παράλληλα ασχολείται και με τις αγοραπωλησίες ακινήτων.

Μάλιστα, πρόσφατα, παραχώρησε  συνέντευξη στο περιοδικό OK!, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στους λόγους που θεωρεί ασφαλής να μένει εκεί.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μπέλλα δήλωσε:

«Το Ντουμπάι είναι μια πόλη που έχει ανέβει πολύ τα τελευταία χρόνια, και ειδικά από την περίοδο του κορωνοιού. Προσφέρει πολλές και σημαντικές ευκαιρίες σε ανθρώπους που ξεκινούν από το μηδέν. Υπάρχουν δουλειές, υπάρχει ανάπτυξη, δεν έρχονται όλοι για διακοπές εδώ.

Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι αυτό το μέρος προσφέρει μεγάλη ασφάλεια γιατί ζω μόνη μου. Η χώρα εδώ σε βοηθάει να πας μπροστά, δεν σε κρατάει πίσω. Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα μείνω εδώ. Μπορεί κάποια στιγμή να επιστρέφω στο Λονδίνο».

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Αυτη η κοπελα βγηκε σταρ-Ελλας;
    Αν ναι…καταντια!

  2. Η ομορφιά της είναι πέρα από κάθε όριο και καλούπι…μιλάμε για κορυφή…

  3. Για ανθρωποθυσία στον Κθούλου καλή είναι.

  4. ……προσφέρει ευκαιρίες για ανθρώπους που ξεκίνησαν από το ” 0 ”
    Αχαχα….. 0 ???? Βρε σατανά!!!

  5. Τι ακριβως δουλεια κανει στο ΝΤΟΥΠΜΠΑΙ???? Το παει ….το γραμμα????

  6. Σκληρό άτι η Ιωάννα, γι’ αυτό διάλεξε Ντουμπάι, αντέχει την καβάλα

  7. Η βιζητα παει φωτιαα..να και τα κοτερα σε λιγο καιρο να και τα σπιτια…!!!

  8. , Ιωάννα μου τι ομορφια είναι αυτή βγαλμένη απο τα πιο υγρα σκοτεινά και ανυπόφορα όνειρα αντρών με ΜΙΚΡΟ4Α να καυχιέται για κατι ιδιο σαν Στικούδη Ρ.Αντωνιου και λεω τολμηρά σε όλους τους αντρες της Γης αλλά και άλλων πλανητών (που ξέρεις)οτι οι πλαστικές κανουν Μπελλα και οι Γιάννηδες κάνουν Ιωαννες ΜΟΥ.@.ΡΕΣ

Comments are closed.