ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ – “ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΧΙΟΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΜΠΑΖΩΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ” – ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΜΕΝΟΥΣ “ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ” – ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΡΕ;

Κοινοποίηση:
τεμπη

Ένα χρόνο τώρα, το Μακελειό και ο Στέφανος Χίος έχουν αποκαλύψει το θέμα του μπαζώματος στον τόπο της δολοφονίας των 57 ανθρώπων στα Τέμπη. Καθημερινό και συνεχές ρεπορτάζ για την υπόθεση, το οποίο τελικά αναγνωρίζεται!

Και αυτό δεν αρέσει σε πολλούς! Και γι’ αυτό μάς κυνηγάνε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. «Ομολογία» Τριαντόπουλου για το μπάζωμα στα Τέμπη! – (VIDEO)

    Αποσπασμα

    Ποιος έδωσε την εντολή για το μπάζωμα στον τόπο της τραγωδίας των Τεμπών, προτού καν φτάσουν στο σημείο πραγματογνώμονες; Την ώρα που η πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών καταγγέλλει ότι ο Αγοραστός «κάρφωσε» τον στενό συνεργάτη του Μητσοτάκη, Χρήστο Τριαντόπουλο ως το πρόσωπο που έδωσε την εντολή για το τσιμέντωμα μόλις λίγες ώρες μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων, το Μαξίμου μέσω του Π. Μαρινάκη απαντάει ότι… η δικαιοσύνη ερευνά την υπόθεση.

    Στο ερώτημα αυτό ωστόσο την πιο ξεκάθαρη απάντηση έδωσε ο ίδιος ο Χρήστος Τριαντόπουλος, Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, λίγα 24ωρα μετά την τραγωδία. Μόλις 6 ημέρες μετά το εθνικό έγκλημα, ο ίδιος έδωσε συνέντευξη σε τοπικό κανάλι όπου υπερηφανευόταν ότι αυτός οργάνωσε την «αποκατάσταση» του χώρου, η οποία κατά την στιγμή της συνέντευξης, είχε ήδη ολοκληρωθεί!

    «Έχει ολοκληρωθεί. Είμαστε από την Πέμπτη με κυβερνητικό επιτελείο, στα Τέμπη, στη Λάρισα έτσι ώστε με απόλυτο σεβασμό, στα θύματα, στις οικογένειες και στην ελληνική κοινωνία που παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις, να προχωρήσει η διαδικασία συλλογής και αποκατάσταση του χώρου του τραγικού δυστυχήματος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χ. Τριαντόπουλος. «Διαμορφώθηκε ο χώρος. Και για τη φύλαξη, τα συντρίμμια, τα βαγόνια» ανέφερε προσθέτοντας ότι όλα αυτά έγιναν με τη στενή συνεργασία της περιφέρειας Θεσσαλίας.

    * Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Χρήστος Τριαντόπουλος στην TRT 070323

    https://m.youtube.com/watch?time_continue=64&v=qsmS1qfTKp8&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fhappenednow.gr%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

    https://happenednow.gr/omologia-triantopoulou-gia-to-bazoma-sta-tebi-video/

  2. Θυμάμαι άκουγα την εκπομπή που έψαχνε να βρει τον Αγοραστό και τελικά τον βρήκε και μίλησαν. Φυσικά του είπε για το μπάζωμα με την δικαιολογία ότι έπρεπε να υπάρχει πρόσφορο έδαφος για τους γερανούς και διάφορα άλλα. Ο άνθρωπος ξέρει να κάνει ρεπορτάζ και να βγάζει αλήθειες όχι να λέει μπούρδες και βλακείες. Αποδείξεις όχι γνώμες και εικασίες.

  3. ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΛΙΟ ΘΑ ΦΩΣΦΟΡΙΖΕΙ ΜΑΥΡΟ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

  4. Ωρε νατανε 57 ! 100 και βαλε με τους λαθροεπενδυτες! Οχι τιποτα αλλο χαθηκανε και τα βελτιωτικα καυσιμων των ολιγαρχων που χρηματοδοτουνε τη Κουλαρα τη πισωγλεντισσα!

  5. Οι συστημικοί δημοσιογράφοι δεν κάνουν κανένα ρεπορτάζ. Αυτά λένε αυτά που τους λέει το κόμμα τους.

  6. Όλοι οι Δημοσιογράφοι γνωρίζουν ότι ο Χίος ξεσκέπασε το μπάζωμα.
    Αυτός ο Σβέρκος τι ρόλο παίζει?

Comments are closed.