ΟΣΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΟΥΣΤΙ# ΚΑΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ, ΤΟΣΟ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ: ΝΕΑ ΑΙΣΧΗ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ, ΑΠΛΩΝΕΙ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ

Κοινοποίηση:
gerapetritis_fidan.jpg

Συνεχίζει το ρεσιτάλ της επικίνδυνης εθνικής αφέλειας ο Γιώργος Γεραπετρίτης (φωτό με τον Τούρκο ομόλογό του), ο οποίος έχει αποφασίσει να μετατραπεί από υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας σε διαφημιστή του διαλόγου μεταξύ Αθήνας και Αγκυρας αλλά και στον καλύτερο πρεσβευτή του… λύκου της Αγκυρας στη διεθνή σκηνή.

Σε μια εποχή που ο Τούρκος πρόεδρος αναζητά συμμάχους κάνοντας το «καλό παιδί» σε Ευρώπη και Αμερική, ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών δίνει απλόχερα στον Ερντογάν αυτό που χρειάζεται, δηλαδή διαπιστευτήρια καλής γειτνίασης και εμφάνισης του Τούρκου δικτάτορα ως διαλλακτικού ηγέτη, με ευρωπαϊκή μάλιστα προοπτική. Προσερχόμενος, λοιπόν, στο άτυπο συμβούλιο των αρμόδιων υπουργών στις Βρυξέλλες, ο Γιώργος Γεραπετρίτης δήλωσε πως «οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας έχουν το τελευταίο διάστημα βελτιωθεί.

Είναι ένας αναγκαίος όρος για να μπορέσει να προχωρήσει η ευρωτουρκική σχέση». Ωστόσο, ο ίδιος, κάνοντας πως δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει στην Τουρκία με τις φυλακίσεις πολιτικών αντιπάλων του Ερντογάν και με το κλίμα τρομοκρατίας που έχει δημιουργήσει, έβαλε έναν όρο κενού περιεχομένου, λέγοντας πως «θα πρέπει διαρκώς να αποδεικνύεται ότι υπάρχει διάθεση και από την πλευρά της Τουρκίας για τη βελτίωση των ευρωτουρκικών σχέσεων, πάντοτε τηρώντας τα ορόσημα του ευρωπαϊκού κεκτημένου».

Ο υπουργός Εξωτερικών επεσήμανε ότι «η Τουρκία βεβαίως θα πρέπει να αναγνωρίσει τα ζητήματα, τα οποία είναι υψηλής ευαισθησίας για τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ενωσης», ενώ όσον αφορά το Κυπριακό επεσήμανε ότι «θα πρέπει να υπάρχουν απτές αποδείξεις ότι υπάρχει διάθεση για να συνεχιστεί ο διάλογος για το Κυπριακό, στη βάση των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.

Η Ελλάδα θα είναι παρούσα στην πορεία αυτή». Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα ο Γιώργος Γεραπετρίτης μεταβαίνει στη Ρώμη, όπου θα συμμετάσχει σε υπουργική συνάντηση για την ευρωπαϊκή προοπτική των δυτικών Βαλκανίων. Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν οι υπουργοί Εξωτερικών της ομάδας «Φίλων των Δυτικών Βαλκανίων» στην Ευρωπαϊκή Ενωση (Ελλάδα, Κροατία, Αυστρία, Ιταλία, Σλοβενία, Σλοβακία και Τσεχία) και οι υπουργοί Εξωτερικών των έξι εταίρων των δυτικών Βαλκανίων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ. ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ(ΝΔ).

  2. Όσοι ψηφίσουν το νομοσχέδιο είναι ανθελληνες που ως σκοπό εχουν την διάλυση του ελληνικού κράτους
    Γουρούνια ασσιατες..

  3. Πάρτε το χαμπάρι μας κυβερνούν ανθέλληνες προδότες .- λαέ κουφιοκέφαλε.

  4. συμφωνα με την αποδοχή/υπογραφή των μνημονίων απο Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛΛ η ΕΛΛΑΣ εχει υποθηκεύσει και της ένοπλες δυνάμεις μαζί με τον εξοπλισμο πχ βλ, πλοια, αεροσκάφη, αρματα κλπ, επισης και τα σώματα ασφαλείας ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ κλπ, όλα ειναι επι ουσίας κατασχεμένα … για να μην ξεχνιόμαστε.!!!

  5. πιστευουμε οτι οι φητητες και οι αγροτες αφου πλεον δεν υπαρχουν ελληνες που να αγαπουν πατριδα μας και δεν υπαρχει προεδρος της δημοκρατιας .να καταφερουν να απαλαξουν την χωρα μας απο αυτην την πολιτικη αλητεια των χιλιαδων χαρανοφαγαδων που κυβερνα την χωρα και προσπαθει να την μετατρεψει σε μια χωρα που@@@δων και καταφυγιο τριτοκοσμικων αληταραδων ληστων και βιαστων προσφυγων και αποκια των τουρκαλαδων !!!!ΚΑΛΑ ΝΔ ΠΑΘΟΥΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ !!!!!

  6. Μα οι …άνθρωποι…αυτοι είναι εχθροί μας. Τι περιμένετε να κάνει ο εχθρός μας; Να σκεφτεί το καλο μας; Ποσό ηλίθιοι πρέπει να ειμαστε για να μην καταλαβαίνουμε. Ακόμα και αυτοι που κονομάνε τώρα η έχουν κάποιο άλλο συμφερον και τους ψηφιζουν, δίνοντας τους δυναμη να μας εξοντώσουν, θα βρεθούν σε πολύ δυσάρεστη θέση κάποια στιγμή. Είναι οι λεγόμενοι χρήσιμοι ηλίθιοι, απλώς δεν το ξέρουν. Τους έχει τυφλώσει η βόλεψη τους. Όταν ξεβολευτούν, θα δούνε κι αυτοι την γλυκά και θα χτυπάνε το κεφαλι τους στον τοίχο, αλλά θα είναι αργα.

Comments are closed.