ΟΣΑ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ! ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ! «ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ». ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ, ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ, ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ – ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

Κοινοποίηση:
im_teaser_26-01-2024

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

«ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΙ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ». ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ που του κόστισε μια περιουσία. ΟΣΑ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ και αποχώρηση από την πολιτική. Μία ιστορία που μοιάζει με κινηματογραφική ταινία. Ροζ βίντεο, υποκλοπές, παρά φύσιν πληρωμένες σχέσεις, ναρκωτικά, κόντρες, περίεργες επενδύσεις. Τι απ’ όλα ισχύει κύριε πρώην υπουργέ της αμαρτωλής και ανήθικης ΝΔ;

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

34 Σχόλια

  1. Αγαπητέ κάνεις λάθος…. δεν έχει πάρει μετάλλια ο Πρωθυπουργός και οι λοιποί πολιτικοί πρώην κ νυν;;; πλάκα κάνεις…
    Μεταλλιο μίζας, υποκλοπών, διεφθαρμενων, μαφίας, βίας, αισχροκερδιας, παράνομου πλουτισμου, κοροϊδίας Ελλήνων ψηφοφόρων και φορολογούμενων….. κ πολλά άλλα

  2. Η λίστα του Μιχου είναι σαν την λίστα Λαγκαρντ, Παναμά Papers, κ.α. Ποτέ δεν θα δημοσιευτεί, θα χαθεί.
    Αυτός δεν μοιάζει με εκείνον τον Κερκυραίο βολευτη με την βρωμερό ιστορία που παραγραφηκε;;,
    Με το να έχουν γεννηθεί στο πούπουλα, αυτοκαταστρέφονται.

  3. Με τέτοια αναδουλειά που υπάρχει, έμπαινα και στ@ αριστερ@..

  4. ……..ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΡΑΓΙΑΔΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ???????…..

    1. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΑΛΛΟ..

  5. Ο ΜΙΛΚΟΣ Ο ΝΤΕΛΟΝΓΚΗΣ….ΟΣΟΙ ΞΈΡΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ…..

  6. Πλεον κατι τετοια βλεπω στα σοσιαλ μιντια και δεν ξερω καμια φορα αν οι γυναικες ειναι γυναικες και οι αντρες αντρες.

  7. Κατά τα άλλα για όλα τα δεινά της Χώρας έφταιγε ο Παπαδόπουλος και η Επταετία!!! Τουλάχιστον αυτός ο άνθρωπος ως αξιωματικός πολέμησε για τη Πατρίδα σε δύο πολέμους! Στον Ιταλικό και στον ανταρτοπόλεμο! Με 17 αριστεία ανδρείας όπως και ο Παττακός! Για πείτε μου οι σημερινοί τι πρόσφεραν στη Πατρίδα,;;; Τίποτα!!!!!!

  8. Και ο πατερας του δεν ειχε και το καλυτερο ονομα.Απλως δεν υπηρχε το ιντερνετ εκεινη την εποχη και δεν διαδιδονταν ολα τοσο γρηγορα.

  9. Κύριε Χίο δε πιστεύω ο υπουργός μας να έκανε τέτοια πράγματα ! Άκαιρη η παραίτηση έπρεπε να γίνει μετά την υπερψήφιση του νέου νόμου για την ισότητα στο γάμο !

  10. Απο Μπαμπηδες σε Μιλτους πεφτουμε! Α ρε Μιλτο συναδελφε σ εφαγε η λουλα!

  11. Δεν υπάρχει βουλευτής κυβέρνησης-αντιπολιτευσης αν όχι όλοι που να μην τον κρατάνε απο κάποια βρωμιά οι ξένες μυστικές υπηρεσίες και τα ντόπια συμφέροντα. Ακόμη και καθαρός να μπεις θα σε βρωμίσουν με κάποιο πάθος που ξέρουν ότι έχεις και μετά σε κρατάνε σκλάβο για μια ζωή, αν είσαι καθαρός και τους πας κόντρα θα σε κλείσουν φυλακή (βλέπε Ηλία Κασ.) ή θα σε καθαρίσουν. Απολαύστε τη δημοκρατία σας αγωνιστές του Πολυτεχνίου (χα χα!)

  12. Μίλτο τώρα που θα ασχοληθείς με την ναυτιλία προσοχή στο μπαλαούρο.
    .

  13. Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έχει προκύψει από τον γάμο του πατέρα του με την θανούσα Σοφία το γένος Θωμά Λαναρά της γνωστής βιομηχανίας της Ναούσης.
    Προξενιό έκανε ο θείος του Τάκης Λαμπρόπουλος, που απεβίωσε πέρυσι σε ηλικία 97 ετών.
    Οι Λαμπρόπουλοι είχαν εμπορική συνεργασία με την Βέτλανς Νάουσα.
    Είχε κατέβη υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας, αλλά απέτυχε.

    1. Σωστός, επίσης το όνομα του Λαναρά (θείου του Μίλκο) ακούγεται και για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου…Μπόχα ολούθε,,,

  14. κουλα πάρε παράδειγμα τι κάνουν τα καλά τραβέλια

  15. Βγάζουμε ψεύτες, κλέφτες, απατεώνες, πούστηδες, ανώμαλους, εκβιαστές, λαμόγια…τι λαός ειμαστε ρε;;;

    1. Ο καλύτερος λαός για προσάναμμα. Αχθος αρούρης καταντήσαμε. Πού είναι η λεβεντιά και η αξιοπρέπεια του λαού;

  16. Εννοείται πως κάπου θα τον βολεψει ο Κούλης είτε γενικό γραμματέα, είτε για υποψήφιο δήμαρχο ή περιφερειάρχη στις επόμενες εκλογές. Τέτοιες κοπριές δεν πάνε χαμένες. Ούτε πέφτουμε βέβαια απ’ τα σύννεφα για τις σχέσεις τέτοιων ατόμων με τραβεστί και άλλα ανώμαλα πράγματα όπως παιδοφιλίες όπως ο άλλος ο Γεωργιάδης ή Μίχος κτλ. Αλήθεια,να είναι και αυτός άραγε άραγε στην λίστα των 300 ,που έλεγε η μικρή στον Κολωνό .

  17. και τον έπαιρνε και τον έδινε πισωγλεντης κ αυτός όπως όλοι εκεί μέσα εκτός πιστεύω θέλω να πιστεύω θα υπάρχει κάποια εξαίρεση

  18. Γαμώ τους Εισαγγελείς σας προδότες του κερατά ξεπουλημένα τσογλάνια που κάθεστε και βλέπετε την κλοπή του Ελληνικού λαού.Η κατάρα όλων να πέσει επάνω σας προσκυνημένα ερπετά της πόρνης δικαιοσύνης.

  19. Η δημοκρατία ως κράτος του δήμου, της συνισταμένης σκέψης ενός συνόλου συμπολιτών, του λαού δηλαδή, στηρίζεται στην επικράτηση της πλειοψηφικής άποψης.
    Συνεπώς και ορθώς, πλειοψήφισαν και κατ’ αναλογίαν, μας εκπροσωπούν αυτοί που μας αξίζουν.
    Οι μπινέδες.
    Οι εναρμονισμένοι με την Φύση και τις λογικές της επιταγές, επιλέξαμε τον φυλακισμένο και κάνουμε υπομονή.

  20. Καλά ο δεξιά είναι μ@λάκας. Ο αριστερά που νομίζει πως είναι γυναίκα και είναι αγριόπουστ@ς που δεν έχει στήθος και φοράει σουτιέν και το αριστερό του χέρι είναι γεμάτο φλέβες καθαρά αντρικό χέρι; Πόση ανωμαλία πια; Αυτοί μας κυβερνάνε και για αυτούς γίνεται τόση φασαρία να υιοθετούν παιδιά; Αυτοί μπορούν να μεγαλώσουν παιδιά; Σε αυτούς ούτε σκυλιά δεν θα έδινα να μεγαλώσουν.

  21. Δικαστές ρεζιλιδες, για φτύσιμο.
    Δικαιοσύνη ανύπαρκτη.

  22. ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΩΜΑΛΑΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

  23. Περίπτωση Πατούλη και ο Μπάρμπι ο αλανιάρης. Τους κάνουν στην άκρη για να μην σκάσουν σκάνδαλα. Και τον έχωσαν και σε θέση που θα τσιμπάει 20 χιλιάρικα το μήνα από τα πτωχευμένα ναυπηγεία

  24. Δηλαδή,εκτός από την ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΠΠΑ,έ[ιανε τον κώλο κι άλλων κοριτσιών;
    Δεν το πιστεύω !

  25. Ερώτημα: ήτανστη λίστα του Μίχου; Πότε θα δημοσιευθεί η λίστα αυτή άραγε;

Comments are closed.