ΟΡΙΣΤΙΚΟ! ΤΕΡΜΑ Η ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ – ΑΠΑΡΤΧΑΪΝΤ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Κοινοποίηση:
ποδοσφαιρο

Εκβιασμός και «πρόβα» για την συνέχεια…


Η «Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19» ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση της «Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες», ως προς το θέμα της επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα, που είχε θέσει το Υφυπουργείο Αθλητισμού και επεξεργάζονταν το τελευταίο χρονικό διάστημα και αποφάσισε ότι:

Η πληρότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων, αναλόγως αν διαθέτουν ή όχι ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων, θα φτάσει έως και το 80%:
μόνο με εμβολιασμένους θεατές (εννοούνται και οι νοσήσαντες με ανάλογο πιστοποιητικό),
με υποχρεωτική χρήση μάσκας,
θα μπορούν επίσης να μπαίνουν παιδιά χωρίς να έχουν εμβολιαστεί με self test σε επιπλέον ποσοστό 5%.
Στην ίδια εισήγηση, προτείνεται να φέρει την ευθύνη των ελέγχων η γηπεδούχος ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν από το Υπουργείο Αθλητισμού κατά το επόμενο χρονικό διάστημα και πριν από τις 15 Ιουλίου, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές.

Στερούν σιγά-σιγά συνήθειες της καθημερινότητας, προκειμένου να κάνεις το εμβόλιο και αργότερα ίσως προτείνουν να πάρει μαζικά ο κόσμος κάτι άλλο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. Ξεπατωμένο βομβαρδιστικό, εμείς κάνουμε αποχή και δεν πάμε σαν πρόβατα στον πρεζεμποριακό…

  2. Ούτως ή άλλως δεν βλέπω ποδόσφαιρο (ή άλλα αθλήματα) πλέον. Ειδικά τις «εθνικές» που μόνο εθνικές δεν είναι.

  3. Οι πρόεδροι των ομάδων γαργάρα μούγκα , τη έγινε πήραν καμία μίζα από τον Υπουργό όπως οι καναλάρχες , στους οπαδούς τους – φιλάθλους τους τι θα πούνε , τόσα χρόνια τους παρακαλούσαν για τα διαρκείας τώρα αβαβα , μεταγραφές με τι λεφτά ,μετά φέσια και χάρισμα χρεών η πτώση σε άλλη κατηγορία γιατί το έργο το έχουν δει πολλές φορές κάποιες ΠΑΕ .βρωμιά και τίποτα άλλο , άσε που τον χειμώνα βλέπω πάλι κλειστά γήπεδα λόγω κρουσμάτων και όσοι πάρουν διαρκείας θα είναι κορόιδα .

  4. Ας δώσουν το καλο παράδειγμα οι ομάδες και να μας επιδείξουν τα πιστοποιτικά εμβολιασμού που έκαναν αν έκαναν

  5. Έτσι κι αλλιώς όλα τα γήπεδα του κόσμου και όλοι οι οπαδοί παντού και πάντα,πρώτα στην Ευρώπη και στους Άγγλους αρχικά, δεχόντουσαν πρώτοι-πρώτοι κάθε καινούρια μορφή καταστολής και συστήματα ηλεκτρονικής παρακολούθησης από το σύστημα ως πειραματόζωα στις πλάτες τους, πριν αρχίσουν να εφαρμόζονται σε όλους τους υπόλοιπους τομείς της ζωής μας. Γιατί να μην γίνει το ίδιο και τώρα;;;; Ούτε διαρκείας, ούτε απλό εισιτήριο, ούτε ψώνια σε καμιά μπουτίκ ομάδος, ούτε έξω από αυτά για να διασύρουν τους ανεμβολίαστους τα βοθροκάναλα της διαπλοκής, του αδερφάτου, της παιδεραστίας και της πρέζας. Μην πω στο τέλος, ούτε καν τον οβολό μας και στα συνδρομητικά που δείχνουν τους αγώνες. Γιατί αυτά κι αν είναι η εμπροσθοφυλακή για την παγκόσμια ηλεκτρονική σκλαβιά των ανθρώπων, με τον συνδυασμό 5g και εμβολίου. Κι ένα “δυνατό” συλλαλητήριο από τους ULTRAS όλων των ομάδων ενωμένοι έστω και μια φορά, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις. Μπουκοτάζ και οικονομική ζημιά. Δεν θέλει Κόπο……Θέλει Τρόπο Αδέρφια…….Καλή Λευτεριά και ο Θεός μαζί μας, μαζί με τον Αγ. Γεώργιο, που για τους περισσότερους οπαδούς, είναι ο Προστάτης Άγιός μας!!!!!

  6. ΣΙΓΑ ΤΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ!
    ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΑΖΕΤΕ ΡΕ ΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΗΔΕΣ ΣΤΟ 100% ΠΟΥ ”ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ” ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΑΔΕΙΑ ΣΤΑΔΙΑ ΟΕΟ?
    ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ?

  7. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΗ ΛΑΓΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ΒΑΡΑΝΕ ΜΥΓΕΣ…

  8. Αμα ενωθουν ολοι οι οπαδοι και κατεβουν οργανωμενα σε καμια βουλη…θα σου πω εγω απαρχαΐντ και α@@ιδια…!
    Ασε που και στο γηπεδο δεν μπορει να γινει κατι τετοιο χωρις να εχουν ζημία οι ομαδες.
    Ή θα τα γ@@@σουν ολα ή δεν θα πηγαινει κανεις.

  9. Πάλι θα πάρει το τρίτο το μακρύτερο ο γελοίος Κούλης

  10. Ναι γιατί είχαν τόσο κόσμο τα γήπεδα που δεν έβρισκες θέση να κάτσεις! Τίγκα ήταν τι να σου πω!

  11. Μια πονεμενη ιστορια η προσελευση φιλαθλων στα ελληνικα γηπεδα!!!
    Απο τοτε που μπηκαν τα παιχνιδια στις πλατφορμες κανεις δεν παταει!!!
    Απλως τωρα θα παραγινει το ηδη κακο με την μη προσελευση ουτε στα λεγομενα ντερμπυ!!!

  12. ΕΤΣΙ… ΕΤΣΙ… ΕΤΣΙ…. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ….
    Ο SAMAEL ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΕΙΝΑΙ….ΑΠΩΛΕΙΑ…. ΤΟΝ SCHWAB ΘΑ ΤΟΝ… ΞΕΚΩΛΙΑΣΕΙ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΣΦΑΓΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΒΑΜΠΙΡΑΣ

  13. ΤΟ ΑΠΑΡΧΑΙΝΤ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΗΔΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ…. ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ #ΜΕΣΣΙΑ# ΤΟΥΣ… ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ… ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ #ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ# ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΔΩ…Ο JHONSON ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΟΝΙΜΟ LOCKDOWN ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ BILDERBERG ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΟΛΑ ΣΕ VIDEO… Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ… ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ

  14. ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Ε.Π.Σ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΛΗΡΟ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ Σ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

  15. Αυτοί λένε πλήρεις επάρσεως και ύβρεως «Θα σε πείσω». Σε ένα διάλογο η πειθώ είναι δίπλευρη. Μπορεί να πειστεί είτε ο ένας καλοπροαίρετος ομιλητής είτε ο άλλος. Αυτοί θεωρούν ότι μόνο η μία πλευρά μπορεί να πειστεί,αυτή που δεν θέλει το εμβόλιο. Κατ’ουσίαν αυτό που λένε δεν είναι το «Θα σε πείσω» αλλά «Θα σε πατήσω».

  16. Τρεμουν οι ΝΤΠ γιατι δεν εκτελουνται οι διαταγες των αφεντικων των. Λιγα τα ψωμια τους ακομη.

  17. Είναι… Φουστηδες
    Όπως το γράφω
    Μάγκες μου? Μακριά από τα εμβόλια
    Οπως το λέω
    Μ Α Κ Ρ Ι Α

  18. ΦΟΡΑΤΕ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΣΟΠΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΜΠΕΕΣΣΣΣΣ

  19. Ναι σιγά. Έτσι και αλλιώς με ντου μπαίνουμε στο ΟΑΚΑ. Και όποιος πάει να μας σταματήσει ξέρει τι ξύλο τον περιμένει.

    1. Σιγά μην κλάσει κανένα αρχίδι ρε που δίνεις και ξύλο.Με ποιούς ρε με τους αλβανούς της θύρας 13?
      Αν έχετε αρχίδια βγάλτε εθνικιστικά σύμβολα και Ελληνικές σημαίες.Η original τουλάχιστον το δηλώνει ότι είναι βριμόσκυλα από όλες τις φυλές,οι γαύροι πέρα από υπαλλήλους έχουν κάποιους που βγάζουν Ελληνικές σημαίες.
      Αν δε μιλάμε για Έλληνες πατριώτες στα γήπεδα όλοι είναι για κλωτσιές

Comments are closed.