ΟΡΙΣΤΙΚΟ! ΤΕΛΟΣ από 27 Ιουλίου η αστυνομική ταυτότητα με την σημερινή της μορφή

Κοινοποίηση:
ταυτοτητα

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης αποκάλυψε ότι από τον Ιούλιο οι πολίτες δεν θα χρειάζεται να φέρουν μαζί τους την ταυτότητά τους και το δίπλωμα οδήγησης προκειμένου να τα επιδεικνύουν. Αρκεί να έχουν μαζί το κινητό τους!

Το απόγευμα της 27ης Ιουλίου η ψηφιακή ταυτότητα και το ψηφιακό δίπλωμα οδήγησης θα είναι γεγονός, είπε συγκεκριμένα ο υπουργός Κυριάκος Πιερρακάκης στο ΟΤ FORUM 2- δίνοντας όχι μόνο ημερομηνία αλλά και ώρα.

Ψηφιακή ταυτότητα όπως… πιστοποιητικό εμβολιασμού
Αυτός είναι ο προγραμματισμός και ελπίζουμε ότι θα τηρηθεί απολύτως, είπε ο Κυριάκος Πιερρακάκης, εξηγώντας ότι η χρήση θα είναι τόσο εύκολη όσο ήταν και αυτή με το πιστοποιητικό εμβολιασμού για τον κορονοϊό.

Ο κ. Πιερρακάκης εξήγησε, παράλληλα, ότι προς το παρόν ξεκινάμε με την ταυτότητα και το δίπλωμα που είναι εθνικά έγγραφα – γιατί το διαβατήριο είναι διεθνές έγγραφο και κατ’ επέκταση η διαδικασία είναι πιο πολύπλοκη.
Άλλωστε, «δεν μας τιμά η ταυτότητα που έχουμε» είπε γελώντας ο υπουργός, προσθέτοντας ότι είναι από τις χειρότερες της Ευρώπης αισθητικά και λειτουργικά.

Όμως και δεν θα μασήσω τα λόγια μου υπολείπεται και σε θέματα ασφάλειας, πρόσθεσε τέλος ο υπουργός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

30 Σχόλια

  1. Αρνούμαι να έχω το τάχα έξυπνο κινητό, όταν μου το έκλεψαν, έσπασαν τον κωδικό και όλες οι επαφές μου και άλλα δεδομένα βρέθηκαν σε χέρια κακοποιών. Έκτοτε, απλό κινητό, χωρίς ίντερνετ, κλήσεις κανένα μήνυμα και εκεί τέλος. Η πλάκα είναι ότι με 35 ευρώ αξία ούτε που καταδέχονται να το κλέψουν. Ως εκ τούτου, εμείς που από επιλογή μας δεν έχουμε τα τάχα έξυπνα κινητά, τι θα δείχνουμε όταν μας ζητάνε έγγραφα ? ΘΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ?

  2. ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να παραλάβουμε τις νέες ταυτότητες οι οποίες θα παρουσιάζουν τα στοιχεία και δε ξέρουμε τι άλλο αν θα έχουν μνήμη ή τσιπάκια, με το χαρακτηριστικό να σκανάρωνται με το QRcode. Θα μου πείς, όταν έκανες το σελφ τεστ κι εκεί QRcode δεν έπαιρνες? ναι οκ, αλλά η ταυτότητα σημαίνει ταύτιση, σημαίνει και ομολογία. Αρα λοιπόν για δογματικούς λόγους ένας ορθόδοξος μπορεί να την αρνηθεί, με τις ανάλογες συνέποιες. Δεν θα είναι το τελικό QRcode αλλά δεν έχει σημασία, θα μπείς στο συστημα, είναι η αρχή. Αλλωστε ξέρουμε που οδηγεί αυτή η κατάσταση σε αυτό το δρόμο…

  3. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ-ΓΙΟΥΣ-ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ.

  4. …δεν μας τιμά. Οι ταυτότητες μας μια χαρά είναι.

  5. Μια προφητεία λέει ότι δεν θα προλάβουμε να τις πάρουμε……..Λέτε ο Χριστός να επιτρέψει τους Τούρκους μέχρι τις 27 Ιουλίου να…………………

  6. Εσύ, Πιερρακάκη, είσαι αντιαισθητικός, όχι η ταυτότητά μας η κανονική…
    Είναι αυτός εις θέσιν να μιλήσει για αισθητική;;; Είμαστε σοβαροί τώρα;;;

  7. Και οσοι δεν εχουμε -δεν θελουμε να εχουμε “εξυνο”κινητο τηλεφωνο τι θα γινει?θα μας το κανει δωρο η κυβερνηση?αηντε τα σουργελα!!

  8. απο ολους αυτους ολο μαλακιες ακους τοσα χρονια οι μαλακες ειπαν οτι δεν εχουν αισθητικη μα καλα τοσο ζωα ειναι πια αυτοι θελουν γδαρσιμο και βολτα στις γειτονιες με ξυδι και αλατι οτι μαλακια τους πει η ευρωπαικη συμμοριομαλακια την πιανουν οι νενεκοι απο τον γιακα μια χαρα ειναι ολα τα εγκραφα εσεις ειστε τα παρασιτα

  9. Είπε λέει…γελώντας ότι οι μέχρι τώρα χρησιμοποιούμενες ταυτότητες δεν έχουν αισθητική!!!!!! αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα, εύχομαι και ελπίζω να τους προλάβουν και να τους εμποδίσουν για όλα αυτά τα άσχημα που μας ετοιμάζουν καθημερινά άλλα γεγονότα προς όφελος του λαού!!!!!!!

  10. oι νεοναζι το παιζουν επαναστατες, εχουν ομως χρεωστικη κρτα και κινητο χα χα

  11. ΡΕ ΠΙΕΡΑΚΑΚΗ ΣΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Η ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΑΛΕ ΣΤΟΝ Π@ΤΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΔΑΡΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ..ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣΩΝΑΚΟ ΧΡΗΣΙΜΕ ΗΛΙΘΙΕ..

  12. και θεωρειται οτι αυτος ο μπουλης κανει εργο θεαρεστον! πιστος υποτακτικος της κουλας

  13. Αυτες ειναι οι λεγομενες “μεταρρυθμισεις” που επεβαλαν οι δανειστες, οπερ εστι μεθερμηνευομενο, ολοκληρωμενο ΦΑΚΚΕΛΩΜΑ ολων των πολιτων ,για να μπορει το κρατος ανα πασα στιγμη να ελεγχει τον πολιτη.Σε λιγο θα μας βαλουν και τσιπακι ποτε παμε τουαλλετα , ποτε κανουμε σεξ, και αλλα και αλλα πολλα

  14. Και η τωρινη ταυτοτητα και το δηπλωμα οδηγησης μια χαρα ειναι, δεν χρειαζεται καμια αλλαγη!!!!!!! Αντε παρατηστε μας νεοταξιτες με τα αθλια μυαλα που κουβαλατε!!!!!!! Αλλα πραγματα χρειαζεται η Ελλαδα και πρωτον και καλυτερο μια πατριωτικη κυβερνηση που να αγαπαει την χωρα και να μην συμμετεχει σε πο@στοπαρελασεις!!!!!!!!!

  15. …εγώ έχω αυτή που γράφει Χριστιανός Ορθόδοξος ακόμα άντε γεια!!!

  16. Που να χτυπιέστε όλοι κάτω Πιερρακακη κι εσύ και οι όμοιοί σου… ΔΕΝ παίρνουμε τίποτα απ’ όλα αυτά. Ναι είμαστε πσεκασμενοι, ναι είμαστε “χριστιανοταλιμπαν, ναι είμαστε οπισθοδρομικοί, ναι είμαστε πολλά!! Σαν κι εσάς όμως δεν θα γίνουμε ΠΟΤΕ. Προτιμώ να πεθάνω παρά να γίνω δούλος σας… ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ !!!

  17. Αυτος ο Μ@ΛΑΚΑΣ πηγε σχολειο?

  18. βρε ξύπνιε παιδοβούβαλε, κι αν δεν εχεις σμαρτφον , τι γινεται;

  19. Ο Λαλίστατος κύριος Κυριάκος Πιερρακάκης που γέμισε την Ελλάδα με πλατφόρμες επιδομάτων, καλά θα κάνει πριν πάει σπίτι του, να μου πει…. «Ποιο άρθρο του Συντάγματος με υποχρεώνει να έχω κινητό και αν έχω, γιατί αυτό θα πρέπει να είναι ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ».
    Φυσικά αν κόπτεται τόσο πολύ για την Κινεζοποίηση των Ελλήνων και την ηλεκτρονική τους παρακολούθηση, μπορεί να μου κάνει ένα δώρο για να ακούει αυτός και η λοιπή παρέα με τα μεγάλα αυτιά, το τι θα λέω την ημέρα που όλοι τους θα γραφτούν με μαύρα γράμματα στο βιβλίο λησμονιάς, γιατί εγώ τουλάχιστον δεν σκοπεύω να αγοράσω, μια που έχω το γνωστό 3310!
    Και ας μην ανησυχεί πως θα μείνω χωρίς τηλέφωνο, γιατί έχω επτά 3310 για ανταλλακτικά…..
    β. τεζαρης
    ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών!

  20. και την παλια ταυτοτητα εχουμε ακομα(1996 εκδοση) και κινητο πακιστανικο χωρις καν καμερα!αρα δοξα τον Θεο μενουμε απεξω!

  21. αυτό το γουρούνι δεν έχει τιποτα άλλο να σκεφτεί;; μόνον τα σατανικά του βααλ κ. μπαφομεθ; Ο σαπιοκοιλιας, γέννημα ΕΧΙΔΝΑΣ ΡΥΠΑΡΗΣ ΦΑΡΑΣ;
    χοντροβουβαλο κι αυτήν στον πάτο σου να την βάλεις, που θα χωράει μια χαρα. ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ. τσακισου υπηρέτη του εωσφόρου. ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΟΠΩΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ, Ο ΙΟΥΔΑΣ;;; ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΊ ΚΙΟΛΑΣ;;;

  22. οξω πουστη… για να σας διαβαζουν και ελενχουν μηχανες σε λιγο υποχρεωτικο να φερεις κινητο,…. και λιγο πιο μετα αφου δεν εχουν ολοι κινητο …τσιπακι .

  23. Με φοβίζει περισσότερο από το κουλί, θα μας βάλει το τσιπ με το έτσι θελω

  24. Κινεζοποίηση λέγεται. Πουθενά εκτός της Κίνας δεν έχουν περάσει τέτοια κατάπτυστα μέτρα ελέγχου των πολιτών.

  25. κρατάμε τις παλιές , εμένα τουλαχιστο με τιμά. οι καινούργιες χάρισμά σας

  26. Μ’ αυτό τό πλευρό νά κοιμάστε!!! Τήν ηλεκτρονική ταυτότητα ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ!!!!

  27. Η ταυτοτητα μια χαρα ειναι, οσο.για σενα ναι εισαι ο χειροτερος υπουργος

Comments are closed.