ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΑΘΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ – ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ!

Κοινοποίηση:
seimsoplhktoi

Με μπροστάρη τον ίδιο τον δήμο Τυρνάβου οι σεισμόπληκτοι της περιοχής διαδήλωσαν σήμερα ζητώντας αποζημιώσεις τρία χρόνια μετά το πέρασμα του Εγκέλαδου.

Οι σεισμοπαθείς μιλούν για κοροϊδία καθώς μένουν ακόμη σε κοντέινερ.

Όπως αναφέρει τοπική ιστοσελίδα στους δρόμους βγήκαν σήμερα το μεσημέρι στον Τύρναβο οι σεισμοπαθείς της περιοχής, σε ένα συλλαλητήριο που διοργάνωσε ο δήμος Τυρνάβου στην κεντρική πλατεία της πόλης.

«Οι σεισμόπληκτοι του Δήμου Τυρνάβου δεν ανέχονται άλλη κοροϊδία. Τρία χρόνια μετά τον καταστροφικό σεισμό δεν δέχονται να μένουν άλλο σε κοντέινερ και «κίτρινα» σπίτια, να μην έχουν πάρει επαρκείς αποζημιώσεις, να φοβούνται ένα νέο σεισμό. Θέλουν έργα και όχι άλλες υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, προκειμένου να μπορέσουν να μείνουν στον τόπο τους σε ανθρώπινες και αξιοπρεπείς συνθήκες», ανάφερε η σχετική ανακοίνωση.

Ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Στ. Τσικριτσής τόνισε ότι οι σεισμοπαθείς ακόμη μένουν στα κοντέινερ και χρειάζονται υποστήριξη τρία χρόνια μετά το σεισμό.

Ο σεισμοπαθής κ. Βάιος Τούλας τόνισε ότι πέρασαν όλο αυτό το διάστημα όλοι οι πολιτικοί, αλλά έδωσαν μόνο υποσχέσεις και όχι πράξεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Γιατι δεν δινει το ΚΚΕ .Τοση περιουσια εχει

  2. Απλόχερα βέβαια μοίρασαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ ξανά και ξανά και ξανά και ξανά σε ΜΜΕ οι διαχειριστές των χρημάτων μας….ΕΚΕΙ ΠΗΓΑΝ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ.

  3. Και τι ψηφισατε εσεις του Τυρναβου στις εκλογες ? 37% ΝΔ και 84%. συστημικα κομματα? Εκει να μεινετε στα κοντεινερ και μαλιστα προσωρινα μεχρι να σας πεταξουν κι απο εκει να μπουν τιποτε λαθρο απλυτοι. Αιντε απο κει. Διαμαρτυρεστε κιολας οργια. Να πατε στις σπηλιες και οταν ξανα εχει εκλογες να ξαναψηφειστε Κουλη .

  4. Γενικά η ΝΔούλα δεν ενδιαφέρεται για συγκεκριμένους ψηφοφόρους πλέον, διότι μοιράζει τα διάφορα PASS σε πολλές ομάδες & μαζεύει ψηφοφόρους.
    Βέβαια όταν το 37% που αναφέρει ο σχολιαστής @ψτ, ψήφισε ΝΔ, γιατί να σκάσει η ΝΔούλα, όταν έχει τόσους ψηφοφόρους στο δικό της τσεπάκι?
    Εκτός αυτού, κάνει χιλιάδες Ελληνοποιήσεις, & αυτοί αποκτούν δικαίωμα ψήφου.
    Κακά μαντάτα για όλους. Αυτά συμβαίνουν όταν οι Πολίτες ψηφίζουν στα “τυφλά”.

  5. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΜΕ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΥΛΑ…

  6. “”””…… σήμερα ζητώντας αποζημιώσεις “””” οι ζητιανοι εχουν αναβαθμιστει….με πανό, μαλλί, νυχι και οτι αλλο δινει το μοντερνο σταιλινγκ….αυτο θα πει ανάπτυξη…προοδος και καλη κυβερνητικη διαχειρηση των προβληματων….

  7. Εφοσον περασαν ΟΛΟΙ οι πολιτικοι και δωσαν υποσχεσεις….να σου πω τωρα …καλα παθατε;
    Ειναι αλλο να πεις οτι περασαν κυβερνητικα στελεχη (που αυτοι κυβερνουν) και σου εταξαν …και πηρες το τριτο το μακρυτερο και αλλο να πεις.. ολοι οι πολιτικοι…τα αντιπολιτευομενα κοματα δεν κυβερνουν

  8. Καλά σας κάνουν. Να ψωφησετε μέσα στα containers. Πρίν από 7 μηνες ψηφίζατε το σύστημα που σας κορόιδευε.
    Στον άξονα τώρα.

    1. Αυτό ακριβώς έψαξα κι εγώ….να δω τι ακριβώς είχαν ψηφίσει….Επομένως, ας μην διαμαρτύρονται

  9. Και οι πυρόπληκτοι απο τις πυρκαγιές του Αυγούστου 2021 κατόρθωσαν να πάρουν τις αποζημιώσεις του (όσοι απο αυτούς μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στην αφόρητη γραφειοκρατία) στο τέλος του 2023. Κουράγιο και επιτεθείτε. Περιμένοντας εκεί δεν θα κερδίσετε τίποτε.

Comments are closed.