ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤ1! ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ στις «Άγριες Μέλισσες» την αλήθεια για τη σφαγή των Καλαβρύτων…

Κοινοποίηση:
agries-melisses-arthro

Ο πρώην υφυπουργός Ανδρέας Φούρας, με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook, καταφέρεται κατά του σεναριογράφου της σειράς «Άγριες Μέλισσες» για τον τρόπο που παρουσίασε το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων από τους Γερμανούς ναζί. Ο Ανδρέας Φούρας, θέλοντας να αποκαταστήσει τα πράγματα, αποσαφηνίζει ότι το ολοκαύτωμα δεν ήταν αντίποινα, αλλά μια πράξη σχεδιασμένη από τους Γερμανούς καιρό πριν.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

«Όταν ο σεναριογράφος μιας πράγματι επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς πλαστογραφεί και παραποιεί την ιστορική αλήθεια οφείλει να βρει τρόπο να επανορθώσει. Χθες βράδυ σε σχετικό επεισόδιο στις “άγριες μέλισσες” το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων εμφανίστηκε ως ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ των ΝΑΖΙ. Η σφαγή όλου του ανδρικού πληθυσμού στα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ στις 13/12/1943 ήταν έγκλημα που οργανώθηκε πολύ καιρό πριν την μάχη της Κερπινής, τη σύλληψη και την εκτέλεση των Γερμανών στρατιωτών, όπως ιστορικά έχει αποδειχθεί.»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Το σχόλιο είναι σοβαρό και προέρχεται από εμπειρια. Μήπως όμως θα ήταν καλό να ακούσουμε και άλλες παρόμοιες μαρτυρίες από ανθρώπους που γνωρίζουν τα πράγματα από πρώτο χέρι;;; Όποιος γνωρίζει κάτι ας το καταθέσει παρακαλώ γιατί είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε.

  2. Προφανώς ο Φούρας είναι κομμουνιστής και παραθέτει την κομμουνιστική εκδοχή. Η μητέρα μου γεννήθηκε το 1928 στα Καλάβρυτα και στην εκτέλεση το 1943 ήταν 15 χρονών και τα έζησε όλα τα γεγονότα από πρώτο χέρι. Οι Γερμανοί σκότωσαν τους Καλαβρυτινούς για αντίποινα γιατί οι κομμουνιστές σκότωσαν 6 Γερμανούς στρατιώτες ανάμεσα τους και τον αδελφό του διοικητή της Πελοποννήσου και τους πετάξανε σε ένα πηγάδι. Οι Γερμανοί μάζεψαν όλους τους άντρες σε ένα χωράφι και τους εκτέλεσαν και οι κομμουνιστές ήταν κρυμμένοι στα γύρω βουνά και παρακολουθούσαν την εκτέλεση. Όλα τα γυναικόπαιδα τα κλείσανε στο σχολείο και μετά την εκτέλεση φύγανε οι Γερμανοί από το χωριό και αφού φύγανε από το χωριό κατέβηκαν οι κομμουνιστές από τα γύρω βουνά και τους πήγανε ψωμί. Και οι γυναίκες των Καλαβρύτων τους πήρανε με τις πέτρες και τους είπανε “Αφού ήσασταν γύρω γύρω στα βουνά κρυμμένοι και παρακολουθούσατε την εκτέλεση γιατί δεν ρίξατε με τα όπλα έτσι ώστε να αιφνιδιαστούν οι Γερμανοί να γίνει αντιπερισπασμός και να το σκάσουν πάνω στην αναμπουμπούλα αρκετοί άντρες? Θα σκοτωνόντουσαν έτσι πολύ λιγότεροι. Τώρα σας έπιασε ο πόνος και ήρθατε να μας φέρετε να φάμε?” Αυτή είναι η αλήθεια. Οι κομμουνιστές επίτηδες σκοτώνανε Γερμανούς για να κρατάει ο Χίτλερ μεραρχίες στην Ελλάδα και να νικήσει έτσι η μαμά Ρωσία. Και παραμυθιάζανε τα Ελληνόπουλα ότι πολεμούσανε τους Γερμανούς για την ελευθερία και την Ελλάδα και δεν είχανε καταλάβει τα νέα παιδιά ότι πολεμούσανε για να περάσει η Ελλάδα στην κατοχή της Ρωσίας και να γίνει Ρώσικο προτεκτοράτο. Χιλιάδες παιδάκια σκοτώθηκαν για τα συμφέροντα της μαμάς Ρωσίας παραπλανημένα από τα φούμαρα που τους πούλαγε το ΚΚΕ.

Comments are closed.