ΟΡΓΗ!!! «Έχουν φέρει 1000 αστυνομικούς που δεν κάνουν τίποτα, εγώ πυροσβέστες θέλω» [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
122121

ντιπρόεδρος κοινότητας Αφίδνων σε απόγνωση ζητάει πυροσβεστικά και πυροσβέστες και του στέλνουν συνεχώς αστυνομικούς.

► Γιατί;

► Γιατί έδιωξαν 5.066 πυροσβέστες και πήραν 1.500 Ειδικούς Φρουρούς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Για αυτό τους έβλεπα να τριγυρνάνε χώρος σκοπό και αναρωτιομουν τι κάνουν ;;;παρέλαση για να λέει ο κόσμος ότι ο Κούλης έχει σχέδιο για την αντιμετώπιση της φωτιάς και έστειλε τους αστυνομικούς για σβήσιμο της .Πάντως εγώ τους έβλεπα απλά να περνάνε πάνω κάτω ,ανάμεσα στα στενά με αί ενίοτε σταμάτησαν για 5 λεπτά και μετά τα ίδια …

  2. ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ… ΤΟΧΕ ΠΕΙ Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗΣ ΑΥΓΟΥΛΟ ΜΑΤΗΣ… ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΩ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟ… ΧΑΙΒΑΝΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ….. ΚΑΨΩ… ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ… ΞΕΥΤΙΛΕΣ!!!! ΑΧΡΙΣΤΟΙ… ΠΑΡΑΣΙΤΑ!!!!

  3. ουτε γιατρούς ουτε νοσηλευτές ουτε πυροσβέστες ουτε τίποτα. Διώξανε τους πάντες , μειώσαν νοσοκομεία, πυροσβεστικό σώμα και απλά μόνο μπάτσους και ειδικούς φρουρούς πήρανε οι νοεδημοκράτες και οι περισσότεροι απο αυτούς είναι για να πηγαινοφέρνουν τους καφέδες στους υπουργούς. κοπρόσκυλα. ξαναψηφίστες νδ ζώα !

  4. γιατί σε λίγο φιλε μου θα συνοδεύσουν τα καημενα προσφυγοπουλα που σας εκαψαν απο την Μαλακάσα σε ασφαλές σημείο κ ξενοδοχεία κ οι δικοί σου στον δρόμο άστεγοι κ καμένοι…..ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΛΈΟΝ..ΝΤΡΈΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΊΜΑΙ ΌΧΙ ΈΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΆ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…..Α.Γ.Α.Ν.Α.Κ.Τ.Η.ΣΑ……ΤΕΛΟΣ.

Comments are closed.