ΟΠΑ ΡΕ ΦΙΛΕ! ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΕΙ! ΛΕ ΠΑ:«Μπορεί να έχω πάει και με πάνω από 4.000 γυναίκες»! Τρέμε Σπαλιάρα!(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
λεπα

Το ρεκόρ του Γιάννη Σπαλιάρα μπορεί να ανήκει στο παρελθόν, ποιος το έσπασε; Ο Λευτέρης Πανταζής!

Ο ΛεΠα μίλησε σε πρωινή εκπομπή και είπε πως «μπορεί να έχω πάει με πιο πολλές, αφού είμαι 40 χρόνια φίρμα», αναφερόμενος στο ρεκόρ του Σπαλιάρα.

«Δεν θέλω να διαφημίζω με πόσες έχω πάει γιατί και αυτές οι κυρίες που έχουν πάει μαζί μου πέρασαν ωραία και εγώ πέρασα ωραία», πρόσθεσε ο Πανταζής.

Δείτε όσα είπε:  

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Κρίμα καταξιωμένος γνωστός τραγουδιστής να κάνει τέτοιες δηλώσεις. Που αποσκοπεί, σε λίγη κακή δημοσιότητα? Πραγματικά κρίμα.

  2. ..και με 14.000 ΑΝΤΡΕΣ !!!!

  3. Πάντως είναι εκτός από καρπερός και απρόσεκτος, αφού την Αντζελα (τη γνωστή) τη γκάστρωσε 4 φορές και έκανε ισάριθμες εκτρώσεις (το είχε πει η ίδια σε συνέντευξη στο Θέμο).
    Αν όμως ισχύει έστω και σ΄ ένα βαθμό αυτό που είπε, θα έπρεπε να είχαμε έναν ολόκληρο οικισμό, μη σου πω και ολόκληρο χωριό από εξώγαμα του Λε Πα, τον οικισμό Παγκοζίδη (πραγματικό επίθετο) ή Πανταζή ή το Παγκοζιδοχώρι ή Πανταζοχώρι …..

  4. Ακόμα και αλήθεια να είναι, εινσι ακομα μια ενδειξη της ξεπεσμενης κοινωνιας που ζουμε. Προβάλει ως πρότυπο “”” ανδρα”””” κάποιον που το χώνει οπου βρει, μη μπορώντας πλέον το πάνω κεφαλι να ελέγξει το κάτω.
    Όσο για τα θηλυκα – οχι γυναικες – που ξοδεύουν το κορμί τους και την ψυχή τους και γινωνται οικειοθελως ενα νουμερο στο καρνέ του κάθε “” γαμια “” η ετυμηγορία που έχει βγάλει για αυτές ο λαός είναι χαρακτηριστική.
    Π%&#@#€Σ !!!!

  5. Αυτός έχει φάτσα και μπόι από τσίτα μαϊμού Αλλά οι Ελληνίδες που δεν έχουν εμπιστοσύνη και προσωπικότητα πάνε με τέτοιους τύπους Γεωργιανούς γυφτους

  6. Άσε μας ρε ζούμπα’,που το παίζεις και σούπερ γα@@ιας.

  7. Γιατί οχι;; ο συγκεκριμένος λογικά λέει αλήθειες ..και μια χαρά καριέρα έκανε στο είδος του , βλήματα εεε βλήματα μερικοί που αμέσως κράζετε

  8. Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι πουστροφερνει.

  9. πάντως έχει μυαλό μπόλικο ο λεπά και ότι κονόμησε άξιος που τα διατήρησε

  10. Δεν αποκλείεται. Η νύχτα είναι γεμάτη γυναίκες που ψάχνουν πορτοφόλι και ευκαιρία να ανελιχθούν. Βέβαια το κατά πόσο οι κυρίες “πέρασαν ωραία”, ας μη παίρνει και όρκο….

  11. Kάναμε σταρ έναν Ρωσοπόντιο τυχοδιώκτη. Αυτό είναι αλήθεια.

  12. Οταν η γυναίκα μου δεί τον συγκεκριμένο τραγουδιστή στην τηλεόραση, πάντα μα πάντα με εμετικό τρόπο διερωτάται ” Υπάρχει γυναίκα που να φίλησε ποτέ αυτό το πράγμα…;

  13. Λογικά δε θα κοιμάται ποτέ κ το πηδημα θα του παίρνει 1 με 2 λεπτά.. (τέρμα ρεαλιστικό).. Αφού το βάζει σε χιλιάρικα δεν έβαζε ένα 10αρικο να χει.. Τσιγκουνιες εκεί τσ..

  14. Αφου νομιζει πως επεισε μια χωρα οτι εχει φωνη και ειναι τραγουδιστης. Δεν τους λεω και οτι την εχω και μεγαλη και μπολικη και πως εχω ξετρυπησει τα παντα ,μπορει να το χαψουν οι ουγκανοι ποτε δεν ξερεις σου λεει.

Comments are closed.