ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΟΡΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ – ΔΥΟ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΕ ΒΑΡΥ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ “ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΘΥΣΙΑΣ” ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙ

Κοινοποίηση:
NYC-brothers

Στη σύλληψη ενός 39χρονου και ενός 51χρονου, δύο αδέλφια από την Αστόρια, προχώρησαν οι αρχές της Νέας Υόρκης καθώς στο σπίτι τους βρέθηκε μια λίστα «ανθρώπινης θυσίας» με ονόματα αστυνομικών, πολιτικών, δικαστών, διασημοτήτων και τραπεζιτών.

Παράλληλα στο σπίτι του Άντριου Χατζηαγγελης και του μεγαλύτερου αδερφού του Άντζελο στο Κουίνς βρέθηκαν αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί και όπλα.
Σε βάρος των δύο αδερφών, τους οποίους η New York Post χαρακτηρίζει wannabe αναρχικούς, ασκήθηκαν 130 κατηγορίες.

Τα δύο αδέρφια από την Αστόρια χαρακτήριζαν «επιχειρηματικά καθάρματα» ορισμένα από τα θύματά τους ενώ σε μια από τις σημειώσεις τους έγραφαν «εξαφανίστε τα καθάρματα», «εξαφανίστε τη γη».

Η σύλληψη των δύο αδερφών έγινε σε κοινή επιχείρηση του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης, του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας και του γραφείου του εισαγγελέα στο Κουίνς.

«Η πόλη είναι ασφαλέστερη σήμερα. Δεν μπορούμε να φανταστούμε τις ζωές που σώθηκαν αλλά γνωρίζουμε ότι τα όπλα αυτά δεν πείραξαν ποτέ κανέναν» δήλωσε η εισαγγελέας Μελίντα Κατζ.

nea-yorki-opla nea-yorki-opla2

Όπως ανακοινώθηκε, στο διαμέρισμα που ζούσαν τα δύο αδέρφια, βρέθηκαν οχτώ αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί, δύο γεμάτες καραμπίνες AR-15 και δύο ημιαυτόματα περίστροφα των 9 χιλιοστών καθώς και 600 σφαίρες και τρία αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Εντοπίστηκε, επίσης, ένας εκτυπωτής 3D για την κατασκευή τμημάτων όπλων που δεν θα ανιχνεύονται.

Τα δύο αδέρφια αναμένεται να οδηγηθούν στο δικαστήριο στις 15 Φεβρουαρίου και αντιμετωπίζουν ποινή κάθειρξης 25 ετών έκαστος σε περίπτωση που καταδικαστούν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. τα αδέρφια τώρα θα καλοπεράσουν στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στις ΗΠΑ όπου θα πάνε να εκτίσουν την ποινή που θα φάνε η οποία λογικά θα είναι τα ΙΣΟΒΙΑ ξέρετε τα πραγματικά ΙΣΟΒΙΑ όχι αυτά που ισχύουν εδώ στην ελλάδα δηλαδή λέμε ΙΣΟΒΙΑ εννοούμε 25 χρόνια τα οποία με ένα μαγικό τρόπο γίνονται 8 χρόνια ή και 5 χρόνια.

    ότι αφορά τους “επαναστάτες” που καταρχάς θα πρέπει να σηκωθούν από την καρέκλα/πολυθρόνα/καναπέ τους για να “καθαρίσουν” τον τόπο που λέγεται Ελλάδα που είναι ένας τόπος της διαφθοράς/κλεψιάς/λαμογιάς/ανομίας
    ας αρχίσουν πρώτα από τον εαυτό τους/οικογένεια τους
    μετά ας συνεχίσουν με τους πολιτικούς (βουλευτές/συνδικαλιστές) που ζήτησαν την οποιαδήποτε προσωπική χάρη ή αλλιώς ρουσφέτι
    και μετά βλέπουμε ποιοι θα πάρουν σειρά γιατί θα συμφωνήσω η λίστα είναι πάρα πολύ μεγάλη ίσως δεν συμφέρει το να εκτελέσεις ίσως είναι προτιμότερο η ο ΠΟΥΤΙΝ η ο ΚΙΜ η κάποιος άλλος να πατήσει το μεγάλο κόκκινο κουμπί και να μας στείλει ένα πυρηνικό να μας εξαφανίσει από τον χάρτι ούτως η αλλιώς άχρηστοι είμαστε την χώρα μπορούν να την αξιοποιήσουν καλύτερα χωρίς εμάς.

  2. Ο στόχος τους ήταν το αλλοιωμένο κατεστημένο πολίτικη-δηκαστικη-αστηνομικη αρχή

  3. Δεν ερχόταν καλύτερα στην Ελλάδα να ξεπαστρεψουν όλα τα πολιτικά σκουπίδια που κυβερνάνε εδώ και χρόνια! Η λίστα εδώ είναι πολύ μεγάλη!!!!

  4. Τι φταίνε οι αστυνομικοί και οι δικαστές. Οι πολιτικοί φταίνε που βγάζουν νόμους να γλυτώνουν οι ανώμαλοι.

    1. Οι ψηφοφοροι φταίνε που βγάζουν πολιτικους να γλυτώνουν οι ανώμαλοι.

  5. ΚΡΙΜΑ… ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

    1. διαβασε ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΣΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ….. RESPECT ANIMALS AND NATURE……
      ΕΛΕΟΣ…. ΕΛΛΗΝΕΖΟΙ…… ΤΑ ‘ΚΑΜΑΡΙΑ’ ΤΗΣ ‘ΑΝΩΤΕΡΗΣ’ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ…….
      Ο ΣΥΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟΤΥΠΠΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥΣ… ……….. ….. …

  6. Για να τους κατακρινω πρεπει να ξερω ποιους ηθελαν να καθαρησουν ……….χαχαχαχααα η να υην τους κατακρινω……………χμμμμμ

  7. Γελάω με το άρθρο και τον τίτλο, που νομίζουν ότι γράφουν για την Ελλάδα, ενώ εν το μεταξύ δεν είναι παράνομος ο οπλισμός τους βάση του 2Α AN τον έχουν αποκτήσει ΝΟΜΙΜΑ.

    Αν ήταν ήδη εγκληματίες και πήγαν και αγόρασαν παράνομα όπλα από την μαύρη αγορά, και είναι ποινικό αδίκημα.

    Το να έχω νόμιμα 10 AR15 και 20 πιστόλια στο σπίτι, ΔΕΝ είναι παράνομο. Όπως δεν είναι ούτε καν στην Ελλάδα παράνομο να έχει κάποιος αλεξίσφαιρα και κράνη.

  8. Δε πιστεω τιποτα πια Ποια ειναι η αληθεια και ποιο το ψεμα Ετσι που μας καταν τητσαν ισως η δευτερα παρουσιανα ειναι η λυση ωστε να μεινουν μονο αυτοι που αξιζει να ζουν

  9. Αλβανε κοίτα την πρόοδο τής δικιά σου ράτσας που είναι ο απόπατος κάθε κοινωνίας με ναρκωτικά με δολοφονίες ληστείες, μέχρι εκεί είστε παραπάνω δεν έχει. Η υφήλιος όλη σάς πήρε χαμπάρι τί είστε, η Αγγλία απαγόρευσε περαιτέρω εισαγωγή αλβανών.

  10. Ασχημα νέα για την ομογένεια, δυστυχώς εκει στην Αστόρια που κρατούν την Ελληνική γλώσσα και παράδοση υπάρχουν και Ελληνες αναρχικοί.

  11. Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ…….
    ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ………. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….. ……
    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…..Η ΠΡΟΟΔΟΣ….. Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ…..
    ΤΙ,ΟΧΙ ?

    1. ΑΓΓΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΡΕ ΤΟΥΒΛΟ?? ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ.. ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΤΛ… ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ… ΑΙΝΤΕ

Comments are closed.