ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ . Εάν εφαρμόσετε την Υποχρεωτικότητα θα σας «ρίξουμε» σε 100 ημέρες ,όπως το ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός είναι ο λόγος

Κοινοποίηση:
1-2

Σκόπιμα απέτυχε ο Εμβολιασμός για να φτάσετε δικαιολογημένα στην υποχρεωτικότητα για τους λόγους που είναι πλέον , κοινό μυστικό . ΟΜΩΣ , η αντισυνταγματική πολιτική συμπεριφορά  , δεν  δύναται να παράγει ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ της υποχρεωτικότητας εν προκειμένου αφού , ως αιτιώδης συνάφεια των δύο αυτών καταστάσεων (αιτίας και αποτελέσματος), είναι βέβαιο ότι η δεύτερη κατάσταση προέκυψε εξ αιτίας της πρώτης.


Η έλλειψη Ηθικής συνεπώς που έδειξαν οι πολιτικές σας αποφάσεις από την αρχή της Πανδημίας ( αντιφάσεις ,σκοπιμότητες , παλινωδίες  κ.α , και εν τέλη η σκόπιμη  ακύρωση του τοίχους ανοσίας )  , δεν σας νομιμοποιούν στην ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ , να πρεσβεύετε Συνταγματικότητα της υποχρεωτικότητας , αφού ΣΚΟΠΟ είχαν να προάγουν ως μοναδική λύση τον εμβολιασμό , καίτοι υπήρχε και ο χρόνος να προετοιμαστεί καλύτερα το Σύστημα Υγείας , άπειροι τρόποι ( μέτρα) ώστε  να επιτευχθεί έγκαιρα το τοίχος ανοσίας όπως σ άλλα κράτη , αλλά , και να εφαρμοστούν άλλες θεραπείες κατά της covid που έχουν ήδη λάβει έγκριση από την ΕΕ ( σύμφωνα και με τον Μαργαρίτη Σχοινά) .

Υπό την Κρίση αυτήν συνεπώς , κανένα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ δεν θα αποφαινόταν ότι , η απόφασή σας περί υποχρεωτικότητας είναι ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ.

Δεν είναι συνεπώς ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΉ η εν λόγω υποχρεωτικότητα που επήλθε και επιβλήθηκε ως έσχατη λύση ,  μέσα από μια σειρά λάθος αποφάσεων , λάθος στρατηγικών και συγκεκαλυμμένων σκοπιμοτήτων που μπορούσαν και να προβλεφθούν και να αποφευχθούν έγκαιρα ,ώστε , να μην οδηγούσαν στο σημερινό αδιέξοδο

Το γεγονός ότι δημιουργήσατε με τον τρόπο αυτό και τους λόγους που όλοι γνωρίζουμε , σκόπιμα  ένα ΑΔΙΕΞΟΔΟ που συνιστά πλέον μια πραγματικότητα , θα πρέπει να σας οδηγήσει ΑΜΕΣΑ στην ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ( που προσβάλλει την ιστορικότητα της  κοιτίδας της Δημοκρατίας ) και στο να υιοθετήσετε άλλα μέτρα που θα προέλθουν μέσα από μια ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ.

Αυτή είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !

Σημ. Γκουγκλάρετε  -Πέντε «εντολές » προς το γεωπολιτικά «εγκεφαλικά νεκρό » Πολιτικό Σύστημα της Ελλάδας από τον Δ/τη της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης – για να δείτε την ημερομηνία των εκλογών.

Δημοσθένης Λαγκός  , για το δίκτυο της ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Χαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ χαχαχαχαχαχα άσε ρε σωτήρες 1 Αυγούστου όλα θα τελείωναν ,

  2. ΟΜΑΔΑ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΥ έχετε καταντήσει

  3. βλακείες! τι 100 μερες και αηδίες! ριχτους τώρα έχουν διαλύσει τα πάντα και ακόμα θα έχουν και 100 μερες? για πιο λογο?

  4. Ομάδα υψηλής αστυνόμευσης..

    Καλύτερο κι από τις προφητείες που εμφανίστηκαν τις τελευταίες 2 δεκαετίες σωρηδόν για έξτρα πρέζα κι αποχαύνωση, ώστε να συνεχίσει ο λαός ναναι κλινικά νεκρός και να μην αντιδρά σε ότι του μαγειρεύουν, περιμένοντας πάντα κάποιον από μηχανής θεό να επέμβει ώστε να συνεχίσει το αποτριχωμένο πλήθος να χτυπά κακόγουστα τατουάζ στα κορμιά, πίνοντας γύρω στα 2 λίτρα καφέ την ημέρα με το γνωστό ύφος τα ξέρω όλα.

  5. Επανω στο γεγονός τον εκατο ευρώ..πνήξανε την αλήθεια..κάθε συνταξιούχος κάνει δεν κάνει το εμβόλιο..θα πρέπει να επιστρέψει από 1400 ευρώ απιστροφη απο συντάξεις του παρελθόν.

    1. ναι τα ζητάνε πίσω αυτή την εποχή και δε το λένε , το πνίγουν .

  6. Άντε ρε μας δουλεύετε και εσείς…ρίχτε τους τώρα αν είστε μάγκες, σε 100 ημέρες δε θα έχουν αφήσει τίποτα όρθιο.

  7. Χαζομάρες,αν ήταν ομάδα καλά δομημένη ήδη θα είχαν δώσει το στίγμα τους με κάποια διορθωτικη για το κράτος επέμβαση..θα καλή ιδέα για αρχή είναι η κατάληψη ιδιωτικου καναλιού τηλεορασης για ολίγον χρονικό διαστημα με μυστική οδο διαφυγης.Αλλα είναι δυνατόν να μη υπάρχει μέσα στη ομάδα κάποιος κυπατζης, ρουφιάνος Ροταριανός,πρόσκοπος,λυκόπουλο,Λάιονς,άθεος,κομμουνιστής, γιαχωβας?

  8. ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΜΕΓΑΛΕ.. ΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !!! ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ 101 ΠΑΡΕ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!

  9. αυτη ειναι μια ομαδα του μαξιμου για να δημιουργησει εγκεφαλικη καταστολη στους οργισμενους πολιτες!
    ετσι ολοι θα περιμενουν τους δηθεν τρελους να ριξουν τον κουλη!
    ξυπνηστε ζωωωωααααααα!
    οσο περιμενετε τοσο θα μας καταστρεφουν!
    απλα για να ολοκληρωσουν δημιουργουν εικονικες παρατασεις!

Comments are closed.