ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΚΛΑΙΕΙ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙ, ΑΛΗΤ@ΜΠΟΥΡΕΣ: Συγκινητική στιγμή ανάμεσα σε ρεπόρτερ και ηλικιωμένο: «Φοβάμαι για το σπίτι μου» – Έκλαιγαν αγκαλιασμένοι στον “αέρα” [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
revi

Η φωτιά στην Εύβοια καίει για 7η ημέρα, και οι δημοσιογράφοι που είναι εκεί καλύπτουν αγόγγυστα τα γεγονότα.

Από την πρώτη στιγμή όλοι οι ρεπόρτερ είναι δίπλα στους πληγέντες και προσπαθούν να βοηθήσουν και να παρουσιάσουν την πραγματικότητα.

Μια συγκινητική στιγμή συνέβη πριν λίγο, καθώς η δημοσιογράφος του Open Ευλαμπία Ρέβη, όπου και βρίσκεται στην Εύβοια για ρεπορτάζ, την ώρα που μιλούσε με έναν ηλικιωμένο, ο οποίος με το ζόρι έβγαζε την φωνή του λόγω της ταλαιπωρίας και της ατμόσφαιρας που επικρατεί τις τελευταίες μέρες, της είπε κλαίγοντας «Δεν φοβάμαι για μένα, φοβάμαι για το σπίτι μου».

H δημοσιογράφος τον πήρε αγκαλιά και άρχισε να κλαίει και εκείνη λέγοντας του «σας παρακαλώ, μην κλαίτε», εμφανώς συγκινημένη.

Ο ηλικιωμένος κύριος, της είπε ότι δεν κοιμάται εδώ και μέρες και κάθεται και καταβρέχει το σπίτι. Μάλιστα όταν η δημοσιογράφος του είπε να τον πάρουν μαζί με το αυτοκίνητο του σταθμού της απάντησε «και που να πάω;»

Ενώ λίγο νωρίτερα, όταν τον άκουσε ότι δεν μπορούσε να μιλήσει, της είπε ότι έχει αναπνευστικά προβλήματα, τότε η δημοσιογράφος έβγαλε από την τσάντα της και του πρόσφερε μια μάσκα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Γιά τά κακουργήματα απέναντι στόν ελληνικό λαό θά τιμωριθείς κτηνώδης γουρλομάτη.Θά σέ χώσουμε στόν Ταυρο τής Σικελίας καί θά σέ ψήσουμε ζωντανό όπως τιμωρούσε ό Φάλαρις ό τύραννος τού Ακράγαντα στήν αρχαία Σικελία τούς εχθρούς του.
    Γιάννης Λάκων

  2. Πολύ καλή η ψυχούλα της δημοσιογράφου, να την έχει ο Θεός καλά!

  3. είχε χάσει τον πατέρα της αν δεν κάνω λάθος πριν λίγους μήνες..δεν θέλει και πολύ να σ πάρουν τα ζουμια.. respect ευλαμπια.

  4. Θα ρθει η ωρα τουs…Η νεμεσιs των 4 καβαλαρηδων ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙ..ΚΡΑΤΟS ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ

  5. Τελικά ίσως κάτι άρχιζε να σαλεύει στη ψυχή του Έλληνα ..ακόμα και του δημοσιογράφου γιατί όχι….έστω και μεμονωμένα…νομίζω και εγώ όπως και πολύ άλλοι πλέον ότι όλα φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος τους σχετικά με το πολιτικό σύστημα άσχετα εάν θα καταφέρει να επιβιώσει η όχι ο ελληνικός αυτόχθονο πληθυσμός και μη άρχιζει να αναζήτα τις εναλλακτικές σε μια δημοκρατία που όντας δεν δύναται να υπάρχουν αδιέξοδα σαν πολίτευμα…και όπως κάποτε στο παρελθόν είπε και κάποια σοφή λογική..δε πρέπει ο άνθρωπος να πάψει να πιστεύει στον άνθρωπο…

  6. Λαομίσητε γουρλομάτη πάρε μία τριχιά καί κρεμάσου.Η καλύτερα σκαρφάλωσε σέ μία τεράστια ανεμογεννήτια τής Μέρκελ καί πήδα κάτου.
    Γιάννης Λάκων

  7. ΤΕΛΙΚΑ MONO TO ΟPEN..ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ..ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝΕ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΖΩΝΤΑΝΑ 24 ΩΡΕΣ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΖΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ,ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..ΕΝΩ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΔΑΣΗ,ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΖΩΑ!ΕΝΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΥΣΤΟΚΥΒΕΡΝΗ,ΠΑΙΖΑΝΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΒΓΑΖΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΒΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ…ΦΥΣΙΚΑ..ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΕΡΩΝΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

  8. Πλησιάζει ταχύτατα η κάθοδος σου σατανιστή Κούλη θα πληρώσεις για όλα όσα έχεις κάνει και εσύ και τα λαμόγια που έχεις μαζί σου.

  9. ρε γαμημενε κουλη αυτο το κλαμα της απογνωσης το εχεις νοιωσει ποτε?αλλα τι να νοιωσεις μωρη κουφαλα που προσπαθεις ρε αθλιε σπιουνε εφιαλτη να δωροδοκησεις τον πονο των καταστραμενων με μαυρα λεφτα που θα τους τα παρεις με αλλο τροπο .να καεις στην κολαση

  10. Τα δακρυα του να γινουν χειμαρος και να σας πνιξουν και τους 300 εκει μεσα καργιολια

Comments are closed.