ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΥ… ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ! Σχέδιο εκτάκτου ανάγκης της ΕΛ.ΑΣ ενάντια στους άπλυτους

Κοινοποίηση:
koufontinas-1800

Η προσοχή της ΕΛ.ΑΣ. στρέφεται πλέον στην πορεία που έχει προγραμματιστεί για τις επτά το απόγευμα της Τρίτης στα Προπύλαια από ομάδες αντιεξουσιαστών υπέρ της άδειας Κουφοντίνα με την Αστυνομία να  καταστρώνει σχέδιο αποφυγής βίαιων επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας.
Τα ξημερώματα,  άγνωστοι έγραψαν συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, πέταξαν τρικάκια σε ένδειξη αλληλεγγύης στο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη», ζητώντας να του χορηγηθεί άδεια.

Λίγο μετά τις 03:30 το αστυνομικό τμήμα Καισαριανής δέχθηκε καταδρομική επίθεση από ομάδα περίπου 10 κουκουλοφόρων

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κουκουλοφόροι πέταξαν βόμβες μολότοφ στον αστυνομικό που εκτελούσε χρέη σκοπού, καθώς και στο αστυνομικό τμήμα. Στην συνέχεια οι δράστες διέφυγαν στα γύρω στενά.

Λίγο νωρίτερα, στην περιοχή του Παπάγου, άγνωστοι πυρπόλησαν το αυτοκίνητο της δημοσιογράφου Μίνας Καραμήτρου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο υπαίθριο πάρκινγκ της πολυκατοικίας, όπου διαμένει η δημοσιογράφος.

Η φωτιά έγινε αμέσως αντιληπτή και παρότι τύλιξε το αυτοκίνητο, όπως φαίνεται και σε βίντεο ντοκουμέντο, δεν πρόλαβε να εξαπλωθεί.

Και οι δύο επιθέσεις, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να σχετίζονται με ομάδες αντιεξουσιαστών οι οποίοι ζητούν να γίνει δεκτό το αίτημα Κουφοντίνα για άδεια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Άμα δεν βγει κανένας καινούργιος Βλαντ Τσέπες δεν θα σφίξουν οι κώλοι…

  2. Όπως φαίνεται , πολύ διάσημος έγινε ο ψόφιος γουρλομάτης . Μιας και έχει τόση πέραση στα κομούνια μήπως να τον βάζανε για Ευρωβουλευτή του σύριζα ?
    (Το καλύτερο θα ήταν να του δώσουν μια δεκαήμερη άδεια και να τον μαζέψουν οι Αμερικανοί. Και διακοπές διαρκείας θα έκανε στο Guantanamo και θα ξεβρώμιζε η χώρα ).

Comments are closed.