ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ “ΦΩΝΑΖΕΙ” ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ “#ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ”. ΚΡΥΒΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ – ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ – Η “ΕΛΠΙΣ” ΕΦΕΡΕ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κοινοποίηση:
μητσοτακης

Αυτό που συμβαίνει πάνω από ένα 24ωρο ξεπερνάει και τους χειρότερους εφιάλτες του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αγανακτισμένοι πολίτες ξεσπούν απαιτώντας να εμφανιστεί, επιτέλους, ο πρωθυπουργός και να αναλάβει τις ευθύνες του για το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και ο κόσμος δεν αντέχει άλλο. Το #εκλογές_ΤΩΡΑ και το #μητσοτάκη_παραιτήσου είναι πρώτα στα σόσιαλ μίντια.

Αλήθεια που κρύβεται ο Μητσοτάκης;  Μαθαίνουμε πάντως ότι μετά από δυο μέρες εξαφάνισης θα εμφανιστεί αύριο σε έκτακτο υπουργικό συμβούλιο να μιλήσει για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας από τον άφαντο κρατικό μηχανισμό!

Εμείς πάντως από τις εκατοντάδες αναρτήσεις που είδαμε στα κοινωνικά δίκτυα, με «μπινελίκια» και χλεύη για την παροιμιώδη ανικανότητά του επιτελικού κράτους της κυβέρνησης, σταχυολογήσαμε ενδεικτικά μόνο μερικά.

 

 

 

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

37 Σχόλια

  1. Ο Μηταράκης είπε ότι τους θέλει εδώ για εργατικά χέρια. Αναρωτιέμαι,οι Έλληνες δεν μπορούν δηλαδή να κάνουν αυτές τίς δουλειές; πρέπει να μας παρουσιάζουν τους λαθροεισβολεις σαν σωτήρες;

  2. Μεχρι την κυριακη το απογευμα , η Κεραμεως επεμενε τα σχολεια να ειναι ανοικτα την Δευτερα.

  3. Χαλαρώστε. Σιγά μην ξέρει ο Γεραπετριτης ποιος έκαψε την Εύβοια, τα χωριουδάκια και το βιος των χωρικών. Επειδή θέλει να βάλει άνεμογεννήτριες στην περιοχή που κάηκε, σημαίνει ό,τι ξέρει ποιος έκαψε την Εύβοια? Εξαλου ο πεθερός του είναι εργολάβος, όχι ο ίδιος!!

  4. Σκέψου δηλαδή τι θα γινόταν εαν χθες που έκλεισαν οι δρόμοι και ουσιαστικά κόπηκε η Ελλάδα στα δύο, εαν γινόταν θερμό επεισόδιο /μίνι πόλεμος με την Τουρκία και δεν μπορούσαν οι εφεδροι απο την Νότια Ελλάδα να παρουσιαστουν σε μονάδες στον Έβρο, λόγο επιστρατευσης επειδή έκλεισαν οι δρόμοι με μια ποσότητα χιονιού που στην Γερμανία θεωρείται αστεία … Απαράδεκτο αυτό που έγινε, δεν γίνεται να κλείνουν οι δρόμοι και να κόβεται η χώρα στα δύο εξαιτίας της ανικανότητας ορισμένων ,που δεν εδρασαν απο νωρίς για να μην κλείσουν οι δρόμοι απο Νταλίκες και αυτοκίνητα που δεν έχουν αλυσίδες ή δεν φοράνε χιονολαστιχα ή ελαστικά τεσσάρων εποχών με πιστοποίηση για οδήγηση στο χιόνι.

  5. Στέφανε, ρωτήσαμε δικηγόρο για τις διακοπές στο ρεύμα. Αποζημίωση δικαιούται ο κόσμος. Ψάξτε το. Κάντε μαζικές αγωγές και μυνησεις, ούτε λεπτό δεν έχουν δικαίωμα να σε αφήνουν χωρίς ρεύμα εφόσον τους πληρώνεις αυτά που ζητάνε. Επίσης τα 2000 ο Μητσοτάκης θα τα πάρει αλπ6τα δημόσια έσοδα πληρώνει για να γλυτώσει ο πεθερός του Γεραπετριτη. Αλητεία.

  6. M@Λ@Κ@ ΚΟΥΛΗ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΑΛΤΑΡΙΣΟΥ ΡΕ ΑΛΗΤΗ. ΠΑΓΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ, ΤΟΝ ΚΑΨΑΤΕ, ΤΟΝ ΤΡΥΠΗΣΑΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 301 ΟΜΑΔΙΚΩΣ. MΑΣ ΓΕΜΗΣΑΤΕ ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΓΥΦΤΟΥΣ ΤΟΜΑΡΙΑ…ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ….ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΡΑΤΖΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΥΑΛΥΜΕΝΟ….ΣΕ ΟΛΑ…ΣΕ ΟΛΑΑΑ…ΠΑΛΙΟΜ@Λ@Κ@ ..ΜΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.. ….ΡΟΜΠΑ….ΚΕΛΕΜΠΙΑ….ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΑΡΙΣΤΕ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΡΟΜΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΥΚΤΙΟ ΡΕ….ΟΥΣΤ ΑΠΟΔΩ ΑΧΡΗΣΤΕ….ΑΡΙΣΤΕ ΤΗΣ ΑΧΡΗΣΤΙΑΣ..

  7. Η πιο ανικσνη και αλλαζινικη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης….έχει δημιουργήσει ψυχολογικη πίεση σε όλο τον κόσμο

  8. ….ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ!!!…ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΑΛΑΤΙ….ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΕΙ!!….ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΓΚΑΝΤΕΜΗ!!!…

  9. Ρε γελοίοι, η κυβέρνηση φταίει που οι μ@λ@κες πήγαν να δουν χιόνι χωρίς αλυσίδες; Άιντε άσχετοι..

    1. Μπες ξανα στην τρύπα σου ρε σιχαμερό σκουλήκι

  10. Θελουμε τον Κούλη, θελουμε τον Κούλη, θελουμε τον Κούλη…………Στο μπορδελλιστάν!!!!!!!!!!!!!

  11. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ.ΒΑΛΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΛΛΑ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ.

  12. Η παραίτηση είναι το λιγότερο …η πλειοψηφία του ελληνικού λαού τους θέλει στην φυλακή ΟΛΟΥΣ και τις οικογένειές τους…που είναι κηφήνες και ζουν είς βάρος του ελληνικού λαού

  13. Και να παραιτηθεί τι έγινε;Δεν πρέπει να πληρώσει που διάλυσε την Ελλάδα και έστειλε τόσο κόσμο άδικα;

  14. Ο “αντίχριστος” είναι η γουρλομάτα Λοάκενα Κούλα. Ότι πιάνει γίνεται κάρβουνο, όπου περνά παντού όλεθρος και καταστροφές. Έχουμε τύχη βουνό που ήμαστε ακόμα ζωντανοί αλλά για πόσο ακόμα;

  15. Ειναι η πιο ανικανοι κυβερνηση των τελευταιων ετων.Επιτελους ειδαμε και τα σιστιμικα μεσα να τους τα χωνουν κανονικα,επιτελους λειτουργησε και λιγο η δημοκρατια.
    Παντως πλακα θα εχει να βγει και παλι το καρτουν με διαγγελμα.Αν το κανει θα βγαλει πιστευω ττον κοσμο στο δρομο

  16. Ο Στυλιανίδης έδωσε στη Σια Κοτσώνη στον Σκάι, παροιμιώδη Πασοκικου τύπου συνέντευξη όπου η Κοτσιωνη όχι μόνο δεν μπόρεσε να τον ρωτήσει ουσιαστικα αλλά έμεινε και άναυδη η τον ρωτούσε χωρίς απάντηση. Αυτός ο Πασοκικου οχετός το πήγαινε από δω το πήγαινε από κει, μόνο η κυβέρνηση δεν έφταιγε. Παρά λίγο να ζητήσει και το λογο. Η άλλη είχε μείνει με ανοικτό το στόμα μιας και δεν της απαντούσε η μίλαγε πάνω της χωρίς τελεια και χωρίς ουσία. Κλασσική συμπεριφορά και λογοδιαρροια τύπου ΠΑΣΟΚ. Με τέτοιους θέλουν να φτιάξουν την Ελλάδα?
    ΑΗΔΙΑ!!!!!!

  17. παραιτηση και μετα δικη το σκουπιδι εγκληματιας των 22.000 νεκρων

  18. Κουνια που σας κουναγε,που θα παραιτηθει η Μαφια…θα φανε οσα πιο πολλα μπορουν,μεχρι και το τελευταιο λεπτο.
    Οταν ψηφιζατε τη Μαφια τοτε ητανε καλα,ε ;
    Τωρα που σας γ@μαει,δε σας αρεσει και κλαιγεστε.
    Aυτοι κανουνε τη δουλεια τους,ΜΑΣΑΝΕ με δεκα μασελες,εσεις που τους ψηφισατε ειστε οι πανηλιθιοι…

  19. Πανηγυρίζουν πώς σταδιακά απεγκλωβίζεται ο κόσμος από την Αττική Οδό, βέβαια ακόμη δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία. Δεν σώζεται έτσι η κυβέρνηση, πριν να μπουν τα αυτοκίνητα στην Αττική Οδό, αλλά ακόμη και εκεί, όλα αυτά τα αυτοκίνητα κινήθηκαν με την ευθύνη ή αν θέλετε, την ανευθυνότητα της τροχαίας. Ο διοικητής της τροχαίας, μάλλον έχει δει μόνο το συνθετικό χιόνι που βάζουμε στα χριστουγεννιάτικα δένδρα και προφανώς δεν είχε δίπλα του αξιωματικό που υπηρέτησε σε περιοχές με μεγάλες χιονοπτώσεις και μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο. Στη συνέχεια επεμβαίνει η ασχετήλα του πρωθυπουργικού περιβάλλοντος με το παράλληλο κράτος που στήθηκε με τους μετακλητούς. Τότε τα πράγματα γίνονται πολύ χειρότερα, μπαίνουν σε κίνδυνο οι πολίτες και οι περιουσίες τους.

  20. Πιστέψτε το . Αυτός θα τον κάνει τον πυρηνικό.
    Αυτά που λέγαμε παλιά και τα κοροϊδεύαμε περί εκρήξεως του ηφαιστείου στη Σαντορίνη και περί αντιστροφης των πόλων δεν απέχουν και πολύ από την πρακτικότητα.
    Αν γίνουν εγκαίρως εκλογές, ίσως αποφύγουμε το ολοκαύτωμα.
    Πιστεύω ότι σε διαγωνισμό γκαντεμιας είναι ΑΠΑΙΧΤΟΣ.
    ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ

  21. Ναι πως,καλα κρασα που θα παραιτηθουνε…
    Ψηφισατε τη ΜΑΦΙΑ το 19 και περιμενατε να νοιαστει η ΜΑΦΙΑ για εσας;
    Τη ΜΑΦΙΑ εχετε ψηφισει,τοχετε παρει χαμπαρι ;
    Θα κλεψουν οσα πιο πολλα δις μπορουν και θα μασανε μεχρι και το τελευταιο λεπτο.
    Οσοι τους ψηφισατε ειστε εντελως ηλιθιοι και αν σας δωσουν αυξηση ενα κατοσταρικο στο μισθο η στη συνταξη μια βδομαδα πριν τις εκλογες,θα πατε να τους ξαναψηφισετε.
    Αυτοι εισαστε,Ραγιαδες ολοι μεχρι το μεδουλι και μετα οταν σας γ@μανε,κλαιγεστε.

  22. Μιζοτακη μάζεψε τα τρολακια σου γκαγκαπαπακωσταινα μην τις πάρει ο διάολος. Η δήλωση της γκαγκα για τους θανάτους των ανεμβολιαστων είναι ντροπή και όνειδος.Η άλλη η Τρικαλινή να μαζευτεί.Ξεκινησαν ήδη οι αγωγές στα δικηγορικά γραφεία των εγκλωβισμένων πολιτών στην Αττική οδό και όχι μονο.τριακοσαρια και αλυσίδες να τα βάλει στον π@το της.Απορουσα πως εκλέγονται εκεί στον κάμπο… αλλά με τις πλαστές επιδοτήσεις από ανύπαρκτες κατεστραμμένες καλλιέργειες και με το βολεμα όλων στο στρατό και σε όλο το δημόσιο..τάδε Έφη Τσ…ς κατάλαβα.

  23. Δύο χιλιάδες δίνετε σε όλο τον κοσμάκη, που 20 ώρες έκανε, γ….. Μητσοτάκη!

  24. Για τα μπολια 100 διαγγελματα! Τωρα μην τον ειδατε μην τον απαντησατε! Οταν ειχαμε τον τραυματια αστυνομικο των ΜΑΤ στη Νεα Σμυρνη διαγγελμα! Τωρα εδω λουλης εκει λουλης πουναι ο λουλης?!
    Αντε σηκω φευγα ανευθηνε! Πες στη ΔΕΗ μαζι με το φιλο σου το Χατζιδακι να φουσκωσουνε κι αλλο τους λογαριασμους για ενα ηλεκτρικο δικτυο της πλακας!
    Εξ αλλου και με καλοκαιρια εχουμε διακοπες απ τη καλη συντηρηση!
    Κανα λιγνητη τιποτα οικολογε πρωθυπουργε της καμμενης Ελλαδας?
    Πρασινο δεν εμεινε για δειγμα το καλοκαιρι και συ ενδιαφερεσαι για τις εκπομπες του διοξειδιου του ανθρακα ταχα μου!

  25. Χέστηκε από τό φόβο του από τίς κατάρες καί τίς βρισιές καί θά κρύφτηκε στούς φίλους του καί καθοδηγητές στήν μεγάλη στοά.
    Γιάννης Λάκων

  26. 100 εκατομμύρια πρόστιμο στην Αττική Οδό και να δούμε θα το ξανάκανε και 50 εκατομμύρια για ΔΕΔΔΗΕ και αντίστοιχα υψηλά πρόστιμα σε περιφέρεια δήμους θα το έκαναν ξανά???

    1. Και μετά θα βάζανε αυξήσεις στα διόδια ρεύμα τέλη, πάλη ο φτωχός θα την πληρωνε

  27. Η γκαντεμιά του παλαιού Μητσοτάκη δεν πιάνει μία μπροστά στην γκαντεμιά του Κούλη.

  28. Οι άλλοι φταίνε,δεν φταίει ο Κούλης. Γιατί ξεκινάς το αυτοκίνητο χωρίς να έχεις βενζίνη για 8 ώρες για να κινηθείς εντός αττικής; Και εφόδια νερού και φαγητού στο πορτ μπαγκαζ για δύο ημέρες τουλάχιστον; Ο Κούλης φταίει και γι’αυτό;

Comments are closed.