ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ: ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ, ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ, ΝΕΚΡΟΦΙΛΙΑ, ΠΟΛΥΓΑΜΙΑ – ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙ@Σ, ΑΥΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ… ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ!

Κοινοποίηση:
teaser19-1

Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ, ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ, ΝΕΚΡΟΦΙΛΙΑ, ΠΟΛΥΓΑΜΙΑ. Οι επόμενες διαστροφές που φέρνει και στην Ελλάδα μετά το γάμο των ομοφυλοφίλων ο Μητσοτάκης κατ’ εντολή της “διεθνούς της ανωμαλίας”. Βραζιλία, Ιαπωνία, Ισπανία, Μεξικό, Σουηδία, Φινλανδία, Γερμανία και ύστερα εμείς… Μετά τη Βουλή της πο@στιάς, αυτά είναι που έρχονται. Να ετοιμάζεστε…

makeleio 01 19-2-2024-2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. οι Εβραιοι Σιωνισται οπως Ολων Οσων ψηφισαν μνημονια και νομο γκεη γαμος φταινε και μονο αυτοι κατ εντολη του αντιχριστου παπα ρωμης.

  2. ΚΟΥΛΗ ΟΥΤΕ 4% ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΨΥΦΗΣΕΣ ΚΑΛΑ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΥΡΙΤΣΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΥΦΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΗΣΚΟΥΝ

  3. Οσο ποιό ανώμαλοι είναι οι πολίτες (είτε σεξουαλικά, είτε νοητικά), τόσο περισσότερο και ευκολότερο είναι διαχειρίσημοι από τους εξουσιαστές τους.Αυτό θέλουν.

  4. Γι’ αυτό ο Σαράκης επέμενε σε ερώτησή του προς τους εκπροσώπους των @νώμ@λων στην Βουλή και ρωτούσε επίμονα τι σημαίνει το “Κ” στο ακρωνύμιο Λ.Ο.Α.Τ.Κ.Ι.+ γιατί γνώριζε τα περί κτηνοβασίας.
    Δυστυχώς Στέφανε τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα γράψατε, άνοιξε ο ασκός του αιόλου και βγήκαν οι συμφορές.

    1. Το κ σημαίνει κουίρ ρε ούφο,δηλ. ουδετερόφυλος,πάλι καλά που δεν το μετέφρασες ως κομμουνιστές ή κάτι άλλο

  5. Με τόσα αδέσποτα που υπάρχουν θα το κάνουν ακόμα και σε δημόσιους χώρους. Μη μπάζετε σκυλιά στα σπίτια σας.

  6. Τι ψηφίζετε ρε μαλάκες; Εσύ φταις ρε Παπαδόπουλε που δεν τους κρέμασες όλους στο Σύνταγμα. Φορτωθήκαμε τα κωλόσογα για μια ζωή.

  7. Τα τερτιπια του συριζα και της νδ με την ανωμαλια εχουν ισοπεδωσει καθετι αξιες και ιδανικα

  8. όπως στη Γερμανία έχει νομιμοποιηθεί η κτηνοβασία
    ………..αποκτηνωμένος λαός χωρίς βούληση πλέον.
    Αντς και συντόμβς ,….γιουσουφάκια του συγγενή του αρχαιοκάπηλου

Comments are closed.