ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ… ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ: “ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ… ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΤΡΕΧΕΙ” [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
Screenshot_76

Και τώρα θέλω να ακούσει και ο κόσμος εμένα.

Θέλω επιτέλους να ξεπεράσουμε ως λαός την κακομοιριά, να ξεπεράσουμε αυτό που τίποτα δεν μας ικανοποιεί. Γιατί το ξέρω. Θα βγουν πολλοί και θα πουν:

-“Τώρα το θυμήθηκε; Πού ήσουν τόσο καιρό, Βελόπουλε;”.

Ε, λοιπόν, ναι. Τώρα το θυμήθηκε. Τώρα ήρθε η ώρα. Ξεχάστε τη στάση του μέχρι τώρα, που αν μη τι άλλο ο ίδιος ποτέ δεν μίλησε εναντίον μου. Αντιθέτως εγώ ήμουν αυτός που τον κατηγόρησε για τη στάση του στη Βουλή στη ψήφιση του νόμου 4682/2020. Αυτό που είχε κάνει μέχρι σήμερα ήταν να ΜΗ αναφέρεται ο ίδιος στη δράση μου και για ένα διάστημα, μετά τις αρχικές εμφανίσεις μου στις εκπομπές του Στέφανου Δαμιανίδη το 2021, να επιβάλει ένα άτυπο σιωπητήριο, ενώ δεν είχε αντιδράσει στις εναντίον μου επιθέσεις από το μικρόφωνο του Focus ή στην ανεκδιήγητη από την Κρήτη που έχει βήμα και στον σταθμό.

Αυτό όμως που μετράει, ανεξαρτήτως των κινήτρων που θα σκεφτεί ο καθένας, και καλό είναι πλέον να τα κρατήσει για τον εαυτό του, είναι ότι σήμερα, 9 Φεβρουαρίου 2024, ούτε μήνα πριν από την πρώτη δίκη στον πλανήτη για την απάτη του κορωνοϊού με το πρώτο νοσοκομείο αναφοράς στο σκαμνί, την ώρα που τρέχει η επίσης πρώτη στον πλανήτη ποινική διαδικασία για το έγκλημα των εγκλημάτων με τους πρώτους οκτώ επιστήμονες να έχουν ήδη καταθέσει και εγώ να είμαι ο πρώτος διάδικος στον κόσμο σε τέτοιας κολοσσιαίας σημασίας ποινική διαδικασία, και την ώρα που τρέχουν ταυτόχρονα αμέτρητες ποινικές διαδικασίες σε όλα τα επίπεδα της ιστορικής αυτής και πρωτόγνωρης για τα ελληνικά δεδομένα νομικής μάχης απέναντι στο παγκόσμιο θηρίο, ο αρχηγός πολιτικού κόμματος εκλεγμένου από 230 χιλιάδες ψηφοφόρους, μίλησε δημόσια για εμένα και τη νομική δράση μου.

Καταλαβαίνετε ότι σημασία δεν έχει η αναφορά στο όνομα Αντωνιάδης, αλλά το τι συμβολίζει το όνομα αυτό. Συμβολίζει την ιστορική μάχη απέναντι στο παγκόσμιο θηρίο, συμβολίζει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που τον ακολουθούν και παρακολουθούν τη δράση του, συμβολίζει τα χιλιάδες θύματα της εγκληματικής οργάνωσης, μέσα και έξω από τα κολαστήρια, συμβολίζει τις χιλιάδες ψυχές που ζητάνε δικαίωση.

Συμβολίζει την Ελλάδα που ψάχνει τη λύτρωση.

Ένα εκτελεστικό όργανο είμαι που έχει μία αποστολή, τίποτα άλλο.

Επομένως, παίρνουμε κάθε φορά αυτό που …νομοτελειακά έρχεται και προχωράμε στο δρόμο για τη νίκη.

Χωρίς “ναι μεν, αλλά”…

Υ.Γ.1 Και επειδή θα υπάρξουν ΚΑΙ αυτοί…:

ΟΧΙ, όπως και σε ΟΛΕΣ τις προηγούμενες, δεν θα κατέβω ΟΥΤΕ στις Ευρωεκλογές, ΟΥΤΕ με τον Βελόπουλο ΟΥΤΕ με κανέναν, και ΟΥΤΕ θα κάνω δικό μου κόμμα.

Συνεννοηθήκαμε;

Υ.Γ.2. Ξέρω τι θα σχολιάσετε. Για την αμφιβολία για την ευδοκίμηση των μηνύσεων. Εξέφρασε τη γενική διαχρονική και δικαιολογημένη αμφισβήτηση του κόσμου στη Δικαιοσύνη.

Βήμα βήμα, φίλες και φίλοι. Τι ακούγαμε μέχρι τώρα από την εδώ πλευρά;

“Σιγά μη γίνει τίποτα”.

Αυτό ΔΕΝ το ακούσαμε σήμερα.

Δεν πιστεύω να περιμένατε να ακούσετε τον Κυριάκο Βελόπουλο να λέει στο τέλος και το “έχετε πίστη”…

Όλα στην ώρα τους…

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Κ. ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ.. ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ !!! ΑΛΛΑ.. Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ,ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΧΕΙ [ΛΕΟΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ !!! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΚΡΑΤΗ, ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ, ΕΧΕΙ “ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ” ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

  2. ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Comments are closed.