ΟΙ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ! – Τον υποδέχθηκαν ή τον σέρβιραν; – Ο μετρ Κούλης και τα… γκαρσόνια

Κοινοποίηση:
electra-palace-thessaloniki-by-night

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε, χθες το βράδυ, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να πραγματοποιήσει την σημερινή ομιλία του στο πλαίσιο της ΔΕΘ και την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής.

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Electra Palace, στην Πλατεία Αριστοτέλους, με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ, Γιάννη Ρέτσο, τον πρύτανη του ΑΠΘ Νίκο Παπαϊωάννου και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδας, Αθανάσιο Σαββάκη.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκονται, μεταξύ άλλων, θέματα που αφορούν την πόλη και εν γένει την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας.

Σημειώνεται ότι ο περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, προσέφερε στη σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη, κι ένα από τα γνωστά τσουρέκια «Τερκενλής» της Θεσσαλονίκης.

Δείτε τις φωτογραφίες οι οποίες είναι αληθινές:

119243047_2429676197328341_2180041504700740616_n

Λευκό πουκάμισο, μαύρο παντελόνι… ετοιμοπόλεμοι 

119322341_321216669109637_8329421682245838234_n

Άλλη κρατάει το τσουρέκι, κι άλλος μας τα κάνει… τσουρέκια 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΤΑΠΕΡΜΑΝ ΠΙΣΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΨΗΣΤΗΡΙ ΣΤΗ ΜΟΥΝΙΤΣΑ. ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΨΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΜΑΣΚΑΡΑ!

  2. Όλοι εσείς που λέτε ο Μητσοτάκης να κάνει αυτό και ο Μητσοτάκης να κάνει το άλλο δεν έχετε καταλάβει ότι ο Μητσοτάκης όπως και ο Τσίπρας δεν είναι πρωθυπουργοί? Είναι ρέπλικες, μαϊμούδες που παρασταίνουν τους πρωθυπουργούς. Ο πραγματικός πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι η Μέρκελ και έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις της. Δεν σας κάνει εντύπωση που ανέβηκαν στην εξουσία 2 τελείως αντίθετα κόμματα, ο αριστερός Σύριζα και η κεντροδεξιά Νέα Δημοκρατία, και όμως η πολιτική παραμένει ή ίδια? Γιατί απλούστατα αλλάξανε οι μαϊμούδες αλλά ο πραγματικός πρωθυπουργός της χώρας παρέμεινε ο ίδιος, η Μέρκελ. Για να μην κουράζεστε ο πραγματικός πρωθυπουργός της Ελλάδας η Μέρκελ έχει αποφασίσει η Τουρκία να πάρει το μισό Αιγαίο και οι λάθρο να γεμίσουν την Ελλάδα και να πάρουν την Ελληνική ιθαγένεια. Και σ΄άλλα με υγεία.

  3. Καλά τα λέω εγώ μια DACHAU χρειαζεται με φούρνος και όλοι τους μέσα για σαπουνι

  4. Πωπω αγριαδα ο Κουλακας.
    Ειναι αποφασισμενος για τα παντα.
    Ακομα και να τραβηξει οπλο.
    Οχι με το δικο του χερι βεβαια.
    Τελικα τι γινεται με τον δολοφονο του Στεφανο ;

    “Οι φωτο ειναι αληθινες” χαχαχαχα

    1. ΚΥΡΙΆΚΟ ΠΡΟΧΏΡΑ ΣΕ ΘΈΛΕΙ ΌΛΗ Η ΧΏΡΑ ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΑΚΌΜΗ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΊΑ ΤΟ 50% ΕΊΝΑΙ ΚΟΝΤΑ

      1. ΕΝΑ HOT SPOT 100 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΧΟΡΤΑ;

  5. αρε κούλη ξεφτίλα γάμα του ςτουρκους στο αιγαίο να μίνεις στην ιστορία.

  6. το πιο σιχαμερο τσουρεκι στους πιο σιχαμερους αποδεκτες..Αυτα σας αξιζουν..

  7. ΠΟΙΟ ΣΑΠΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΟΛΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΙ ΜΟΥΛΟΙ.

  8. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΗ ΜΑΣΚΑ

  9. Ό,τι τρώνε οι προδότες και οι πατσαβούρες τους να γίνονται δηλητήριο μέσα τους, σαν την ψυχή τους την σάπια. Οι Έλληνες φυτοζωούνε και η αλλοδαπή μουστόγρια μασαμπουκώνει αστακούς. Όχι μόνο δεν δουλεύουν αλλά καταστρέφουν κιόλας καθώς εμείς οι μαλάκες τους πληρώνουμε αδρά. Πρώτη φορά βλέπω βαμπίρ με μάσκα. Να μην την βγάλουν ποτέ, τουλάχιστον έτσι δεν βλέπουμε τις σκατόφατσες τους.

  10. Ή μασάς λάστιχο,ή τσουρέκια Τερκενλης,είναι το ίδιο πράγμα.

  11. Πουθενά πάει μόνος του θεσμικά ή κουβαλάει πάντα και το μπάζο παρέα;

  12. Στον λαιμο να σας κατσει, σας σιχαθηκαμε περισσοτερο και απο τον σκ@τοτσιπρα!

Comments are closed.