ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΞΑΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 57 ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ – ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ή ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΣΟΥΝ; (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
6133741

Το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο βρίσκεται σε εξέλιξη. Η διαμαρτυρία τους δεν σταματά στο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, καθώς πήραν και πάλι τις μπογιές στα χέρια τους.

Κατά τη χθεσινή συγκέντρωση για τα Τέμπη, είχαν γράψει στην πλατεία Συντάγματος τα ονόματα των 57 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα. Ο φρούραρχος της Βούλης με τον Δήμο Αθηναίων παίζουν την “κολοκυθιά” για το ποιος έδωσε διαταγή να σβηστούν τα ονόματα χθες το βράδυ.

Οι φοιτητές έδωσαν τη δική τους απάντηση και λύση: Τα γράφουν ξανά!

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων με τη συμμετοχή φοιτητών, μαθητών, δασκάλων και καθηγητών, Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024.  (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων με τη συμμετοχή φοιτητών, μαθητών, δασκάλων και καθηγητών, Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024.
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων με τη συμμετοχή φοιτητών, μαθητών, δασκάλων και καθηγητών, Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024.  (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων με τη συμμετοχή φοιτητών, μαθητών, δασκάλων και καθηγητών, Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024.
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

6133755

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Ένα χρόνο μετά, θυμήθηκαν τα ΜΜΕ ενορχηστρωμένα όλα μαζί..να αποδώσουν τιμές!!!🤔 Ότι είναι τιμητές των Ελληνόπουλων πού χάθηκαν..🙄
    Κάτι μου βρωμάει εδώ.
    Η διαίσθηση μου με πληροφορεί ότι κάτι κινείται στα παρασκήνια πλέον από τίς μεγάλες Οικογένειες.
    Ή πέφτει ο Μητσοτάκης ή η ΕΕ αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο αρνητικής στροφής τών Ελλήνων σ’ αυτή την ψευτοδημοκρατία κ σε συνδυασμό με άλλα πράγματα πού θελουν νά περάσουν στην Κοινωνία, έδωσαν νέα κατεύθυνση.
    Πάντως δέν είναι φυσιολογικό νά συμβαίνει αυτό μετά από ένα χρόνο!!!
    Σαν να πεθάνει η μάνα μου Κ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΝΘΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!!!!!
    Η μάνα,η κα Καρυστιάνου, κατάφερε το αδιανόητο: Να σημάνει ο συναγερμός!
    Οι καμμενοι στο Μάτι,ηταν λιγότερο αθώοι?? Όχι βέβαια: Αλλά υπάρχει πλέον άμεσος κίνδυνος Κοινωνικής έκρηξης…

  2. Ο μιζοτάκης αισθάνεται ένοχος και έδωσε εντολή να σβηστούν,δεν θέλει να τα βλέπει

  3. Το μνημείο απέχει πολύ από τήν περιοχή πού έγραψαν τά ονόματα. Είναι δίπλα στό πεζοδρόμιο . Δέν βεβηλωσαν τίποτα.

  4. καλα και αγια αυτα ποιυ ασχολουνται οι φοιτητες , πανω στον ενθουσιασμο τους.Για να δουμε ομως οταν θ’αρχισουν να πιανουν δουλειες, οταν θα κανουν οικογενειες θα κανουν τα ιδια η θα τυρβαζουν περι αλλων. Γιατι ας μη ξεχναμε πολλοι απο το υπηρετικο προσωπικο του κουλισταν εχουν γινει πιο δεξιατζες και απο τους εν δυναμει δεξιους.τα καλα και συμφεροντα

  5. Σωστό και δίκαιο αυτό που κάνουν. Αν είχαν και το μυαλό να μην είναι αριστερόστροφοι και μετά τα 30 να αλλάζουν και να κοιτάζουν πως θα βολευτουν απ’το σύστημα θα τανε όλα καλύτερα. Γιατί οι νέοι είναι το μέλλον αλλά αρνούνται να διδαχθούν απ’το παρελθόν. Καλές οι ξένες γλώσσες, οι υπολογιστές, τα μεταπτυχιακά αλλά η ιστορία είναι αυτή που διδάσκει.

  6. δλδ γραψανε τα ονοματα κατω για να τα πατανε οι διαφοροι επισκεπτες .και αυτο ειναι αντισταση!!καλα λεω οτι ο ελληνας πρεπει να ψηφιζει πανω απο 25 χρονων

  7. Υποκρισία από τα asexual μαστούρια. Αντί να κάνουν s3x με το άλλο φύλο, κάθονται και βανδαλίζουν δημόσιους χώρους. Αυτοί είστε.

    1. Νταξ,πήγαινε τώρα στο κόμμα να πάρεις το χαρτζηλίκι σου,νεοταξίτικο ρεμάλι,τσάτσε του κρετίνου μιζοτάκη

  8. Καλα το να γραφουνε εκει που παταμε δεν το βλεπω και πολυ θετικο ειναι σαν να λεμε “τους γραφουμε στα
    παλια μας τα παπουτσια” οπως κανουνε στην ΝΔ.
    Θα μπορουσανε να το εγραφαν σε ενα πανο και να το κρεμουσανε στην ακροπολη για να δουνε τα χαλια
    μας σε ολη η ευρωπη….αλλα θα μου πεις εδω ψηφισανε τον μητσοτακη τι ψαχνεις.

  9. Το αίμα δεν ξεπλένεται,,
    Μπράβο σε,αυτήν την γενιά τον φοιτητών που “θα βγάλει το φίδι από την τρύπα”για όλες τις υπόλοιπες γενιές,που δεν τόλμησαν, κερδίζοντας το μέλλον που τις αξίζει.

  10. το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη καλό είναο να μην το βεβηλώνουν

  11. Υποκρισια σκετη.καλα κανουν και αντιδρουν για τα τεμπη ΑΛΛΑ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ.ΠΟΣΑ ΓΚΑΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ;;;;;;ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ;;;;;;;;ΣΑΠΙΣΕ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΝΡΘΩΠΟΣ.ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΚΕΤΗ.

  12. Αλήθεια τί θέλουν; να πατάν οι ξυπόλητοι τουρίστες τα ονόματα των νεκρών παιδιών τους ; θα είναι τιμητικό αυτό ;

  13. ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ????????ΤΗ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΝΟΙΜΕΙΟ???

  14. Σε δουλεια να βρισκομασται…..Να πανε αμα τολμαναι στα χιλιαδες σπιτια της οικογενειας Μητσοτακη να τα γραψουν και στου μπουλη δολοφονου Καραμανλη οχι σε ιερα σημεια του εθνους των ελληνων η οτι εχει απομηνει οπως του Αγνωστου στρατιωτη που καμμια σχεση δεν εχουν με την ξεφτιλα της μεταπολιτευσης

  15. Πιστεύω ότι θα ήταν προτιμότερο να τοποθετηθεί πανό με τα ονόματα, αντί να γραφτούν.

Comments are closed.