ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΥΛΗ – ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ – ΤΟ ΕΚΑΒ ΣΥΣΣΩΜΟ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ – ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Ypourgeio-ygeias

Αυτή την ώρα χιλιάδες υγειονομικοί πραγματοποιούν  συγκέντρωση έξω από το υπουργείο υγείας μετά και τα πρώτα έγγραφα αναστολής που παραδόθηκαν σε ανεμβολίαστους υγειονομικούς.

 

Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, οι υγειονομικοί τονίζουν ότι δεν είναι ενάντια στον εμβολιασμό αλλά στην υποχρεωτικότητα και στις αναστολές εργασίας.

Παράλληλα, εξηγούν ότι θα υπάρξουν μεγάλα κενά στο ΕΣΥ τα οποία θα δημιουργήσουν προβλήματα στους ανθρώπους που χρειάζονται ιατρική περίθαλψη.

Όπως επισημαίνει η Ομοσπονδία, “ήδη επιδόθηκαν σε εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία τα πρώτα φύλλα αναστολής καθηκόντων, σε πολλά νοσοκομεία είναι υπογεγραμμένα προς επίδοση και σε άλλα έβγαλαν εκτός προγραμμάτων υπηρεσίας τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους”

Image8

Image6 (2)

Image7

Image9 (4)

Image10

Image5 (1)

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία κλειστοί αυτή την ώρα είναι οι εξής δρόμοι:

-Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας
-Λεωφόρος Αμαλίας
-Σταδίου

Την ίδια ώρα, κλειστές παραμένουν οι οδοί Σόλωνος και Μασσαλίας στο κέντρο της Αθήνας, λόγω θραύσης αγωγού της ΕΥΔΑΠ.

Άναψαν τα αίματα νωρίτερα στη συγκέντρωση υγειονομικών στη Θεσσαλονίκη, καθώς μερίδα διαδηλωτών επιχείρησε να εισέλθει εντός του κτηρίου.

Οι παρατεταγμένες αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν τους διαδηλωτές που προσπάθησαν να ανέβουν στο κτήριο για να συναντηθούν με τη διοίκηση της ΥΠΕ και εκείνο που συμφωνήθηκε είναι να γίνουν δεκτοί πέντε εκπρόσωποι των υγειονομικών.

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία από εκατοντάδες υγειονομικούς έξω από τα γραφεία της 4ης ΥΠΕ, ενώ είχε προηγηθεί συγκέντρωση έξω από το ΥΜΑΘ. Ακολούθησε πορεία με κατεύθυνση την πλατεία Αριστοτέλους και την ΔΥΠΕ, με την πρόεδρο της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης, Δάφνη Κατσίμπα, να τονίζει ότι θα επιβαρυνθεί στο μέγιστο το Εθνικό Σύστημα Υγείας από την απομάκρυνση χιλιάδων εργαζομένων.

Φωτιά τώρα σε κτίριο κοντά στο υπουργείο Υγείας

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει σε κτίριο όπου στεγάζονται γραφεία, στη Γ’ Σεπτεμβρίου, κοντά στο υπουργείο Υγείας.
Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε κτίριο όπου στεγάζονται γραφεία στη συμβολή των οδών Γ’ Σεπτεμβρίου και Καποδιστρίου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής.
Πυκνός μαύρος καπνός βγαίνει από το φλεγόμενο κτίριο. Σε ασφαλές σημείο τα άτομα του κτηρίου.

IMG-ba39650af4cc0f54129e528b6fb3a588-V

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

43 Σχόλια

  1. Κρατάτε γερά παλικάρια, ΟΛΑ όσα θέλουν να περάσουν είναι ΠΑΡΑΝΟΜΑ μη μασάτε!!
    Ο Θεός να σας βοηθά!!

  2. Στέφανε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Κάνε μία έρευνα στο facebook του Ιατρικού συλλόγου Αθήνας. Εκεί υπάρχει ανάρτηση που ο κύριος Πατούλης απειλεί όλους τους ιδιώτες γιατρούς της Αθήνας πως αν δεν κάνουν το εμβόλιο θα τους αφαιρεθεί η άδεια λειτουργίας των ιατρείων τους. Ξεπέρασε και τον Κούλη ο Πατούλης σε εκβιασμούς.

  3. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ, ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΡΙΧΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ!

  4. ΑΝΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΞΑΝΑΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑΡΙΞΕΤΕ ΤΗ ΝΔ ΟΠΩΣ ΤΟ 2014 ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΝ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!

    1. Koυλη εσύ; Εγινες και τρολ εδώ στο μακελειό;

    2. Άντε χάσου ρε καριόλη ! Γμώ τη Νέα Δημιοκρατία σου !

  5. Η Κυβέρνηση αποδειχτηκε μεγάλος εχθρός των Ελληνων. Έτσι πρέπει οι προδότες και δολοφόνοι… της Ελλάδας μας να πάνε στον αγύριστο οι κερ@ταδες

    1. ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΛΕ

      1. σας εχει ηδη παρει και εσεις ψαχνετε προφυλακτικο ακομη….. με τις υγιες σας

  6. Μακαρι να ξυπνησουμε και να τους εξαφανισουμε ολους αυτους που λυμαίνονται την Βουλη και τον Ελληνα πολιτη!!Δεν υπαρχει αντιπολίτευση,γιατι ειναι ιδιοι!!Πρεπει να χυθει αιμα ,αν περασει αυτο στην κυβερνηση θα μας κυριολεκτικα ..Γαμησουν ολους,γερους και νεους!!Ειναι φασισταρια οπως και ο ψευτο σοσιαλιστής Τσιπρας,οσο για τουςαριστερους μην συζηταμε!!!

  7. Που είναι ο Τσίπρας, ο Κουτσούμπας και όλοι οι συνδικαλιστές εργατοπατερες, που έσπαζαν τα πεζοδρόμια άλλες φορές για τα δικαιώματα στα εργασιακά; Είναι όλοι στο κόλπο

  8. Θα του κλάσουν μια μάντρα του Μητσοτάκη. Ίσα ίσα που ξεβρωμίζουν σιγά σιγά τα νοσοκομεία μας από τους ψεκασμένους. Λίαν συντόμως και τα σχολεία μας.

    1. και λίαν συντόμως και από σένα τον ψεκασμένο-μπολιασμένο… καλό ψόφο και σε σένα

    2. Μητσοτάκη Γ@μιέσαι ! Θα φάτε καλά νεοδημοκράτες !
      Το τέλος έρχεται και θα είναι επίπονο !

    3. Βγάλτε τις τσιμπλες από τα μάτια σας ΡΕΕΕΕΕΕΕ…
      ΕΊΝΑΙ ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΚΌΛΠΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.
      Είμαστε ΠΕΙΡΑΜΑΤΌΖΩΑ για ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΡΛΑΔΕΣ….
      ΌΛΟΙ ΟΙ ΕΛΊΤ ΠΉΡΑΝ ΤΟ placembo….
      NEΡΑΚΙ ΤΟΥ ΘΕΟΎ….

  9. Ειναι να μην παθεις κατι τωρα…. βλεπω ασθενοφορα δικα τους ειναι?? και τα κατεβαζουν στης συγκεντρωσεις?? δημοσια περιουσια ειναι…ας κανουν οσες συγκεντρωσεις θελουν αλλα με δικα τους μεσα.

    1. Δεν πας να τους το πεις εκεί , να σε πηδήξουν εσένα και τη Νέα Δημοκρατία σου παλιοκαραγκιόζη !

  10. Προσέξτε στην αφίσα ποιόν στοχοποιούν….
    Τον Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ τον ΡΥΠΑΡΟΤΕΡΟ και ΣΚΟΤΕΙΝΟΤΕΡΟ υπουργό που φέρει την ευθύνη για πολλά από τα δεινά του τόπου.
    Είναι αυτός που έφαγε το ματσούκι πριν από χρόνια στην Πανεπιστημίου. ΘΥΜΣΑΣΤΕ;;;;;

  11. Ποια κυβέρνηση ρίχνουν? Ο Κούλης θα κυβερνάει για χρόνια τον τόπο…

  12. Mε πορδες δεν βαφονται αυγα και δωρο ο φραπες και οποιος καταλαβε καταλαβε τι θελει να πει ο ποιητης

  13. ουτε στα πιο εφιαλτικα ονειρα μας αυτο που γινετε ειναι απιστευτο . ολοι η κατοχικη βουλη θελει κρεμασμα γαμο την φαρα τους

  14. Κακώς λένε ότι δεν είναι κατά των εμβολιασμών από τη σιγμή που δεν διευκρινίζουν για ποιούς εμβολιασμούς μιλάνε!!!!!, γιατί όλοι που δεν κάνουν τα εμβόλια covid-19 κατά βάθος έχουν σοβαρούς λόγους που ενεργούν έτσι και όχι γενικά και αόριστα επειδή είναι κατά της υποχρεωτικότητας που ούτως ή άλλως βέβαια είναι και αυτή σημαντική παράμετρος που πρέπει να την υπερασπίζεσαι!!!!!

    1. Σωστη παρατηρηση.
      Λενε οχι στην υποχρεωτικοτητα του εμβολιασμου, γιατι δεν θελουν να κανουν το συγκεκριμενο εμβολιο, αρα λενε και οχι στα εμβολια κατα κοβιντ.
      τοτε τι γραφουν στα πανω; δουλευομαστε και μεταξυ μας τωρα; για να μην τους κατηγορησουν ως “ψεκασμενους” λενε “ναι μεν αλλα…”
      Να βγουν να φωναξουν την αληθεια! οτι δεν θελουν τα συγκεκριμενα κωλοεμβολια.

  15. Όποιοι τον ανέβασαν, όταν θελήσουν θα τον αναλώσουν. Και οι ίδιοι αφέντες τους θα εμφανίσουν και πάλι το έτερο μασονοκο@@@@κυλο, το αντίχριστο και αντεθνικό βδέλυγμα που έκανε τόσο μεγάλη και λανθάνουσα ζημιά στην κοινωνία και το έθνος?
    Ας κοιταχτούμε στον καθρέφτη και ας μουτζώσουμε την προβολή μας, γιατί αν δεν είχαμε μεταμορφωθεί σε όχλο δεν θα είχαμε αυτά τα σκύβαλα προς θέαση.
    Μία μασονική οικογένεια που ηγεμονεύει στο προσκήνιο και το παρασκήνιο κοντά έναν αιώνα τώρα, και ένα νεοπαγή γενίτσαρο που τα ύπουλα πεπραγμένα του ξεχάστηκαν πάρα πολύ γρήγορα και περιμένει, πάντα μαζί με την αυτοκόλλητή του που θυμίζει πλατεία, το επιβαλλόμενο alter ego του, σαν προβατόμορφος λύκος αναμένει για να ξεσκίσει τις σάρκες και να πιει το αίμα των μαύρων προβάτων.
    Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ!!!

  16. Ολους τους υγειονομικούς,και περισσοτερους απο όλους ο Ελληνας φορολογούμενος έχει πρώτη ανάγκη τους γιατρούς. Που είναι ο Ελληνικός λαός για συμπαράσταση? Γιατί τους αφήνουμε μόνους τους στην διαμαρτυρία??? Μηπως τους πληρώνει ο Μητσοτάκης απο την τσέπη του και δεν το γνωρίζουμε?Είναι πληρωμένα απο τον Ελληνα φορολογούμενο και απο τις εισφορές μας στα ασφαληστικά ταμεία.

  17. Ηλεκτρικός Θησέας ,,,, Σιδηρόπουλο έρευνα γερμανικού πανεπιστημίου έδειξε πρίγκιπας ένα πρίγκιπας που κατέβηκε στο δρόμο για εμάς κοφτό είπαν στην Ελλάδα

  18. Απ το ρουσφετι…στο κουρμπετι…Εσφιξε ο κωλος στους βολεμενους, απο την αναστολη,…και βγηκαν στο δρομο…
    Τωρα τη θυμηθηκατε τη δημοσια υγεια….ρε…και το δικαιωμα σας στον μη εμβολιασμο…?
    Το εμβολιο θα το κανετε, και θα σας βαλει να τραγουδατε, ολη μερα κιολη νυχτα, το πουστακι με την ποδιτσα… Ειδαλλως τραβατε στα δικαστηρια….για να παρετε δικασιμο μετα απο 10χρονια…

    Μας καταστρεψανε…
    Οι Ανθελληνες Πολιτικοι…και….τα Κοπροσκυλα του δημοσιου…

  19. Μου αρέσουνε τα λάθη κύριε Μπαμπινιώτη μου στην σωστή ορθογραφία έφαγα την νιότη μου

  20. Παιδιά, τίποτα δεν έχει κερδηθεί με ηλιθιες πορειουλες τις λεγόμενες ειρηνικες όπως τις λένε. Αυτοί οι δοσιλογοι χρησιμοποιούν όλα τα μέσα εναντίον του λαού και της πατρίδας μας. Αφήνουν αυτή την ώρα που μιλάμε ανθρώπους ανέργους και παιδιά νηστικά. Όταν ο άλλος χρησιμοποιεί εναντίον σου πυρηνικά εσύ δεν τον αντιμετωπίζεις με νεροπίστολα!

  21. Εγώ θα σε συμβούλευα να ακούσεις το Ασιμος κάποτε γελάσαμε στην γενιά μας περιθώρια κοίτα τύποι λέγαμε χα χα ρίχναμε καμία δραχμή προσπερνάμε ,Σήμερα λέω παράτα τα όλα Ασιμος

  22. Να πέσει το σίχαμα !!!!!!! ντου ρε παντού !! Τι κάθεται δεν τον θέλουμε !!!τέλος @

  23. Για να φύγει η Κούλα χρειάζεται σπρώξιμο και από εμάς. Τι λέτε ; Πότε με το καλό ;

  24. Τωρα ξυπνησατε εστω και τωρα δεν ειναι αργα βοδια ξεσηκωθητε

  25. Αμήν αλλά δεν το βλέπω άμυνα μεγάλη δεν θα πεινάσει κανένας ώρε κρατήστε αδέλφια θα δούμε τη θα κάνουμε για ενίσχυση είναι και το συνταξιοδοτικο στην μέση κλέβουν τα λεφτά μας όσο για τους μπάτσους κατώτερης βαθμίδας θα βάλουμε σύνθημα 3 ,60 μάγκες

  26. καίνε έγγραφα που θα στέλνανε κόσμο στην φυλακή;;;;

  27. καντε ντου στην βουλή, ξεσκίστε τους παλιοπ@υστες

  28. Εχει ρημαξει τη χωρα ο κερατας…δε λεει να σηκωθει να φυγει…
    Ουστ ρε …κοπροσκυλο!

  29. Ολο πεφτει κι ολο πεφτει αυτη η κυβερνηση αλλα στεκεται ορθια! Ας το καλυτερα θα τη φαει το ανταρτικο των πολεων ! Τωρα που τη εκανε κι ο Χρυσοχοιδης!

    1. Είναι σα τον Ερντογάν και την οικονομία της Τουρκίας ένα πράγμα 😂😂

Comments are closed.