ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ : “Ξεφεύγει η κατάσταση στη Χίο με τα κρούσματα του κορονοϊού”

Κοινοποίηση:
xios

Είναι η δεύτερη καταγγελία που μας έρχεται σήμερα από νησί και αφορά τη διασπορά του covid-19 . Αυτή τη φορά είναι από αναγνώστη μας στη Χίο, ο οποίος επισημαίνει τη μη τήρηση των περιοριστικών μέτρων από τα καταστήματα του νησιού.

Πιο συγκεκριμένα ο αναγνώστης μας αναφέρει :

“Καλησπέρα σας,

Πιστεύω ότι είσαστε μια εφημερίδα που σέβεστε τους αναγνώστες σας και θα μιλήσετε για την κατάσταση που σας περιγράφω.
Είμαι μόνιμος κάτοικος Χίου, ήθελα να σας επισημάνω την κατάστασή που επικρατεί στη Χίο λόγο του κορωνοϊού.
Κανένα μαγαζί δεν παίρνει τα απαραίτητα μέτρα, τα καφέ και τα εστιατόρια δεν τηρούν κανένα μέτρο ασφαλείας και τις αποστάσεις που ορίζει ο νομός.
Ο Δήμος δίνει άδειες σε κάποια μαγαζιά να κλείνουν τους δρόμους, για παράδειγμα μπροστά στην είσοδο του τοπικού δικαστηρίου, να βάζουν τραπεζοκαθισματα ώστε να δημιουργείται συνωστισμός και όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμά να γίνονται τρέλα πάρτι μέχρι το πρωί.
Η αστυνομία κάνει τα στραβά μάτια και παραβλέπει αρκετά.
Το νησί από εκεί που δεν είχε κανένα κρούσμα έχει φτάσει να έχει 12 κρούσματα σε μια ήμερα.
Λόγο που είμαστε μικρή κοινωνία και γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον, ξέρουμε ποιοι είναι δυστυχώς οι άνθρωποι που κόλλησαν τον Covid.
Όλα τα κρούσματα είναι από νέους που δυστυχώς δουλεύουν σε μαγαζιά με πάρα πολύ κόσμο, όπως καφέ και μαγαζιά ενδύσεις.
Σας παρακαλώ πάρα πολύ βοηθήστε μας να αντιμετωπίσουμε αυτή τη δύσκολή κατάστασή που αντιμετωπίζουμε, μη σιωπήσετε και εσείς.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Αγαπητή μανδαμ η κύριε….Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τον φόβο και την αγωνία που σας εχει κυριέψει και που τα επιτείνει η διαρκώς συνεχόμενη προπαγάνδα μονομερούς και στοχευμένης πληροφόρησης.
    Αντί να σας απασχολεί ότι μπορεί να γίνεται στόχος εκεί που κοιμαστε από καμία ρουκέτα η βλήμα του εχθρού, δεδομένης της πολεμικης καταστάσεως…. όπου η ….κατάληξη σας, μπορώ να σας βεβαιώσω θα είναι .. . σιγουρη!!!
    Ανησυχείτε, μη τυχόν και…. κολλήσετε κορονοιο…
    Θα μπορούσατε κάλλιστα να μην συνωστίζεται με τους …. απρόσεκτους υπολοίπους η εσείς που είστε καθ υπόδειξη,των ειδικών….,προσεκτική/ος και να κυκλοφορείτε με τις δέουσες προφυλάξεις όταν συναθροιζεστε με κόσμο η κυκλοφορείτε για τις καθημερινές σας υποχρεώσεις…..αφού η…μασκα σώζει!!!! Η….οχι????

  2. oloi oi rofianoi tou sustimatos stelnoun email se antisustimiko sait pagida mou murizetai

  3. Στεφανε τι μπορειτε να κανετε μπροστα σε μια τετοια μεγαλη γκαντεμια στο κρατος των Κουληδων?????????Τι μπορει να πει κανεις στην δυστυχια τοσων ανθρωπων που παλευουν με την υγεια τους για να διεκδικησουν μια δεκαρα μεσα στους κολονομους των ν δουλων??? Τι να σου κανει η αστυνομια που βρισκεται απομονωμενη τοπικα αναμεσα σε φιλουσ γνωστους και εχθρους???????? Τι να γραψει κανεισ για μια πατριδα προδωμενη απο τους αθεους και απατριδες που την κυβερνουν????????? Στα ζωα της Μυκονου??

Comments are closed.