“ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΜΕ ΒΙΖΙΤΕΣ – ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΥΓΩ” – ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ 24ΧΡΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΒΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ ΣΕ ΣΟΥΪΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
georgia-viasmos-24hroni-toxikologiki

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται η κατάθεση της ανήλικης κοπέλας, φίλης της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, για όσα προηγήθηκαν του βιασμού σε σουίτα γνωστού ξενοδοχείου στην παραλία της Θεσσαλονίκης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Μεταξύ άλλων, η φίλη της Γεωργίας αναφέρει ότι η τελευταία ήταν πολύ μεθυσμένη, αλλά και ότι, όταν αποφάσισαν να φύγουν από το πάρτι, η Γεωργία της είπε ότι τελικά θα επιστρέψει.

Αναλυτικότερα, η 17χρονη κατέθεσε τα εξής στους αξιωματικούς του αστυνομικού τμήματος του Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη:

«Στις 31/12/2021 και περί ώρας 15:30 βρισκόμουν με τη φίλη μου τη Γεωργία στην καφετέρια Α……. στη Θεσσαλονίκη. Πήγα για λίγο στην τουαλέτα. Όταν γύρισα, μου είπε η Γεωργία πως έχουμε μια πρόταση για το βράδυ για να πάμε σε ένα πάρτι που θα γινόταν στο ξενοδοχείο……. της Θεσσαλονίκης. Συζητώντας το με τη φίλη μου, αυτή φώναξε τον Μάνο. ο οποίος απ’ ό,τι ξέρω έχει ποσοστά στην καφετέρια και τον ρωτήσει πότε θα γίνει το πάρτι».

«Αυτός είπε μετά την αλλαγή. Μετά χωρίσαμε με τη Γεωργία και πήγαμε σπίτι για ξεκούραση και για να ετοιμαστούμε. Το βράδυ περί ώρας 20:30 είμασταν καλεσμένες σε ένα ρεβεγιόν στην Καρόλου Ντιλ. Μετά την αλλαγή του χρόνου και περί ώρας δύο τις 1/1/2022 μεταβήκαμε στο ξενοδοχείο (αναφέρει το όνομα)» συνεχίζει η 17χρονη στην κατάθεσή της.

Σύμφωνα με την ανήλικη κοπέλα, όταν έφτασαν στο ξενοδοχείο, τηλεφώνησαν στο άνθρωπό που τους είχε προσκαλέσει, προκειμένου να τους δώσει οδηγίες«Εκεί, ο Μάνος μας είπε από το τηλέφωνο να πούμε στη ρεσεψιόν ότι θέλαμε να πάμε στο δωμάτιο 601, αλλά στην πραγματικότητα θα ανεβαίναμε στο 401. Μόλις φτάσαμε στο 401 δωμάτιο, συναντήσαμε εντός αυτού περίπου 13 άτομα. Από αυτά άνδρες ήταν πέντε-έξι. Εγώ με το που μπήκα στον χώρο αρχικά δεν ήθελα να κάτσω.

Οι περισσότερες γυναίκες που έβλεπα έμοιαζαν με βίζιτες και έμεινα έκπληκτη από το κλίμα. Βέβαια, δεν θα μπορούσα να το αποδείξω αυτό, αλλά ούτε και να είμαι σίγουρη».

Αν και η ίδια η ανήλικη δεν ήθελε να παραμείνει ούτε λεπτό στη σουίτα, η φίλη της επέμενε: «Η Γεωργία μου είπε ας κάτσουμε ένα μισάωρο να πιούμε ένα ποτό και θα φύγουμε. Μετά από ένα μισάωρο κι ενώ η Γεωργία ήταν πολύ μεθυσμένη, ξεκινήσαμε για να φύγουμε μαζί με μια γνωστή μας ονόματι ΜΙΑ».

«Συμφωνήσαμε πριν κατέβουμε από το δωμάτιο ότι η ΜΙΑ θα πήγαινε εμένα και τη Γεωργία στο ΑΧΕΠΑ, όπου βρίσκονταν η μητέρα μου με τον αδερφό μου. Μόλις κατεβήκαμε, η Γεωργία άρχισε να λέει ότι ήταν καλά και θα έπαιρνε το αυτοκίνητό της, για να γυρίσει σπίτι.

Κι ότι δεν ήθελε να πάει στο ΑΧΕΠΑ, γιατί είχε κακές μνήμες από εκεί. Δεν κατάφερα να την μεταπείσω κι αφού με ρώτησε που έχει παρκάρει, δεν θέλησε να την πάω έως το αμάξι και φύγαμε».

Μετά από λίγο, η 17χρονη τηλεφώνησε στη φίλη της για να δει πώς είναι. «Έπειτα από περίπου δέκα λεπτά την κάλεσα για να δω τι κάνει. Το σήκωσε και τότε άκουσα έναν περίεργο θόρυβο.

Την ρώτησα εάν κάνει εμετό και μου είπε όχι, περιμένω τον Μάνο να με πάει στο πάρτι. Μου είπε ότι άλλαξε γνώμη κι ότι θα πήγαινε στο πάρτι. Επίσης, ότι δεν θα οδηγήσει, αλλά θα νοικιάσει δωμάτιο για να κοιμηθεί εκεί. Όταν γύρισα σπίτι με τη μητέρα και τον αδερφό μου δεν έμαθα κάτι παραπάνω».

Η ανήλικη, που με έκπληξη της είχε πληροφορηθεί ότι τελικά η φίλη της είχε παραμείνει στο ξενοδοχείο, είδε την επόμενη ημέρα που ξύπνησε κλήσεις από την 24χρονη στο τηλέφωνο της.

«Το μεσημέρι όταν ξύπνησα βρήκα τρεις κλήσεις στο κινητό μου από τη Γεωργία. Την πήρα αμέσως τηλέφωνο αρκετές φορές, αλλά ήταν απενεργοποιημένη μέχρι αργά το μεσημέρι. Κατά τις 18:00 μου τηλεφώνησε και μου εξήγησε όσα έγιναν κι ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Εγώ θέλω να προσθέσω πως ο Μάνος πριν 1- 1,5 μήνα είχε φλερτάρει κι εμένα και κατ ιδίαν και με μηνύματα χωρίς ανταπόκριση.

Τέλος θέλω να προσθέσω πως λίγο πριν φύγουμε από το πάρτι έφτασε στο ξενοδοχείο ένα περιπολικό της αστυνομίας. Αυτοί που ήταν στο πάρτι θορυβήθηκαν και έκλεισαν τη μουσική. Μία από τις κοπέλες που ήταν εκεί φώναζε: «Τι φοβάστε αφού είμαι εγώ εδώ!», αφήνοντας υπονοούμενα και σε μια φάση ο Μάνος της απάντησε ότι δεν φοβόμαστε τίποτα».

«Η μουσική έπαιζε με ηχείο και Bluetooth και η ένταση της ήταν μέτρια ως χαμηλή. Όταν φύγαμε από το πάρτι δεν χαιρετήσαμε κανένα ούτε ρώτησε κάποιος που πάμε. Εγώ πέραν του Μάνου που γνώριζα δεν ήξερα κάποιον άλλον μέσα στο δωμάτιο. Δεν περνούσα καλά και δεν έδωσα σημασία στα πρόσωπα που ήταν στο πάρτι. Επίσης δεν ήπια το παραμικρό» καταλήγει η 17χρονη.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

52 Σχόλια

  1. ΕΦ ΟΣΟΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ( ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ) ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΗΤΑΝ ΒΙΖΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΗΣ??? ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ??? ΤΑΞΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ .

  2. Ακου εμοιαζαν με βιζιτες!!!!!!!! Σωπα καλε!!!!!! Μονο εμοιαζαν;;;;;; Αφου λοιπον ειδατε το σκηνικο που ηταν υποπτο, γιατι δεν φυγατε αμεσως;;;;;;; Τα σωστα κοριτσια δεν πηγαινουν σε παρτι σε ξενοδοχεια με αγνωστους!!!!!!! Για να μην τρελαθουμε δηλαδη!!!!!!! Και εκλεισε η αλλη δωματιο για να κοιμηθει, αλλα συναντησε στο ασανσερ τους τρεις και δεχτηκε να παει στο δωματιο τους!!!!!!! Που πας κυρα μου στο χαλι που εισαι στο δωματιο των καρχαριων;;;;;;;; Δεν υποψιαζεσαι τιποτα;;;;;;; Γιατι δεν πηγες με τις φιλες σου που εφυγαν;;;;;; Τα ερωτηματα ειναι πολλα!!!!!!! Τωρα αρχισαν τα κλαψουρισματα, αλλα το κακο εχει γινει!!!!!! Να μαθουν μερικες να αποφευγουν τις κακοτοπιες, εκτος και αν τα θελει ο κ@λαρακος τους!!!!!!!! Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι οι….Κοι αυτοι δεν πρεπει να καταδικασθουν με βαριες ποινες, αν αποδειχθουν οι πραξεις τους!!!!!!!!

  3. Αμάν πια με τις γυναίκες, ηρεμήστε λίγο ρε αγόρια, τόση πείνα τον 21ο αιώνα;

  4. Δεν ήξευραν τα κορίτσια, κατά λάθος πήγαν στα δωμάτια του χοτέλ. Ήταν μαζεμένες δεσποσύνες, σεμνά ντυμένες που τους έδωσαν χάπια οι βιαστές.. Μην τις κατηγορείτε δεν είναι βιζιτούδες..οι κυρίες. Απλά είχαν φίλες βιζιτούδες που τις φώναξαν απο ανέμελη περιέργεια, να γίνουν πολλές και επειδή προφανώς δεν έδωκαν ”ποπό” αρπάξανε και μερικές.

    1. Δεν είναι αυτές κατηγορούμενες, κάτι μούλοι σαν και του λόγου σου είναι και δικαίως…

  5. Στον Τριανταφυλλόπουλο είπε ότι δεν μπορούσε να οδηγήσει και γι’ αυτό το λόγο επέστρεψε στο ξενοδοχείο. Γιατί όμως δεν έφυγε μαζί με τις φίλες της; Ίσως δεν έγινε τίποτα, δεν την πλησίασε κανείς από τους πλούσιους στο πάρτυ και σκέφτηκε να ξαναδοκιμάσει την τύχη της επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο. Μάλλον δεν περίμενε ότι θα την βιάσουν ομαδικά, άλλα είχε στο μυαλό της, δεν έγιναν τα πράγματα όπως τα περίμενε και για να τους εκδικηθεί δημοσιοποίησε την μαζική ερωτική συνεύρεση.

  6. Για λυπηση ειναι η Αλβανιδουλα……οππου φτωχος και μοιρα του γαμησετα

  7. Ο/Η Έχει κενά η ιστορία - Λένε ότι αθώο θύμα δεν υπάρχει! λέει:

    Η κοπέλα όπως τα είπε στον Τριανταφυλλόπουλο άφησε να εννοηθεί ότι όσο παρευρισκόταν στο πάρτυ τής έριξαν κάτι σε ένα ποτό που ήπιε και δεν είχε παραγγείλει. Η φίλη αναφέρει μόνο την κατάσταση μέθης. Ίσως οι γόνοι ήθελαν την πιτσιρίκα αλλά ο μεσάζων τούς εφέστησε την προσοχή στο ότι είναι ανήλικη και συμφώνησαν σ’ αυτή. Η φίλη, αν και μκρότερη, αποδεικνύεται σοφή, ούτε ήπιε τίποτα, ούτε ξαναγύρισε στο πάρτυ. Μήπως το έστησε αυτή με τον Μάνο για να δαγκώσουν οικονομικά τους γόνους; Και δεν ήταν καμιά πρωτάρα. Όπως είπε στον Τριανταφυλλόπουλο είχε πάει και σε άλλα πάρτυ. Συν το γεγονός ότι έπινε απίστευτα πολύ για την ηλικία της. Άμα δεν θες δεν μπλέκεις!

  8. Οτι να ναι τωρα να παρουμε τηλεφωνο με 200€. η 300€. Πας με οποια θελεις μην τρελαθουμε εντελως χαμος γινετε παζαρι .

  9. Βρε τωρα να παρουμε τηλεφωνο θα μας πουνε 200€. η 300€. Αναλογος ποια ειναι ενοειτε πανω απο 20 και κανεις οτι θελεις ολη νυχτα δεν τα ηξεραν φοιτιτριες γεματο ειναι χαμος γινετε κανονικο παζαρι μην τρελαθουμε τωρα .

  10. Θάνατος στους βιαστές και στους παιδερες!!!!! 🤬🤬🤬

  11. ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΕ ΔΥΟ ΦΡΑΣΕΙΣ… Συζητώντας το με τη φίλη μου, αυτή φώναξε τον Μάνο. ο οποίος απ’ ό,τι ξέρω έχει ποσοστά στην καφετέρια και τον ρωτήσει πότε θα γίνει το πάρτι».
    Το βράδυ περί ώρας 20:30 είμασταν καλεσμένες σε ένα ρεβεγιόν στην Καρόλου Ντιλ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΧΜΜΜ… ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ…
    «Εκεί, ο Μάνος μας είπε από το τηλέφωνο να πούμε στη ρεσεψιόν ότι θέλαμε να πάμε στο δωμάτιο 601, αλλά στην πραγματικότητα θα ανεβαίναμε στο 401. ΑΘΩΟΣ Ο ΜΑΝΟΣ, ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕ…
    Εγώ θέλω να προσθέσω πως ο Μάνος πριν 1- 1,5 μήνα είχε φλερτάρει κι εμένα και κατ ιδίαν και με μηνύματα χωρίς ανταπόκριση. ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΣΥΧΝΑΖΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟ…
    Α ΝΑΙ ΝΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑΞΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ 130 ΕΥΡΟΥΔΑΚΙΑ, ΤΑ ΕΧΩ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΓΑΡΓΑΛΑΕΙ Η ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΩ…
    ΕΕΕΕΕΕ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.

    1. Δηλαδη ,αμφιβάλλεις οτι η Κυρια είναι του Παρθεναγωγείου ? Οτι σπούδασε όλες τις καφετεριες,τα πενταστερα και τις Σουιτες, οτι κανει παρεα με αγνωστους αλλα μορφωμενους αντρες στις δυο τη νυχτα σε σουιτες για να τη μαθουν τα μυστικα της Αλγεβρας και της Τριγωνομετρίας ???

  12. Αχαχαχαχα, ξαφνικα μπηκε και το ΙΚΑ στην υποθεση.

  13. η υπόθεση από την αρχή που είπε η Γεωργία ότι η μικρη δεν ήθελε το πάρτυ και η περίεργη ιστορία που ενώ ήταν μεθυσμένη ήθελε να οδηγήσει αλλα μετα ήταν κουρασμένη και αποφάσισε να γυρισει στο ξενοδοχείο να κοιμηθεί…!!!….τελικά γύρισε στο παρτυ….μούφα βιασμόε, τα χαλάσανε στα λεφτά ή έμαθε ότι ήταν πλούσιοι αυτοί και έστησε το θέατρο για να πάρει αποζημίωση….

  14. Ντροπή σε όσους γράφουν πως τα ήθελε.
    Πραγματικά ντροπή που το παίζουν και πατριώτες.
    Σε καμία κοπέλα όπου και να συμμετάσχει, είτε σε πάρτι, είτε σε κομματική εκδήλωση, είτε και να πάει να βρει συστημένη μια δουλειά είτε οτιδήποτε δεν της αξίζει να βιάζεται αναίσθητη σαν το σκυλί και αντί να γράφουμε τέτοια έπρεπε να πάμε 200.000 άνθρωπο να τον βρούμε και να τον λιντσάρουμε και αυτόν και τη μάνα του και όλο του το σόι και να φάνε χλέπες και ροχάλες.
    Φτωχοποίησαν, πρόδωσαν τη χώρα, την έκαναν Ρουμανία του Τσαουσέσκου και τρώνε με χρυσά κουτάλια και αυτά ανθούν, η βία , η εκμετάλλευση, η ασέβεια στην ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια.

    Ας σκεφτούμε λίγο τι έρχεται και ας δράσουμε τώρα προτού να είναι πραγματικά πολύ αργά.
    Όλοι μας είμαστε υπεύθυνοι, όλοι μας φταίμε γιατί δεν συμμετέχουμε, δεν διεκδικούμε, δεν κυνηγάμε και δεν μαχόμαστε εναντίον της ασυδοσίας, της αυθαιρεσίας, της εκμετάλλευσης και μάλιστα συμμετέχουμε σε αυτή με την κάθε ευκαιρία.

    Κανένας θεός δεν θα λυπηθεί και δεν θα βοηθήσει τον αμέτοχο, τον αδιάφορο, τον παραδομένο.
    ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!

    ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ!!!!!!!

  15. Έχουν γεμίσει τα ριαλιτι με δαύτες…..

  16. Θα πω κάτι άλλο, χωρίς να παραβλέπω το πολύ σοβαρό θέμα του βιασμού και ξεκάθαρα κυκλώματος μαστροπείας και ναρκοεμπορίου.

    Προστιματάκι στον διοργανωτή και στο ξενοδοχείο γιατί δεν έπεσε; 20 και παραπάνω άτομα ήταν μέσα

  17. Λες κι η παρθένα δεν ήταν βίζιτα αλλά καλόγρια. Όλες οι καλόγριες πάνε σε σουίτες και σε πάρτι με ούζα. Το λεφτά υπάρχουν του ΓΑΠ λείπει μόνο σαν ατάκα στα πρόβατα που παρακολουθούν. Νομίζουν ότι απευθύνονται σε ηλίθιους.

    1. Είναι βέβαιο ότι απευθύνονται σε ηλίθιους, απόδειξη ότι απευθύνθηκαν στον πανηλίθιο εσένα…

  18. Μετά τα πακέτα για τα θρομβόλια πέφτουν πακέτα κ για τους βιασμούς….το χρήμα να κινείται γιατί ο εφιαλτακης θα βάλει φόρο στα λιμνάζοντα κεφαλαία

    1. έχουν να φάνε χρήμα οι δικηγόροι τα δικαστήρια και τα θύματα …θα πέσουν τεράστιες αποζημιώσεις , τουλάχιστον να πάρουν χρήματα τα κορίτσια και οι οικογένειές τους…κόβω η 3ε και η Κόκα κόλα να πληρώνει το μισό προϋπολογισμό της χρόνιας σε αποζημιώσεις.
      Λεφτά έχουν θα γινει απαλλοτρίωση…να πηγαίνει το χρήμα και προς τα κάτω πολύ το αφήσατε στις τράπεζες σας.

  19. Δε θέλω να δικαιολογήσω αυτά τα κτήνη που τη βίασαν αλλά μήπως ρε κορίτσι μου και συ πήγαινες γυρεύοντας πηγαίνοντας σε τέτοια ΅πάρτι΅.με τόσους άντρες? Δεν είχες καμία δουλειά να μπλέξεις με αυτά τα νεόπλουτα κτήνη εκτός και αν είσαι π@^&$α.

    1. Καμιά φορά ρεαλιστή πηγαίνεις απλά για να πιεις ένα ποτό και να περάσεις καλά. Πού ξερεις τι εχουν αλλοι στο μυαλό τους; Μην τα ριχνουμε στην κοπελα

      1. Στις δυο τη νύχτα,σε κρυφο δωματιο – σουιτα ξενοδοχειου,με ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ αντρες…

  20. Η φίλη της ουσιαστικά την έκαψε .Γιατί ουσιαστικά είπε ότι ενώ μυριστηκαν τι παίζει εκεί αυτή αποφάσισε να ξαναγυρίσει ..αυτό δεν αναιρει το βιασμό κ τα ναρκωχαπια αλλά αφήνει κενά στη αίσθηση κινδύνου που έπρεπε να έχει μια 24 ΧΡΌΝΗ όταν τελικά μια 17χρονη αποδεικνύεται πιο σοφή κ έξυπνη

    1. Πολλά μπορούμε να υποθέσουμε, ίσως να υπήρχε από πλευράς της κάποια συμπάθεια και ενδιαφέρον για τον τύπο που την κάλεσε στο πάρτυ και όπως είπε τον εμπιστευόταν..

  21. Πάντως 130 ευρώ για να γυρίσεις πίσω να νοικιάσει δωμάτιο στο πενταστερο ενώ οι φίλες σου προσφέρθηκαν να σε γυρίσουν ..130 ευρώ εγώ προσωπικά κ πολλές άλλες δεν έχουμε στη τσάντα μας όταν βγαίνουμε εύκαιρα ..

  22. Από προσωπική μου εμπειρία με χάπια βιασμού στο ποτό μου ..όταν ήπια το ποτό μετά ένα κενό …δεν θυμάμαι τίποτα από οσα μεσολάβησαν τις 6ωρες που ήμουν με τους βιαστές μου ..τίποτα απολύτως ..η μόνη μνήμη που είχα ήταν ότι μου φέραν ένα ποτό το ήπια κ μετά κενό .ούτε αν ζαλίστηκα ούτε τι μου έκαναν ούτε τίποτα …έτσι όπως περιγράφεται δεν πιστεύω ότι υπήρξε χάπι βιασμού στο πάρτι αλλά υπερβολική δόση αλκοόλ ..ίσως μετά στο δωμάτιο όταν ξαναγύρισε πίσω για να κοιμηθεί ίσως εκεί της έδωσαν κάτι

  23. Αυτό το ψώνιο φοράει μπλε φακούς επαφής ενώ εχει μαύρα μάτια… Και το παραμυθάκι συνεχίζεται… Έχετε δει ποτέ πραγματικά κακοποιημενη γυναίκα να δίνει συνεντεύξεις και να μοιράζει φώτο σε εφημερίδες? Μόνο προβολή και χρήμα θέλει το τσολι.

    1. Σωστά και ειλικρινά μάς συστήνεσαι, είσαι βρώμα ομολογουμένως…

  24. Το Του Του νι ,το Του Του Νι, Μαρί τράβα μία Πόζα…μα τι πόζα …Μαρί πόζα.
    Σαλόμ Σαλέπι με coca cola παρακαλώ.
    Ο Αχιλλέας ήταν μυθικός ήρωας …αλλά είχε μια αδυναμία στην φτέρνα.

  25. Αμαξάκι, ενοικίαση δωματίου, ντύσιμο πο(ρ)νηρό.., αποδοχή κλήσης σε πάρτυ σε κυριλέ δωμάτιο με αγνώστους, ποτάκια, έφυγε χωρίς να την εμποδίσουν και ξαναπήγε πίσω μόνη της. Κοπελιά, δεν μ’ αρέσουν αυτά…

  26. Τους γαλάζιους φακούς επαφής τι τους φοράει το ψώνιο? Μαύρα είναι τα μάτια της…

    1. Επειδη εχουμε ΝΔ οταν βγει το ΠΑΣΟΚ θα βαλει πρασινους…αι σιχτηρ ο καθε μαλακας εχει κ αποψη

  27. Με αρχι-βίζιτα την ινφλουενσερ, που τα εχει με πανελιστα-μοντελο-γλασταρα, που πήγε να ξελασπώσει τον φιρφιρίκο που τα έχει με παικτρια ριάλιτια που τα είχε με την αλλη τηλεπαρουσιαστρια και γνωριζε τον διοργανωτη που εβγαζε σελφι με αλλη παρουσιατρια…

    Α ρε, μου ελεγε θειος μου μπασμενος στα κολπα, οχι στα βρομικα, ποιες υπερανω υποψίας τη δεκαετια του ’90 ηταν βιζιτες και τωρα το παιζουν… βουλευτινες και ηθοποιοι

    1. Σαλομ …Το τραίνο σφυρίζει και κάνει ….Του Του Του νι…. Τράβα μας μια πόζα …μα τι πόζα….πρόσεχε θα χυθεί το σαλέπι με Κόκα κόλα ….

  28. Έξυπνη η 17χρινη την μυριστηκε και φρόντισε να μην πιεί τίποτα.και να φύγει ….Πολλά τα κενά της 24χρονης στην απολογία της στο να μείνει για να…διανυκτερεύσει στο 5άστερο!!

  29. Αλλά θα νοικιάσει δωμάτιο για να κοιμηθεί εκεί????

    Μαλλον Βιζιτου ηταν το κοριτσάκι και απλώς δεν τα πηρε πρωτοχρονιάτικα και τωρα ζηταει και τα ρέστα.

    Απλώς δεν λογάριασε τους υπολοιπους τζαμπατζηδες.

    1. Αν ήταν βιζιτού, θα το λέγανε με τον έναν ή άλλο τρόπο, οι κατηγορούμενοι. Δεν ήταν.

      Ένα αφελές κοριτσάκι ήταν που την παγίδεψε ένας χλιμίτζουρας με προγούλι, της είπε “έλα, θα έρθουν και Αθηναίοι μορφονιοί”. Πήγε, την πότισαν, την βίασαν. Και σε τρεις μέρες πήγε η μανούλα τους να δώσει χορηγία την Μενδώνη που κανείς δεν ακουμπάει. Ξέρει πράγματα, ξέρουν για αυτήν, ομερτά στο νεοκλασικό του λεσβιακού ζευγαριού

    2. Ακόμα και μια γυναίκα εκδιδόμενη να είναι δεν παύει να είναι γυναίκα με αισθήματα και καρδιά…πολλές εκδιδόμενες γυναίκες έχουν παντρευτεί και αγαπήσει τους ίδιους τους πελάτες τους…το ότι μια γυναίκα εκδίδεται (για οποιοδήποτε λόγο )δεν σημαίνει ότι μπορείς να την ασκήσεις βία…το ίδιο συμβαίνει ακόμα και με την γυναίκα που θα παντρευτείς…το ότι θα παντρευτείς μια γυναίκα δεν σημαίνει ότι είναι εργαλείο του σεξ και είναι δικό σου αντικείμενο που μπορείς να το κάνεις ότι θέλεις.
      Όπως ένα αγόρι πάει σε πάρτι και ψάχνει να βρει μια κοπέλα να κάνει έρωτα φιλίες κλπ…το ίδιο κάνει και μια κοπέλα αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να πάει και να την βιάσει πόσο μάλλον να ρίξει χημικές ουσίες κλπ

  30. Από ότι είπαν στις ειδήσεις …Αυτοί οι τύποι είναι τελειωμένοι….το έχουν ξανακάνει και σε άλλες κοπέλες το 2016 και 2018 και είναι ολόκληρο κύκλωμα που ξεκινάει από Θεσσαλονίκη πάει Αθήνα Μύκονο Κύπρο Ντουμπάι….ίσως τώρα να πηγαίνει Δυτικά προς Γαλλία και Η.Π.Α.

    1. Σίγουρα είναι ολόκληρο κύκλωμα που μάλλον ο εγκέφαλος είναι πρωτεύουσα με συνεργάτες Θεσσαλονίκη και όπου κινείται πολύ χρήμα, άξιο αναφοράς είναι πέρα από τις VIP επαφές που έχουν πρόκειται για επιχειρηματίες με μαγαζιά εστίασης ως βιτρίνα όπου από εκεί ξεκινάει η δουλειά προσεγγίζοντας εμφανίσιμες κοπέλες κάνουν τις γνώριμες “φιλίες” και προχωράνε στο παρασύνθημα

      1. Μπααααα….Σαλόμ ….από εξωτερικό Αγγλία Royal MI6 Rothschild …Αμερική Salom Facebook Rockefeller μετά Salom Θεσσαλονίκη και Αθήνα Κύπρο Ντουμπάι
        Όπως και σε ολόκληρο τον κόσμο.

  31. Φαινονται…. μπουμπουκια οι μορφωνιες αλλα και παλι η πραξη των νεοπλουτων αγορισκων ειναι ακρως αδικαιολογητη, αποτροπαια και καταδικαστεα!

Comments are closed.