ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!! Βίντεο – φωτιά ξεσκεπάζει το ιστορικό αρχαιοκαπηλίας του Μητσοτακέϊκου – “Έχουν κάνει τη χώρα ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ για προσωπικό τους όφελος”

Κοινοποίηση:
δςδς

Νεαρός χρήστης του Tik Tok με όλα τα δημοσιεύματα του ΜΑΚΕΛΕΙΟ πίσω του, ξεμπροστιάζει σε βίντεο την αρχαιοκαπηλία της οικογένειας Μητσοτάκη ξεμπροστιάζοντας τον πραγματικό τους πρόσωπο στην πολιτική ζωή του τόπου.

Δείτε τον:

 

@nionio.gr Replying to @nionio.gr #freenionios #ΚΟΥΛΗΦΧΡΣΤ #ΝΔΦΧΡΣΤ #ελλαδα ♬ original sound – Nionioscrypto

Νιώθουμε υπερήφανοι που νέοι άνθρωποι διαβάζουν ΜΑΚΕΛΕΙΟ ή αλλιώς αδέσμευτη δημοσιογραφία βάζοντας μία ταφόπλακα στα κατευθυνόμενα ΜΜΕ. Κάτι τέτοια βίντεο μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Όχι δεν προκειται να έρθει η ώρα τους, οπως δεν έχει η ώρα και των προηγούμενων.
    Αυτοί, οι προγονοι τους, και οι απογονοι τους θα παρασιτουν εσαει εις βάρος ενός λαού μειωμένης αντιληψης.

  2. Ο/Η μπραβο στον νεαρο.μακαρι να ειχαμε πολλους τετοιους λέει:

    Μακαρι να ειχαμε πληθυσμο ελλαδικο σαν τον νεαρο.Αλλα βλεπεις ο μηταρακης και η κουστωδια του αλλα κανουν με τους λαθροεπενδυτες.Πανε μεχρι και το πακισταν να φερουν αφκομη περισσοτερους.
    Αλλο παραδειγμα.Σημερα ηλιωμενη ελληνιδα σοπρανο!!! ειχε ερωτευθει νεαρο πακιστανο και απεβιωσε μυστυριωδως, αφου προηγουμεως ειχε γραψει τα δυο σπιτια της και στις καταθεσεις της στη τραπεζα ακανε καθημερινες αναληψεις ο πακιστανος.Τωρα ειναι αφαντος και αντε βρεστε τον. Εχει στειλει τα χρηματα στο πακισταν εις υγειαν των κοροιδων των Ελληνων.Νεμεται και τα δυο σπιτια της σοπρανο-αν δεν τα εχει πουλησει κι ατα η θα μαζεψει εκει να μενουν τα λεφουσια των συμπατριωτων του.Ιδιον των καιρων.Γεροι , γριες εχουν λεφτα σημερα απο τις πολιτικες ολων των κυβερνησεων και αυτοι αυτες αβανταρουν τους λαθρο

  3. Εκει που ειπες “οι πολιτικες της δεξιας”, εχασες το παιγνιδι, γιατι εδειξες τη προθεση σου. Εισαι απλα ενας ανοητος αριστερος σαν ολους τους αλλους πριν απο σενα.

  4. Ωραια τα λες αγαπητε Νιονιο, αλλα δεν ειναι οι πολιτικες της δεξιας μονο. Ειναι το μασονικο χτικιο που παραγει την κοινοβουλευτικη και τη δειμοκρατικη σαπιλα.

  5. “…ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ…”. -ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!

  6. Ο νεαρός τα λέει αλλά…αλλά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός!
    Αυτοί έχουν κάνει την Ελλάδα ιδιοκτησία τους και κάνουν λαφυραγωγια!
    Αλλά θα έρθει η ώρα τους!

Comments are closed.