ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Ο ΕΘΝΟΜΕΙΟΔΟΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΑΪΖΕΙ ΤΟΝ ΜΑΖΙΚΟ ΦΟΝΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟΝ ΜΩΡΙΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΡΙΧΝΕ. ΠΟΣΑ ΑΡΠΑΞΕΣ ΠΑΛΙ, ΡΕ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ; (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
5865143

Πιστεύατε  ποτέ ότι ο Σαμαράς, ο  προδότης θα έριχνε  τον Κούλη;

Το παιχνίδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο. Βγήκε φώναξε λιγο, σαν το σκυλί που δεν δαγκώνει ποτέ τα αφεντικά του ο Τσολάκογλου για τις υποκλοπές ,και τώρα σαν δυο καλά φιλαράκια έκατσαν σε ένα από τα πιο γνωστά μεζεδοπωλεία στο κέντρο της Καλαμάτας για να φάνε και να πιούνε στην υγεία των Ελλήνων κορόιδων.

 Πόσα άρπαξες πάλι, ρε Τσολάκογλου;

Δείτε πως μας κοροϊδευουν μπροστά στα μάτια μας

5865143

5865146

5865147

5865148

Ποιες υποκλοπές; Ποια Τέμπη; Ποια εθνική τραγωδία;

Σαν τα βαμπίρ, τρέφονται από το αίμα των πολιτών και ξανά προς τη δόξα τραβούν.

Αυτή τη στιγμή παρεούλα ταϊζουν και άλλο σανό τον κοσμάκη πριν τις εκλογές στην εκδήλωση  για την υπογραφή της σύμβασης για τον Οδικό Άξονα Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου «Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη»

Παρών στην εκδήλωση και ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Καταγραφή

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

39 Σχόλια

  1. Σαμαροβενιζέλε και κούλη, επιστρατεύσατε τον Βενιζέλο για να πει για Σύνταγμα και για τον Ηλία! Ξεχάσατε ότι στο πασόκ παραδέχτηκε ο τσουκάτος ότι πήγαινε κάτι βαλίτσες με λεφτά, κάτι βαλίτσες από το Κατάρ είχε ο πατέρας της Καιλή, ξεχάσατε το αντισυνταγματικό χαράτσι της ΔΕΗ που έβαλε ο Βενιζέλος, ξεχάσατε ότι όλοι θέλετε την είσοδο των Σκοπίων στην εοκ, ξεχάσατε τις αυτοκτονίες των μικροομολογιούχων με τα μνημόνια σας! Ρε φέρτε και Βενιζέλο και Ζάεφ να πιείτε παρέα τα τσίπουρά σας και ετοιμαστείτε για το 5% του Βενιζέλου, που μετά αποχώρησε από το πασόκ για να ασχολείται με τον Εισαγγελέα Κανελλόπουλο που είναι ήδη στο 15%!

  2. Ο αρχιερεας της αποστασιας σαμαρας ταιζει το γιο του κωστσντινου μητσοτακκη που ο ιδιος εριξε απο την εξουσια στο στομα απολητη ξευτιλα

  3. Ο οδικός άξονας θα έχει κι αυτός διόδια κάθε 30 χλμ;

  4. Εθνοπροδότες εγκληματίες φασίστες ανθέλληνες και οι δύο… υπάρχουν όμως και λοβοτομημενοι που θα τους ψηφίσουν για ένα ρουσφέτι και οι κουράδες για συμφέροντα

  5. Tα δυο σιχαματα ο Μεσσήνιος αλλοιθωρος και ο κρητικός αρχαιοκάπηλος συζητούν ποιος κατέστρεψε ποιο πολυ τους ελληνες

  6. Αυτοι δεν φταινε βρισκουν και τα κανουν Ο ηλιθιος λαος φταιει που ξεχναει Και βεβαια σαυτο βασιζονται ολοι αυτοιΤο οπλο των πολιτικων ειναι η ληθη των λαων

  7. 12χρονη στον Κολωνό

    Σαμαράς
    Γεραπετρίτης
    Πατούλης
    Μαρκόπουλος
    Βρυώνης
    Ρώμας
    ……

    1. Να αναφέρεις τις πηγές σου ώστε να τους καλέσει Εισαγγελέας άμεσα για ανάκριση αν συμμετείxαν σε αυτή την ιστορία με το κοριτσάκι.

  8. Να τρωγανε κι ολας οι ματζιρηδες,να παει στο διαολο.Στημενο σκηνικο,μοναχοι τους,ενα μπουκαλι νερο και αδεια πιατα.Φιλε Συριζα ΠΣ,το να ειρωνευεσαι τον Χιο που εστω και το 10%απ αυτα που ισχυριζεται να αληθευει,ειναι μεγαλη βοηθεια για τον τοπο,χειροτερευεις τα φασιστοκουλικα τρολ.Οσο για την κοτα με το λειρι,το να σε εχει χεσει ο αρχιαποστατης,να σε εχει ξεφτιλισει ο ζαβος και ανισορροπος γυιος του και να σερνεται στα τεσσερα,ουκ ανδρος γενικα.Τουλαχιστον ο Βουδας τους εκλασε.

  9. Για αυτό όλοι με τον Αλέξη μας και όλοι με την αριστερά. Ευχαριστούμε για την μεγάλη στήριξη απο το πατριωτικό Μακελειό και φυσικά απο τον Στέφανο Χίο. Μαζί θα γκρεμίσουμε τον φράχτη στον Έβρο για να σας φέρουμε επιπλέον εκατομμύρια Χασαν! Μην ξεχνάτε ότι το σπέρμα του Χασαν θα λύσει το τεράστιο πρόβλημα υπογεννητικοτητας της χώρας μας.

  10. Θυμάστε αυτόν τον καραγκιόζη τον Σαμαρά που είχε ένα νόμο και αν χρώσταγες 500€ στο δημόσιο πήγαινες σε προσωποκράτηση?…Τέτοιοι είναι οι ξεφτίλες…Καραγκιόζηδες και οι δυο τους…

  11. Ο Βουδας της ραφηνας δεν φανηκε στο τραπεζι παντως! Η Καλαματα δεν φημιζεται για τα ….πιτογυρα της! Ητανε σημιτικο το τραπεζι ! Γκεσταπ…ιφταρ μαλλον για να μην ανεβασουνε χοληστερολες!

    1. η καλαματα εχει τα καλυτερα γουρουναδικα

  12. Τον οδικο αξονα για τη σωτηρια της πατριδος μας και των Ελληνων, δεν βλέπω.Και ναστε σιγουροι οτι με αυτους τους προδοτες, δεν θα τον δουμε ΠΟΤΕ!

  13. Αυτοι οι 2 σε λιγο ( μαζι με αλλους ) θα ειναι τελειωμενα πιονια… ( Και ο Κουλης και φυσικα ο Σαμαρας ) . Kανενας δε θα κυβερνησει ουτε ο Μητσοτακης ουτε αλλος ( και αν βγει καποιος θα βγει μεχρι να φυγει… για λιγο ) . To συστημα θα πεσει , αλλα δε θα πεσει επειδη θα ξυπνησουν οι ανθρωποι θα πεσει στημενα . Να πουμε μερικα πραγματα ( ξανα ) γιατι οι δημοσιογραφοι δεν προκειται να πουν τι συμβαινει στη γη . Σε λιγο θ αλλαξουν σχεδον τα παντα στη γη . Σε λιγο θα ξεκινησει η παγκοσμια κυβερνηση , Το 2020 βγηκε βιντεο με UFO απο το πενταγωνο της Αμερικης , συντομα θα ερθουν ψευτικοι εξωγηινοι ( Fake Aliens ) δε γινονται για εναν ιο , θα πας στην παγκοσμια κυβερνηση και θα πουν τελικα η γη δε γυριζει γυρω απο τον ηλιο . Ο Πλατωνας λεει για σπηλια με μαριονετες ειναι ολοι πιονια… ( πολιτικοι , δημοσιογραφοι κλπ ) στηνουν την παγκοσμια κυβερνηση . Μετα την παγκοσμια κυβερνηση θα ερθει ο αντιχριστος ( μετα θα πεσει ) μετα θα γινει ο τριτος παγκοσμιος πολεμος ( οχι τωρα ) και μετα θα ανοιξουν τα ταρταρα ( ο Πλατωνας λεει για ταρταρα κουφια γη κατω ) μετα απ αυτο το χαοτικο σκηνικο ( εντος η εκτος εισαγωγικων ) θα κλεισουν παλι τα ταρταρα ( περιπου οπως ειχε γινει παλια με το Μ.Αλεξανδρο ) και θα πας στην Πολη για τα 1000 χρονια ( εκει θα ειναι καλα και θα ειναι παγκοσμιο ) . Μετα ειναι καποια αλλα γεγονοτα και μετα ειναι η 2η παρουσια ( η ανασταση νεκρων κλπ ) αρα αυτα περιπου λεει η αποκαλυψη αυτα θα γινουν… ολα τ αλλα ειναι ψευτοπροφητειες και οσοι τα λενε ειναι ψευτες η ψευτοπροφητες .

  14. Επίσκεψη του Μητσοτάκη στην Αργολίδα, υποδοχή από αρριβίστες που ονειρεύονται καρέκλες, κομματόσκυλα που τους τρωμε στη μάπα εδώ και 30 χρόνια, αργόσχολους, τεμπέληδες κρατικοδίαιτους, οπως οι άσχετοι διοικητές των διαλυμένων Νοσοκομείων που μοστράρουν πρώτη φατσα και παλαμοχειροκροτητές μαζί με ανεκδιγιήτους αγραμματους Δημάρχους που μολις μετά βιας ξέρουν να γράψουν το όνομάτους και σούργελα πολίτες που τρέχουν ουρά για χειραψίες……
    Στέφανε αυτή η χώρα των απατεώνων πολιτικών και των κλεπτών του κυνοβουλίου φοβάμαι ότι πρέπει να περάσουν πολλά χρόνια να αλλάξει ρώτα……..ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

  15. μη μου πειτε ότι θα βγουν και άλλη τετραετία θα μεταναστεύσω! ελπίζω ο λαός να ψηφίσει σοφά…

    1. οτι και να ψηφησει ο λαος αυτοι θα μας φορτωσουν αυτον που θελουν

  16. Ρε Σαμαροβενιζέλο, από ποια μνημόνια θα μας έβγαζες; Από αυτά που θα έσκιζες και μετά υπέγραψες παρέα με τον βενιζέλο που συγκυβέρνησες με το κλεφτοπασόκ; Ρε ξέχασες που υπέγραψες τον αντιρατσιστικό νόμο που στο ζήταγε ο Βενιζέλος για να παραμείνεις στην εξουσία; Ρε ο κούλης πάει να βάλει τα Σκόπια στην Εοκ και εσύ ασχολείσαι με τον
    ..αυτοκινητόδρομο! Ρε τελειώσατε και εσείς και ο Βενιζέλος, πιο πολλοί είναι αυτοί που σας φυλάνε από τους υποστηρικτές σας! Εισαγγελέα Κανελλόπουλε μαζί σου ο Ελληνικός λαός και αυτοί με τον ζάεφ που πάνε να τον βάλουνε στην ΕΟΚ!

    1. Ο Κανελοπουλος “την εκανε” αδερφε…κατεβαινει με το ΕΑΝ.

  17. Και οι δύο μέλη της Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ,όπως και τόσοι άλλοι

  18. 2 ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ.
    Ο ΕΝΑΣ ΜΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΛΟΥΓΚΡΑ….Ο ΑΛΛΟΣ ΓΚΑΒΟΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΑ….
    ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

  19. Προδότες κουφαλες έρχονται κρ… Τράμπα λες.
    Ο Παΐσιος τα είπε και θα γίνουν πράξη.

  20. Βάλτε αυτούς τους δύο σε ένα καράβι μαζί με τους καραμάν αλήδες και βυθίστε το με τορπίλη στη μέση του Αιγαίου, για να τους φάνε τα ψάρια

  21. Δεξιά ακρίδα ΑΛΕΡΤ
    Μια συνταξιούχος εκπαιδευτικός, η Μαγδαληνή Γιαμουστάρη, στέλεχος της ΝΔ, έχει αναλάβει τη διοίκησή του Σισμανόγλειου.
    Πέταξε στο δρομο τις καθαρίστριες λίγο πριν το Πάσχα που ειχαν κόστος 319.000 ευρώ και έκανε απευθείας ανάθεση σε ιδιωτική εταιρία με κόστος 724.151,57.

  22. Αυτοί καλά κάνουν αφού υπάρχουν κορόιδα αλλά και βολεμενοι που τους πιστεύουν και τους ψηφίζουν. Οπαδοί φαίνεται και στις φωτογραφίες. Όλα καλά. Γιατί νομίζουν κάποιοι που δεν έβαλαν το χέρι στο μέλι ή δε φρόντισαν να βολευτουν 50 χρόνια τώρα ότι η πλειοψηφία υποφέρει. Ένα 30% πληρώνει το μάρμαρο συνέχεια. Οι υπόλοιποι λίγο πολύ και δουλειές καλές, και μαύρο χρήμα, και ακίνητη περιουσία, και φυσικά θα ψηφίσουν τους ευεργέτες τους. Ο Έλληνας ήταν, είναι και θα είναι του εγώ και όχι του εμείς. Αλίμονο απ’τους χαμηλόμισθους, τους χαμηλοσυνταξιουχους, τους δανειολήπτες και τους ανέργους.

  23. Έλειπε καί ο άλλος εθνομηδενιστής Τσίπρας!

  24. Χρόνια πολλά πατριώτες 21η του Απρίλη σήμερα,το όραμα δεν σβήνει

  25. Δυο Εβραιοι ανθελληνες τρωνε μαζι. Που το παραδοξο; Εχουν καταστρεψει σε τετοιο βαθμο το κρατος και το εθνος, που νομιζουν οτι εμεις οι ραγιαδες θα σβησουμε και αυτοι θα κυβερνουν. Ανθελληνικα χαϊβανια αν σβησουμε εμεις χαθηκατε. Τοσοι που καραδοκουν να παρουν την Ελλαδα, εσας γιουσουφακια θα σας εχουν, ριξτε μια ματια στην Ελληνικη και παγκοσμια ιστορια. Αλλα μυαλο μονο στο ξεπουλημα και στην προδοσια.

  26. Όπως λέμε πάντα, Κόρακας κορακου μάτι δεν βγάζει, ιδιαίτερα αφού και οι δύο έιναι ομοεθνείς

Comments are closed.